Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, et privat universitet som ligger i Vallendar nær Koblenz, var den første skolen i Tyskland for å tilby fordypning i bedriftsøkonomi med vekt på den strategiske ledelsen av selskaper. Skolen anser det som sin viktigste oppgave i utdanning av daglige ledere og gründere som kan mestre en rekke arbeidsplasser. WHU er virkelig internasjonalt. I løpet av de siste tjue årene, har WHU etablert en global, unik samarbeidsnettverk med mer enn 140 universiteter fra alle kontinenter. Det var den første tyske universitetet for å motta EQUIS akkreditering (1998).

Kellogg School of Management ved Northwestern University er anerkjent som en av de fineste graduate handelshøyskoler i USA. Grunnlagt i Chicago i 1908, Kellogg pioner teorien om at bedriftsøkonomiske prinsipper kan brukes på alle typer organisasjoner. Kellogg er forpliktet til å opprettholde sine høye krav til faglig dyktighet. Kellogg er en av de første utdannet handelshøyskoler å utvikle omfattende utdanningsprogrammer for mid-karriere og ledende ansatte.

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er konsekvent rangert en av Europas beste EMBA programmer. Graden er i fellesskap tilbys av WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar og Kellogg School of Management, USA. Denne prestisjetunge grad programmet integrerer alle ledelsesmessige disipliner, med fokus på en syntese av amerikanske og europeiske ledelse stiler.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er designet for ledere som strever etter å bli mer effektive og ansvarlige ledere i dagens høytrykks konkurransedyktige miljø. ... [+]

Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet er et veletablert og prestisjetunge program som har opprettholdt sin dominerende posisjon innenfor de 20 beste EMBA-programmene over hele verden og topp 10 EMBA-programmer i Europa i Financial Times-rangeringer. Programmet drar nytte av både amerikansk og europeisk ledelseskunnskap gjennom partnerskapet mellom Kellogg School of Management, Northwestern University i USA og WHU Otto Beisheim School of Management i Tyskland. Målet med programmet er å gi fremtidige ledere de nødvendige verktøyene for å kunne lede organisasjoner i et komplekst forretningsmiljø. Programmet legger stor vekt på teamledelse, personlig utvikling og internasjonalitet gjennom gruppearbeid, coaching og globale moduler. Nyutdannede mottar en felles MBA-grad fra Kellogg School of Management, Northwestern University og WHU Otto Beisheim School of Management, og dra nytte av et sterkt globalt alumnennettverk, selv lenge etter opplæringen. Strukturen i Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet gir ledere mulighet til å fortsette å jobbe mens de deltar aktivt i programmet. Studentene har mulighet til å søke om nyoppkjøpte ferdigheter umiddelbart på arbeidsplassen. Programmet består av 30 kurs som dekker et bredt spekter av emner relatert til generell ledelse. Kellogg-WHU-programmet er modulbasert, med klasser som foregår på vår vakre og fredelige campus i Vallendar, Tyskland hver 2. måned med back-to-back helger (Tors-Sun) over en 2-års periode. Våre globale muligheter består av en obligatorisk to-ukers modul på Kellogg campus (Evanston / Chicago) og minst en ukes global valgfag hos en av våre partnerinstitusjoner i Hong Kong, Beijing, Tel Aviv, Toronto eller Miami. ... [-]

Tyskland Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!