Munich Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studium ved München Business School

Alt fra Bachelor, Master og Master of Business Administration studieretningene gjennom DBA programmet til Executive Education - München Business School overbeviser med sitt brede tilbud av state-akkreditert heltid eller deltid.

Hvorfor MBS?

Bli kjent MBS

I 2015 ble MBS rangert først for faget of Business Administration i en rangering av alle private universitetene i Applied Sciences i tysk "WirtschaftsWoche" - en suksess som er kreditert til et vell av erfaring samlet gjennom mer enn 20 år og til unike guiding prinsipper.

Grunner til å studere ved München Business School

Inter

München Business School er en Tysklands mest internasjonale universiteter. Dens internationality er preget av mange spesielle funksjoner av studien konseptet.

praktisk Relevans

Det grunnleggende prinsipp i studiet er bevisst orientering i internasjonale operasjoner og arbeidets innhold i bedrifter, som er skapt gjennom den tette integrasjonen av praktiske studier og nasjonale og internasjonale praktiske engasjement faser, nasjonalt og internasjonalt.

Personlighet

Den vellykkede forvaltning av fremtidige utfordringer krever morgendagens ledere til å ikke bare ha høy faglig kompetanse, men også visse personlighetstrekk.

individuell Support

Den personlige og individuell atmosfære åpner for studier i motsetning til mange vanlige universiteter

KVALITETSSIKRING

Som en av Tysklands ledende handelshøyskoler, München Business School fag seg til vurderingene av interne og eksterne paneler.

Language of Study

I noen programmer på Munich Business School, tilbyr vi deg å fullføre studiene helt på engelsk (engelsk Track) eller med en blanding av tysk og engelsk kurs (tysk Track).

Mission Statement of Munich Business School

Vellykket ledere har et sterkt fundament av grunnleggende kunnskaper og bred internasjonal erfaring. De er sterke, ansvarlige tall og handle henholdsvis mot sine medmennesker. De tror og forhandle i en gründer måte og gjøre sine beslutninger med samvittighet kunnskap om sin plass i samfunnet. Disse tro er grunnlaget for vår praksis. Følgende formålsparagraf er en forpliktende ramme for våre felles idealer og mål.

Studieprogram ved MBS

Heltids studier og deltidsstudier for arbeider fagfolk

I seks semestre, gir bachelor International Business-programmet ved MBS et solid fundament av kunnskap og ferdigheter i internasjonal business administrasjon.

Den masterprogrammer i München Business School tar sikte på å utdype, spesialisere seg, eller utvide kunnskaper og ferdigheter i internasjonal business administrasjon.

Den MBS hovedfags Programmet har Master of Business Administration (MBA) som en full-time program eller som en Deltidsstudiet for arbeider fagfolk.

Porteføljen av MBS blir avrundet med Doctor of Business Administration (DBA) doktorgradsstudier, akkreditert av den bayerske stats Ministry of Education, Science and the Arts.

Tjenester for MBS studenter

Studere i utlandet og karriereplanlegging

Våre studenter alltid beskrive sitt opphold i utlandet som høydepunktet av sine studier. The International Center hjelper studenter med disse prosjektene. MBS hjelper dem å organisere sitt opphold i utlandet og mye mer.

For start i sin yrkeskarriere, er avgangsstudenter får mulighet til å tilpasse programstrategier til deres individuelle situasjon og utvikle perspektiver for deres karriereplanlegging.

Den MBS Karrieresenteret, blant annet støtter dem i en-til-en intervjuer som hjelper dem til å optimalisere sitt studium, for å spesifisere sine karrieremål og utvikle strategier for å oppnå dette målet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se MBA på deltid » Se BA'er » Se DBA » Se MA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

MBA General Management Deltid eller Heltid

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Tyskland Munich + 1 fler

MBA General Management er et toppmoderne MBA-program skreddersydd for behov og krav i dagens globaliserte forretningsverden. Den er utformet for å formidle et omfattende sett med forretningskunnskap og styringsverktøy, og å undervise, utvikle og forbedre dine lederegenskaper og lederskap. [+]

Master of Business Administration General Management

MBA General Management er utformet for å gi deg en utmerket kunnskapsbase i General Management, som forbedrer dine individuelle kompetanser til å være en empatisk og ypperlig leder og gir deg dyp innsikt i internasjonale markeder og kultur.

MBA General Management i et øyeblikk

PROGRAM START

september

UNDERVISNINGSSPRÅK

100% engelsk

VARIGHET

12 måneder / 2 vilkår eller 24 måneder / 4 vilkår

arbeidsmengde

60 studiepoeng

FORMAT

Heltid eller deltid

PROGRAMHØYDER

1 av 2 valgfag1 av 3 internasjonale focuse1 internasjonal uke

ADGANG

Over gjennomsnittlig faglig gradMin. 2 års yrkeserfaringUtmerket engelsk ferdigheter... [-]

Kontakt

Munich Business School

Adresse, linje 1 Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Bavaria, Tyskland
HJemmeside http://www.munich-business-school.de/
Telefon +49 89 5476780