Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor ISM?

International School of Management er en av de beste International School of Management i Tyskland. Dette er bevist av en rekke rangeringer av uavhengige organisasjoner. Blant annet vil den internasjonale orienteringen og den praktiske relevansen, kvaliteten på undervisningen og de små læringsgruppene bli innfridd.

10 gode grunner til å studere ved ISM

Internasjonalitet på alle områder

Å studere ved ISM er tilpasset de høyeste internasjonale standardene og forbereder deg optimalt for en global karriere. Du vil tilbringe minst ett integrert semester i utlandet eller modulen ved et av våre 199 anerkjente partneruniversiteter. Internships i utlandet, som er integrert i fulltids bachelorgrad, sikrer internasjonal praktisk erfaring under studietiden. Muligheten - noen ganger til og med uten tap av tid - til å lage en mastergrad ved utvalgte partneruniversiteter brukes av halvparten av studentene våre. Intensiv fremmedspråkopplæring utstyrer deg for kommunikasjon over hele verden.

Moderne undervisning

Ved hjelp av moderne læringsmetoder læres innhold fra våre professorer, alle erfarne utøvere, i små gruppestørrelser. I praksisprosjekter, workshops eller samarbeidspartnere er den lærde kunnskapen implementert direkte. Vårt ISM Net gir en god forberedelse og oppfølging av forelesningene og inneholder blant annet digitale forelesninger.

Utestående i rangeringer

Ikke bare akkrediteringsorganisasjoner sertifiserer ISMs høye kvalitet. Vi har også vært i toppgruppen i nasjonale og internasjonale rangeringer i mer enn to tiår - ytelsen er sertifisert av studenter, kandidater og ansatte. Den nåværende CHE-rangeringen bekrefter det gode støtteforholdet med en karakter på 1,3, og også i Trendence Barometer 2016 ISM tildeles den beste FH i kvaliteten på sine forelesere. Dette påvirker også lønn: Universum Professional Survey fant at ISM-kandidater oppnår en lønn som er vesentlig høyere enn gjennomsnittet for forretningsstudier, bare fem år etter eksamen.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Arbeid med store merker

Våre studenter får ikke bare intensiv arbeidserfaring i praktik og internship i Tyskland og utlandet, men arbeider også konsekvent med prosjekter med store merker og kjente selskaper i kursene. Enten Procter

Nær økonomien

ISM er nært knyttet til økonomien på mange måter. Medlemskapsforetakene i styret utveksler regelmessig informasjon for å optimalisere våre studieprogrammer til behov og krav på arbeidsmarkedet. Jobb eller praktikantilbud er utelukkende utelukkende til våre studenter. Selv forelesningene er ikke bare praksisorienterte med case-studier og workshops med virkelige selskaper. Studiene er alle innebygd i økonomien.

Kompakt studie

Det sofistikerte studiekonseptet og den optimale eksamensordningen gir deg mulighet til å studere på en kompakt måte, som også kan fullføres realistisk i løpet av den vanlige studietiden. Til tross for den korte studietiden, forblir utenlands og intensiv praktisk erfaring er godt integrert i kurset. ISM-tilbudet går langt utover å gi spesialkunnskaper. De lærer å utarbeide presentasjoner, presentere dem, presentere seg optimalt og bruke en rekke retorikkteknikker. Eventuelt kan flere språk og videre IT-kurs tas.

Full støtte

Det være seg et studentesekretariat, internasjonalt kontor, karriere senter, plassering eller bibliotek - dørene til våre servicetilbud er åpne for spørsmål og forslag. Det er bare 30 studenter på ISM på ISM, slik at vi kan hjelpe og gi råd om alle spørsmål knyttet til studiene. Uansett om det er ditt semester i utlandet, det perfekte programmet eller riktig litteraturforskning.

Personlig atmosfære

Overfylte forelesningsteater og anonyme forelesninger kan ikke bli funnet på ISM. Den personlige atmosfæren til de små gruppene (32 studenter i bachelorprogrammene, 25 i mastergraden og 15 i MBA) gir samfunnets kohesjon og gir plass til individuell coaching på høyt nivå. I språkundervisning trener kun 15 til 18 deltakere sine ferdigheter, og sikrer en aktiv talerdel. Vi legger stor vekt på den personlige utviklingen av våre studenter. Vår 100% åpne dørpolicy støtter vanlig faglig og personlig utveksling mellom professorer, ansatte og studenter.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Et sterkt nettverk - for livet

Fra den første dagen er du ISMler og forlater oss ikke bare med en internasjonalt anerkjent studie, men et sterkt nettverk i ryggen. Spesialiserte forelesninger, applikasjonstrening og alumni-hendelser gjør det mulig for deg å komme i kontakt med bedrifter og tidligere studenter i ISM på et tidlig stadium. Så ingenting står i vei for din vellykkede start i profesjonelt liv. Vi holder kontakten!

Akkreditert, testet

ISM er vedvarende stat anerkjent av Vitenskap og Kulturministeriet i Nordrhein-Westfalen. Gradene som er oppnådd ved ISM er dermed helt lik de som er oppnådd på offentlige universiteter. Kvaliteten på studier ved ISM er også regelmessig gjennomgått og bekreftet av eksterne overvåkingsorganer. For eksempel, i juni 2016, den første private forretningsskolen landsdekkende, ble ISM akkreditert av Vitenskapsrådet for det andre året på rad i en maksimumsperiode på ti år.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

International School of Management

Med MBA på heltid kan du spesifikt utvide kunnskap om forretningsadministrasjon og ledelse og skape de ideelle forutsetningene for en ledende stilling i virksomheten. teo ... [+]

Studieprofil MBA General Management

Med MBA på heltid kan du spesifikt utvide kunnskap om forretningsadministrasjon og ledelse og skape de ideelle forutsetningene for en ledende stilling i virksomheten .

teori

Kvalifisering i internasjonal sammenheng

MBA-programmet tilbyr en omfattende oversikt over alle ledelsesområder med kombinasjonen av forretningsadministrasjon og funksjonell kunnskap innen områder som markedsføring, økonomi eller entreprenørskap.

Det engelskspråklige programmet motiverer studentene til å bruke sine kunnskaper og ferdigheter i internasjonal sammenheng gjennom et ukers opphold i utlandet i Spania.

Du vil fullføre studiene med en praksisrettet masteroppgave.... [-]

Tyskland Munich
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

MBA General Management at ISM