Read the Official Description

Velkommen til Tyskland # 1 Business School

en

Som en del av den prestisjetunge University of Mannheim, kan vi tilby verdensklasse ledelse utdanning for alle stadier i karrieren - både på individ- og organisasjonsnivå.

Forretnings utdanning "Made in Germany". Siden starten i 2005, Mannheim Business School (MBS) har blitt en av de ledende institusjoner for ledelse utdanning i Europa. Det er en del av Business School ved University of Mannheim, hvis historie spor tilbake til begynnelsen av det 20. århundre, og som er den ubestridte # 1 i Tyskland når det gjelder å utdanne fremtidige bedriftsledere. Det er dette grunnlaget som har gjort Mannheim Business School den ekstraordinære suksesshistorie som det er. Livslang læring - dette er ikke lenger bare et slagord i næringslivet, men en absolutt nødvendighet. Mannheim Business School forener aktivitetene ved Universitetet i Mannheim og dets Business School under én organisatorisk paraply. Med sine rundt 50 ansatte, er det ansvarlig for organisering og markedsføring av lederutviklingsprogrammer skolens. Faglig ansvar ligger hos professorer av Business School ved University of Mannheim. Grader er gitt av Universitetet i Mannheim.

Mannheim Business School er en non-profit Ltd. aksjeselskap (gGmbH) som eies av Universitetet i Mannheim (25%) og Prechel Foundation (75%), hvorav alle professorer i Business School ved University of Mannheim er interessenter.

Hva er viktig for oss

Mannheim Business School legemlig mangfold på måter som noen organisasjoner kan matche. Samtidig er vi forent av en felles misjon, visjon, mål og verdier. De danner grunnlaget for vårt daglige arbeid og vår dedikasjon til å oppfylle de høyeste standarder i alle områder.

Vår formålsparagraf fungerer som en guide. Sammen de ansatte i Mannheim Business School har også definert fem sentrale verdigrunnlag som spiller en viktig rolle i hvordan vi velger ut, vurderer og stimulere til utvikling av medarbeidere. Vi legger særlig vekt på verdien av ansvar. Det er et sentralt tema i hele vår organisasjon og informerer våre handlinger, forskning og undervisning samt handlingene til våre deltakere.

Mission

Ser tilbake på mer enn 100 års erfaring innen forskning og utdanning i Business, har Business School ved University of Mannheim forpliktet seg til følgende formål:

Fakultet & Research

Som forsknings fokusert institusjon, er vi dedikert til å produsere innovative, internasjonalt synlig forsknings med høyest mulig innvirkning på stipend, utdanning og praksis.

Utdanning og studenter

Som totalleverandør tilbyr hele spekteret av krevende programmer (B.Sc., M.Sc., Ph.D., MBA, EMBA og Executive Education), forbereder vi våre studenter for karrierer i næringsliv og akademia, gi dem kunnskaper og ferdigheter. Vi utsette dem for intellektuelle og personlige utfordringer for å fremme sine modne og selvstendige personligheter.

Faglig og bedriftens verden

Som medlem av et profilert nettverk av akademiske institusjoner og bedriftspartnere, berike vi vår forskning og undervisning gjennom tett samspill mellom teori og praksis, og dermed sikre relevans for nærings- og samfunnsliv.

I alle tre feltene over, strever vi for høyest mulige standarder, ikke bare på nasjonalt, men i økende grad også på internasjonalt nivå.

Visjon

Skolen har som mål å kontinuerlig fremme kjernevirksomheten - forskning, undervisning og kunnskapsoverføring - gjennom følgende måte:

 • For å videreutvikle skolen ved konsekvent utvidelse av fakultetet og ved selektiv vekst av vår student kroppen og infrastruktur
 • For å få ytterligere autonomi og fleksibilitet til å videreutvikle og internasjonal skolen
 • For å forbedre skolens effektivitet og implementering av styringsstrukturen og strategiprosess

Verdier

Følgende verdier støtte og veilede oss i å oppnå våre Mission og vår visjon:

 • Akademisk frihet og ambisjoner
 • Innovasjon og kritisk tenkning
 • Kvalitet og integritet
 • Rigor og relevans

For å sikre best mulig forskning og læringsmiljøet vi opptre med:

 • Rettferdighet
 • Respekt
 • Ansvar

Henrettelse

Våre Business School har som mål å realisere sin misjon, visjon og verdier gjennom følgende tiltak:

Fakultet & Research

 • Rekruttere og beholde høy kvalitet fakultet
 • Fremme tverrfaglig forskning, drar nytte av å være et universitet basert handelshøyskole

Utdanning og studenter

 • Tiltrekke seg talentfulle og motiverte studenter
 • Utvide potensialet i våre studenter ved
  • Utvikle sin spesifikke kunnskap og knytte det til nabo disipliner
  • Styrking av sine personlige ferdigheter samt interkulturell kompetanse og kritisk tenkning
  • Slik at de "å lære å lære", dvs. hvordan å nærme seg og løse fremtidige problemer
  • Øke deres bevissthet og forståelse av samfunnsansvar

Faglig og bedriftens verden

 • Vedlikeholde og utvide en høyt profilert internasjonalt nettverk av akademiske partnerinstitusjoner og enkeltkontakter for å gi en verdensomspennende forskning og undervisning miljø
 • Samarbeide tett med selskapets partnere for å berike skolens fruktbar dialog mellom det akademiske og næringslivet
Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også: