International Graduate Center (IGC)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International Graduate Senter

Inspirert av mangfold.

The International Graduate senter (IGC) bryr seg for fremtidige bedriftsledere. Vi tilbyr deltid og heltids graduate programmer for studenter og unge fagfolk over hele verden. Med et rikt nettverk av samarbeidspartnere i næringslivet og vitenskap kan vi tilby høy kvalitet utdanning på masternivå.

Profil

The International Graduate senter (IGC) ble grunnlagt av University of Applied Sciences Bremen som et tverrfaglig Graduate School for styring og ledelse. For søkere med en første universitetsgrad International Graduate Center tilbyr flere MBA og mastergrader i området av internasjonal og europeisk næringsliv og forvaltning. Med seks heltid og tre på deltid masterprogram IGC har blant det største utvalget av internasjonale master og MBA kurs for alle forskerskoler i Tyskland. Alle heltids kurs blir undervist på engelsk.

IGC garanterer en etterutdanning som tilfredsstiller faglige og jobbkrav i lik grad. Lag orienterte forelesninger og seminarer i små grupper med maksimalt 25 studenter rette for en konstruktiv dialog mellom medlemmene. IGC har for tiden rundt 200 studenter fra mer enn 40 land. Det internasjonale nettverket styrkes av gjesteforelesere fra mange av våre internasjonale partner universiteter som tilbyr kurs, foredrag og bidrar til interkulturell kompetanse av våre studenter. Mange av våre forelesere kommer fra forvaltningen av beste selskapene i Europa, og vil gi deg et innblikk i ulike selskaper og bransjer. IGC er en del av International Business School Alliance (IBSA) med seks partner universiteter (ligger i USA, Storbritannia, Spania, Frankrike, Russland, Malaysia) som klarer å tilby et unikt double degree MBA-program.

Praktisk relevans

Med sin fleksible studiestruktur og muligheten til å studere deltid, er International Graduate senter spesielt egnet til å tilpasse universitetsutdanning til de endrede krav i arbeidslivet. Kombinasjonen av internasjonalitet og praktisk innhold lar International Graduate Center for å utdanne ledere i henhold til deres behov samt gi betydelig støtte for personalutvikling i bedrifter.

Inter

IGC internasjonale flair er base for en interkulturell utveksling av erfaringer. Dette gir studentene interkulturelle ferdigheter langs faglig kunnskap og kjennskap til metoder de får fra sine studier. I tillegg til den internasjonale studentmasse fra hele verden, halvparten av IGC er forelesere kommer fra samarbeidende universiteter og internasjonale virksomheter. I sine seminarer, gjesteforelesere de gi et viktig bidrag til den interkulturelle ferdigheter til elevene og dermed understreke IGC internasjonale nettverk.

Kvalitet og innovasjon gjennom samarbeid på verdensbasis med partner universiteter.

Videre er IGC del av International Business School Alliance (IBSA). Den internasjonale MBA er et felles kurs som tilbys innenfor dette nettverket. Seks partner universiteter i USA, Storbritannia, Spania, Frankrike, Russland, Tyskland og Malaysia forene sine grunnleggende ferdigheter i videreutdanning, slik at studentene til å tjene på kvalitet og internasjonal retning av pensum. Denne innovative studien konsept (som kandidater får en dobbel-mastergrad eller dobbelt grad, innen et år) forbereder studentene til å være i stand til selvstendig å flytte inn i en foreløpig ukjent territorium. IGC oppfordrer studentenes interkulturell kompetanse på en helt ny måte - denne kunnskapen er blitt en sentral forvaltning kvalifisering i vår globaliserte verden.

Kvalitetsstandarder

Som International Graduate Center of offentlig University of Applied Sciences Bremen, som allerede har mottatt en rekke prestisjetunge priser for kvaliteten på sin internasjonale og praksisrettet undervisning, også vi har forpliktet oss til en høy standard av kvalitet. Vi har derfor jevnlig har våre læreplaner godkjent av en ekstern akkreditering byråer (Zeva, AQAS, AACSB *). Sentral Vurderer Agency (Zeva) er en del av European Network of Quality Assurance in Higher Education (ENQA). Alle master (MBA) grad av den internasjonale Studiene er offisielle grader av en tysk offentlig universitet. Derfor blir de akseptert av universiteter og regjeringer i og utenfor Europa.

Våre studenter er også aktivt involvert i å vurdere våre programmer. På grad kurs, deltakerne vurdere hvert enkelt kurs av forelesninger. Denne direkte tilbakemelding om kursinnhold og undervisning fører til målrettet og dynamisk kvalitetsstyring.

Vi gir også ut priser for beste IGC lærer og student under vår årlige avslutningsseremoni. Vi vil derfor i tillegg lyst til å oppmuntre og støtte høy kvalitet undervisning og studerer ved IGC.

Hochschule Bremen

Med noen 8000 studenter fra nesten 100 ulike land og over 60 kursene som tilbys, er University of Applied Sciences Bremen blant de større universitetene for anvendt vitenskap i Tyskland. Universitetets røtter går tilbake til det første fakultetet i år 1799 og i dag er University of Applied Sciences Bremen kan stole på et nettverk av over 250 partner universiteter over hele verden.

Allerede i 2005, og dermed fem år i forkant av frist fastsatt av den europeiske utdanningsdepartementet, har Universitetet i Bremen omorganisert sitt kurstilbud helt, basere dem på bachelor og master struktur i tråd med obligatoriske internasjonale standarder. Akkreditering av alle kurs knyttet til disse endringene sikrer at studentene får en utdanning av høyeste kvalitet kombinert med best mulig mobilitet under studiene. Videre i to tredjedeler av alle kurs, praksisplasser og studievilkår tilbrakte i utlandet er en obligatorisk del av undervisningsopplegget. Kurs som fører til en mastergrad er basert på første nivå av endelige universitets eksamener som kvalifiserer studentene for yrker eller yrker * (mellomliggende studien kurs).

University of Applied Sciences Bremen presenterer studenter attraktive muligheter for strukturering av studieretningene ikke bare øve orientert, men også internasjonalt kompatible. Fremtidsrettede og innovative Innhold samt bachelor- og master kvalifikasjoner - som er anerkjent over hele verden - tilbyr gode karrieremuligheter i og utenfor Europa.

Alumni

The International Graduate Center globale alumni-nettverket er nå spredt over fem kontinenter, og omfatter nesten 1000 studenter fra mer enn 70 nasjoner. Dette nettverket gjør et betydelig bidrag til en vellykket fremtid hver eneste graduate.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MBA » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Internasjonal MBA

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Spania Valencia Russland Moskva USA Wilmington Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Frankrike Paris Tyskland Bremen + 12 fler

Den internasjonale MBA er den tyske akkreditert studium av IBSA Dual Degree masterstudiet som tilbys av International Business School Alliance (IBSA). [+]

Den internasjonale MBA er den tyske akkreditert studium av IBSA Dual Degree masterstudiet som tilbys av International Business School Alliance (IBSA).

Deltakelse i programmet betyr at du er ferdig med diplomstudium med 2 grader i bare ett år: En MBA fra Bremen, pluss en annen grad avhengig av ditt valg av partner universitet.

Det betyr også at du bor i to forskjellige land og studere med en svært mangfoldig elevgruppe. Det første semesteret består alltid av kjernemoduler. Du kan enten studere kjernemoduler i Bremen, Tyskland og velge en av seks partner forretnings spesialiseringer. Eller sette opp din dobbelt grad en annen måte rundt: Spesialiserer i Logistikk og Supply Chain Management og begynne på en av partner universiteter. I den tredje sikt vil du skrive din masteroppgave om fordypningstemaet.... [-]


Global MBA

MBA I Global Styring

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Tyskland Bremen Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Russland Moskva Spania Valencia USA Wilmington + 12 fler

Våre MBA Kurset tar sikte på å gi mulighet til junior ledere for å få spesifikke kompetanse som er avgjørende for vellykket global virksomhet i dag. [+]

Ett års fulltids praktisk Degree Course

Verden er globalisert, og vi er i midten av det!

Dette faktum krever en endring profil av lederegenskaper. Våre MBA Kurset tar sikte på å gi mulighet til junior ledere for å få spesifikke kompetanse som er avgjørende for vellykket global virksomhet i dag. Vi gratulere deg for å ta sjansen og utfordringen med å lære sammen med mennesker som deler de samme verdiene selv kommer fra forskjellige bakgrunner. På slutten av studiet vil du føle deg mer trygg og forberedt på å møte utfordringene i et multinasjonalt forretningsmiljø rundt om i verden. Valget du gjør i dag vil gjøre en forskjell for din fremtid.

Programmet er preget av et høyt kvalifisert pedagogisk personale, en inspirerende internasjonal og mangfoldig studentmasse, et fakultet som tilbyr et unikt miljø for intellektuell utveksling, felles forskning kombinert med faglig dyktighet, praktisk orientering og en in-selskapet utplassering.... [-]


MBA

MBA I Europeisk / Asiatisk Ledelse

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Tyskland Bremen Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Russland Moskva Spania Valencia USA Wilmington + 12 fler

Programmet er designet for å forme beste talentene for lederstillinger i Europa og Asia. Det løser spesielt unge fagfolk med en første grad i ingeniørfag, sosiale eller realfag og minst ett års profesjonell arbeidserfaring. [+]

Programmet er designet for å forme beste talentene for lederstillinger i Europa og Asia. Det løser spesielt unge fagfolk med en første grad i ingeniørfag, sosiale eller realfag og minst ett års profesjonell arbeidserfaring.

Rikdom av programmet er basert på det unike konseptet med å kombinere et fundament i kjernevirksomheten disipliner med fokus på enten europeisk eller asiatisk forretninger. Læreplanen består av seks kjernemoduler som vil gi deg en generell ledelse perspektiv på virksomheten funksjoner og hvordan de kan integreres med et raskt skiftende globale økonomien, og to moduler i området spesialisering "Europa" eller "Asia". I tillegg vil to valgfrie moduler gi deg muligheten til å skreddersy programmet til dine individuelle karriere mål eller organisatoriske interesser før den endelige masteroppgave. Programmet er ledsaget av bedriftsbesøk, gjesteforelesninger, karriererådgivning og personlig veiledning.... [-]


MBA I Internasjonal Turisme Ledelse

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Tyskland Bremen Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Russland Moskva Spania Valencia USA Wilmington + 12 fler

MBA i International Tourism Management er en tre semester heltid kurs som fører til en spesialist Master of Business Administration (MBA) graders. [+]

Program

MBA i International Tourism Management er en tre semester heltid kurs som fører til en spesialist Master of Business Administration (MBA) graders.

Programmet tilbyr oppfinnsom, gründer, innovative og globale nettverk kompetanse.

Dette oppnås ved kvalifisert pedagogisk personale, en internasjonal og mangfoldig studentmasse, et fakultet som gir et unikt miljø for intellektuell utveksling, felles forskning kombinert med faglig dyktighet, praktisk orientering og en in-selskapet utplassering. Kurset gir studentene et konkurransefortrinn i å sikre en karriere i reiselivsnæringen.

Bakgrunn

Turisme og tilhørende virksomhet hører til de viktigste faktorene for verdensøkonomien. Overraskende, er dette svært undervurdert på grunn av kompleksiteten i reiselivs ikke tillater kvantitative persepsjon og realøkonomisk betydning. ... [-]


Videoer

10 Year IGC Anniversary