Munich Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studium ved München Business School

Alt fra Bachelor, Master og Master of Business Administration studieretningene gjennom DBA programmet til Executive Education - München Business School overbeviser med sitt brede tilbud av state-akkreditert heltid eller deltid.

Hvorfor MBS?

Bli kjent MBS

I 2015 ble MBS rangert først for faget of Business Administration i en rangering av alle private universitetene i Applied Sciences i tysk "WirtschaftsWoche" - en suksess som er kreditert til et vell av erfaring samlet gjennom mer enn 20 år og til unike guiding prinsipper.

Grunner til å studere ved München Business School

Inter

München Business School er en Tysklands mest internasjonale universiteter. Dens internationality er preget av mange spesielle funksjoner av studien konseptet.

praktisk Relevans

Det grunnleggende prinsipp i studiet er bevisst orientering i internasjonale operasjoner og arbeidets innhold i bedrifter, som er skapt gjennom den tette integrasjonen av praktiske studier og nasjonale og internasjonale praktiske engasjement faser, nasjonalt og internasjonalt.

Personlighet

Den vellykkede forvaltning av fremtidige utfordringer krever morgendagens ledere til å ikke bare ha høy faglig kompetanse, men også visse personlighetstrekk.

individuell Support

Den personlige og individuell atmosfære åpner for studier i motsetning til mange vanlige universiteter

KVALITETSSIKRING

Som en av Tysklands ledende handelshøyskoler, München Business School fag seg til vurderingene av interne og eksterne paneler.

Language of Study

I noen programmer på Munich Business School, tilbyr vi deg å fullføre studiene helt på engelsk (engelsk Track) eller med en blanding av tysk og engelsk kurs (tysk Track).

Mission Statement of Munich Business School

Vellykket ledere har et sterkt fundament av grunnleggende kunnskaper og bred internasjonal erfaring. De er sterke, ansvarlige tall og handle henholdsvis mot sine medmennesker. De tror og forhandle i en gründer måte og gjøre sine beslutninger med samvittighet kunnskap om sin plass i samfunnet. Disse tro er grunnlaget for vår praksis. Følgende formålsparagraf er en forpliktende ramme for våre felles idealer og mål.

Studieprogram ved MBS

Heltids studier og deltidsstudier for arbeider fagfolk

I seks semestre, gir bachelor International Business-programmet ved MBS et solid fundament av kunnskap og ferdigheter i internasjonal business administrasjon.

Den masterprogrammer i München Business School tar sikte på å utdype, spesialisere seg, eller utvide kunnskaper og ferdigheter i internasjonal business administrasjon.

Den MBS hovedfags Programmet har Master of Business Administration (MBA) som en full-time program eller som en Deltidsstudiet for arbeider fagfolk.

Porteføljen av MBS blir avrundet med Doctor of Business Administration (DBA) doktorgradsstudier, akkreditert av den bayerske stats Ministry of Education, Science and the Arts.

Tjenester for MBS studenter

Studere i utlandet og karriereplanlegging

Våre studenter alltid beskrive sitt opphold i utlandet som høydepunktet av sine studier. The International Center hjelper studenter med disse prosjektene. MBS hjelper dem å organisere sitt opphold i utlandet og mye mer.

For start i sin yrkeskarriere, er avgangsstudenter får mulighet til å tilpasse programstrategier til deres individuelle situasjon og utvikle perspektiver for deres karriereplanlegging.

Den MBS Karrieresenteret, blant annet støtter dem i en-til-en intervjuer som hjelper dem til å optimalisere sitt studium, for å spesifisere sine karrieremål og utvikle strategier for å oppnå dette målet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se MBA på deltid » Se MBA » Se BA'er » Se DBA » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

International Management MBA Program

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Tyskland Munich + 1 fler

Den heltid International Management MBA-programmet er det beste MBA-programmet skreddersydd for behovene i dagens globale næringsliv. Det tar sikte på å lære studentene et omfattende sett med forretningskunnskap og styringsverktøy samtidig som studentene og ledelsen opprettholder og forbedrer. [+]

International Management MBA ProgramDen heltid International Management MBA-programmet er det beste MBA-programmet skreddersydd for behovene i dagens globale næringsliv.Det tar sikte på å lære studentene et omfattende sett med forretningskunnskap og styringsverktøy samtidig som studentene og ledelsen opprettholder og forbedrer.Internasjonal ledelse MBA KursinformasjonStartdatoseptemberUndervisningsspråk100% engelskKlassetid15 måneder / 3 semester (Crash Course: 12 måneder / 2 semester)Studiepoeng90 studiepoengVei for klasseHeltidKursfokusVelg 2 kurs fra 4 valgfrie kursVelg et fokus fra 3 internasjonale fokus, inkludert valgfrie fremmedspråkskursVelg internasjonalt nedsenkende eller praktisk nedsenkning i tredje semesterOpptakskravFørste akademiske grad (GPA ikke mindre enn 2,5)Minst 2 års yrkeserfaringGMAT, GRE eller International Management MBA Foundation ProgramUtmerket engelsk ferdigheterundervisningEUR 26.850MBS stipendMBS tilbyr en rekke delvise stipendier for fremragende kandidater.International Management MBA Program HighlightsValgfagI tillegg til å gi generell ledelse kunnskap og ferdigheter, tilbyr International Management MBA-programmet en rekke valgfrie kurs for å hjelpe studentene å få en dypere forståelse av et bestemt område.I løpet av studiet vil studentene velge mellom fire kurs ta to valgfag i hvert semester hver enkelt valgfag.I første semester (september-desember) kan studentene velge å studere "Digital Business Transformation" eller "Emerging Market Management". I andre semester (februar-mai) kan de velge å studere "Global Supply Chain Management". Eller "offentlig interesse entreprenørskap."Digital forretningstransformasjonEmerging Market ManagementOffentlig velferdGlobal supply chain managementInternasjonalt fokusMens grunnleggende forretningsprinsipper brukes over hele verden, blir hvert internasjonalt marked avlet av sin unike politiske, kulturelle og historiske bakgrunn.Derfor er våre kurs fokusert på å utforske dagens internasjonale markeder, internasjonale forretningsmetoder og spesifikke økonomier som påvirker global virksomhet.Du kan velge ett av tre internasjonale fokuspunkter :EuropaLatinamerikansk virksomhetKinesisk virksomhetI... [-]

MBA på deltid

Deltid MBA General Management

Campus Deltid 24 måneder September 2019 Tyskland Munich

Deltid MBA er designet for å gi deg en utmerket kunnskapsbase i General Management, styrke dine individuelle kompetanser til å være en empatisk og ypperlig leder, og gi deg dyp innsikt i internasjonale markeder og kultur. [+]

Master of Business Administration General Management

Deltid MBA er designet for å gi deg en utmerket kunnskapsbase i General Management, styrke dine individuelle kompetanser til å være en empatisk og ypperlig leder, og gi deg dyp innsikt i internasjonale markeder og kultur.

MBA General Management i et øyeblikk

PROGRAM START

september

UNDERVISNINGSSPRÅK

100% engelsk

VARIGHET

24 måneder / 4 vilkår

arbeidsmengde

60 studiepoeng

FORMAT

Deltid (klasser på fredag ​​ettermiddager og lørdager)

PROGRAMHØYDER

Deltidsformat2 av 4 valgfrie kurs1 internasjonal uke

ADGANG

Første akademisk grad (min. Bachelorgrad med en GPA på 2,5)Min. 2 års yrkeserfaringUtmerket engelsk ferdigheter... [-]

Kontakt

Munich Business School

Adresse, linje 1 Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Bavaria, Tyskland
HJemmeside http://www.munich-business-school.de/
Telefon +49 89 5476780