Nordakademie

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Applied Sciences finansiert av virksomheten

NORDAKADEMIE er det første statlige anerkjente private universitetet som skal stiftes direkte og finansieres av virksomheten (Hochschule der Wirtschaft). Den tilbyr praksisbasert studiekurs og utestående forhold og høye suksessrate. Med over 2000 studenter og over 300 partnerfirmaer er det også et av de største private på stedet universiteter i Tyskland.

I mars 2012 var NORDAKADEMIE det første universitetet i Nord-Tyskland for å oppnå institusjonell akkreditering.

I 2015 var NORDAKADEMIE det første universitetet i Tyskland for å være sertifisert av Ratfür Nachhaltige Entwicklung (RNE), Tysklands råd for bærekraftig utvikling, og som sådan overholder den tyske bærekraften.

OM OSS

To steder - en suksesshistorie: Tallrike alumni suksesshistorier gir de bevispraksisbaserte studiene og fremragende forhold for å lære å åpne opp imponerende karriereveier over hele verden for kandidater fra NORDAKADEMIE. I tillegg betaler samarbeidet også for de involverte selskapene. Takket være "Hochschule der Wirtschaft" (Universitetet for Anvendt Vitenskap finansiert av industrien), er de i stand til å rekruttere de beste traineerne fra sine egne ledd.

Det er mange faktorer som viser at vi er et av de ledende private universitetene i Tyskland:

  • NORDAKADEMIE var en av de første universitetene i Tyskland for å oppnå institusjonell akkreditering (2012)
  • Vår MBA-kurs var den første på et universitet i Tyskland for å være akkreditert med FIBAA-premieforseglingen i 5 år (2008)
  • NORDAKADEMIE har konsekvent blitt rangert som en av de beste universitetene
  • Vi har en omfattende Studium Generale-komponent med mer enn 200 kursenheter per år.

Med rundt 1700 studenter og mer enn 300 samarbeidende bedrifter er NORDAKADEMIE et av de største private universitetene i Tyskland.

De to studieprogrammene tilbys på campus i Elmshorn, Schleswig-Holstein, mens masterprogrammene og kursene finner sted i Dockland, som er en eksepsjonelt utformet bygning ved elven Elbe med en spektakulær utsikt over havneområdet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Mba

Campus Deltid 24 måneder October 2018 Tyskland Hamburg

En MBA-grad er den klassiske måten å forberede seg på lederroller i global virksomhet. Vår målgruppe er ikke-økonomer (ingeniører, forskere, advokater, datavitenskapere, etc.), samt økonomer med minst ett års yrkeserfaring, som trenger forretningsekspertise med et internasjonalt aspekt for fremgang i høyere ledelse. [+]

Business Administration (MBA)

En MBA-grad er den klassiske måten å forberede seg på lederroller i global virksomhet. Vår målgruppe er ikke-økonomer (ingeniører, forskere, advokater, datavitenskapere, etc.), samt økonomer med minst ett års yrkeserfaring, som trenger forretningsekspertise med et internasjonalt aspekt for fremgang i høyere ledelse.

Imponerende suksesshistorier fra kandidater fra programmet bevise: Denne praktiske MBA-studiet vil sette din karriere i overdrive.

Varighet av Study

24 måneder deltid (3 studiefaser)

Studieorganisasjon Selvstudium og klasseromfaser koordinert i svinger. 12 - 13 deltakelsesfaser (2,5 - 3 dager hver) for hver modul i små grupper i Dockland Før hver modul selvstudium, som støttes av elektroniske medier og litteratur gjort tilgjengelig Personlig og online support fra Masterkontoret og fakultetet Leksjoner på tysk og engelsk ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
NORDAKADEMIE
Hochschule der Wirtschaft
Köllner Chaussee 11

Elmshorn, Schleswig-Holstein, D-25337 DE
Besøksadresse
NORDAKADEMIE Graduate School
Van-der-Smissen-Straße 9

Hamburg, Hamburg, D-22767 DE