Kellogg-WHU Executive MBA Program

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, et privat universitet som ligger i Vallendar nær Koblenz, var den første skolen i Tyskland for å tilby fordypning i bedriftsøkonomi med vekt på den strategiske ledelsen av selskaper. Skolen anser det som sin viktigste oppgave i utdanning av daglige ledere og gründere som kan mestre en rekke arbeidsplasser. WHU er virkelig internasjonalt. I løpet av de siste tjue årene, har WHU etablert en global, unik samarbeidsnettverk med mer enn 140 universiteter fra alle kontinenter. Det var den første tyske universitetet for å motta EQUIS akkreditering (1998).

Kellogg School of Management ved Northwestern University er anerkjent som en av de fineste graduate handelshøyskoler i USA. Grunnlagt i Chicago i 1908, Kellogg pioner teorien om at bedriftsøkonomiske prinsipper kan brukes på alle typer organisasjoner. Kellogg er forpliktet til å opprettholde sine høye krav til faglig dyktighet. Kellogg er en av de første utdannet handelshøyskoler å utvikle omfattende utdanningsprogrammer for mid-karriere og ledende ansatte.

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er konsekvent rangert en av Europas beste EMBA programmer. Graden er i fellesskap tilbys av WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar og Kellogg School of Management, USA. Denne prestisjetunge grad programmet integrerer alle ledelsesmessige disipliner, med fokus på en syntese av amerikanske og europeiske ledelse stiler.

Steder

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited