Read the Official Description

På NIT Northern Institute of Technology Management i Hamburg lære ingeniører fra hele verden til å ta over ledelsesfunksjoner ansvarlig. I samarbeid med det tekniske universitetet i Hamburg-Harburg (TUHH), tilbyr private instituttet siden 1999 et engelsk studium med to fullverdige mastergrader i: et ingeniør Master of Science og en MBA eller Master of Arts i teknologiledelse. På verdensbasis er mer enn 300 ingeniører bachelor nyutdannede søke om en plass på NIT i Hamburg. Bare ca 35 høye potensialer er for personlige intervjuer som finner sted gjennom hele kloden valgt. Mange studenter får sine studiestipend fra selskaper og stiftelser. Studenter stort sett bor i leiligheter i NIT -Bygg på campus av TUHH - internasjonal utveksling inkludert.

MBA-grad kan også delta parallelt med jobben og dermed forberede seg på neste karrierevalg profesjonelt erfarne ingeniører og studenter. De engelskspråklige seminarer holdes kveldene og i helgene. Mange bedrifter vurdere MBA-programmet som en del av en strategisk personalutvikling. Slik at de gjør sine ingeniører spesielt passe for internasjonal ledelse søknad. I tillegg utviklet NIT tilpasset opplæring for bedrifter.

I studier på NIT står ved siden av den klassiske spor i Technology Management spesialisering Entrepreneurial Management for valget. Anerkjente universitetsprofessorer og utøvere fra fire kontinenter lære her. De har en bred kunnskap fra forskning og praksis og gi ingeniørene under ledelse utdanning og inter myke ferdigheter. Jobbe i team er en viktig del av læreplanen, samt en tre måneders bedriftens internship å bruke det de har lært, og for å få et fotfeste i økonomien.

Så langt potensielle ledere fra 61 nasjoner har sine studier ved NIT hell. De bringer sin profesjonelle karriere med omfattende kunnskap i teknologiledelse, men også ingeniør godt forberedt. Mange av dem er nå på verdensbasis i selskaper som er aktive at nettverket av NIT er.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

NIT Northern Institute of Technology Management

Ta det neste skrittet i din karriere! NIT Master's Program (MA / MBA) i Technology Management forbereder deg til ansvarlige ledelses- og ledelsesoppgaver. Innholdet er sp ... [+]

MASTER ELLER MBA I TEKNOLOGISK STYRING

Ta det neste skrittet i din karriere! NIT Master's Program (MA / MBA) i Technology Management forbereder deg til ansvarlige ledelses- og ledelsesoppgaver . Innholdet er spesialtilpasset kravene til et skiftende arbeidsmiljø gjennom høyt praktisk erfaring og prosjektbasert læring . Sammen med medstudenter fra hele verden lærer du å planlegge og gjennomføre komplekse prosjekter og innovative ideer på eget ansvar.

NIT in Hamburg, Germany!" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/105952_NIT-northern-institute-of-technology-management-hamburg-6-design-thinking-Raum-hamburg.jpg" alt="Ideal learning conditions at the NIT in Hamburg, Germany!" />... [-]

Tyskland Hamburg
October 2019
Deltid
24 måneder
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk

NIT Virtual Tour

BE THE CHANGE – Experience the Northern Institute of Technology Management in Hamburg, Germany!

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH
Address
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Nettsted
Telefon
+49 40 42878-3787