Offenburg University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stiftet i 1964, som en "National Engineering School", etablerte Offenburg University of Applied Sciences seg raskt som en høyytelsesutdanningsinstitusjon med praktisk orientering. I dag danner universitetet et blomstrende samfunn, med over 4.300 studenter på to universiteter. Vi tilbyr bachelor- og mastergrader i fire avdelinger: Bedriftsøkonomi og industriell ingeniørfag, Elektroteknikk og informasjonsteknologi, maskin- og prosessteknikk, og media og informasjon.85108_Offenburg-University---Campus-Offenburg.jpg

Internasjonal profil

Offenburg University er stolt av den internasjonale orienteringen av sine programmer. I 1998 var det en av de første institusjonene for høyere utdanning i Tyskland for å introdusere internasjonale mastergrader gjennom Graduate School. I dag tilbyr vi fem engelsklærte programmer som spesielt imøtekommer internasjonale studenter, som utgjør om lag tolv prosent av den totale studentkroppen. I tillegg opprettholder International Office aktive utvekslingsprogrammer med mer enn 50 partneruniversiteter over hele verden, noe som gir våre studenter mange muligheter for studier og praktik i utlandet. Takket være vår nærhet til den franske grensen, kan vi også tilby tograds programmer med prestisjetunge franske universiteter.

Utmerket studieforhold

Offenburg Universitet tilbyr en mindre campus, og studentene drar nytte av fordelene med en mer intim opplevelse med mindre klasser, individuell veiledning og støtte fra fakultet og ansatte, samt fra praktisk undervisning og nært integrering med regional økonomi. Universitetet har høy rangering og ble til og med tildelt av Foreningen for fremme av vitenskap og humaniora i Tyskland for å være en reformert teknisk høyskole.

Økonomiske partnerskap

Universitetet opprettholder gode relasjoner med regionale og nasjonale virksomheter, og det er en konstant utveksling av informasjon mellom fakultetsmedlemmer og profesjonelle fagfolk, og gir kontinuerlig tilgang til dagens kunnskaper innen ingeniørfeltet. De omfattende forretningspartnerskapene gir også ressurser til studenter når det gjelder å oppnå arbeidserfaring, forskning eller til og med for fremtidig sysselsetting.

Forskning og teknologi

Universitetets institutt for anvendt forskning (IAF) tilbyr en kombinasjon av forskning og teknologioverføring. IAF hovder teknologi og innovative ideer fra feltene solenergi, medisin, robotikk og elektrisk mobilitet. Gjennom universitetet er det en stor tverrfaglig blanding av eksperter fra ulike teknologiske fag som har spesiell kunnskap og moderne laboratorier. Den applikasjonsorienterte forskningsaktiviteten og praktisk erfaring som Universitetet tilbyr, er et testament til sin høye ytelse.85107_Offenburg-University--students.jpg

Tjenester for internasjonale studenter

Offenburg University s internasjonale senter tilbyr en rekke tjenester til sine internasjonale studenter. Hver av Graduate Schools studieprogrammer har en koordinator som tilbyr omfattende tjenester og råd.

Det internasjonale senteret oppfordrer også og gir muligheter for studenter til å møte utenfor klasserommet. En rekke arrangementer og utflukter tilbys gjennom hele studieåret.

Spesielle tjenester for internasjonale studenter inkluderer:

 • Overnattingstjeneste
 • Buddy program
 • Orienteringsprogram
 • Sommer språkkurs
 • Kulturelt program
 • Senior Service

Kostnader og kostnader

avgifter

Det er gebyrer som skal betales som inkluderer:

 • Statlig administrasjonsavgift per semester, € 70
 • Studentstøtteavgift per semester, € 46
 • Student Representative Organisasjon Gebyrer per semester, € 18.
 • Tjenestebidrag per semester, € 150 (kun for studenter som studerer i en av engelskspråklige masterstudier på Graduate School)
 • IBC-studieavgift: € 10 400 (for studenter som studerer i MBA-programmet International Business Consulting).
 • Statskursavgift for en annen grad: 650 € (kun for studenter som allerede har oppnådd en mastergrad fra et tysk universitet
 • Statskursavgift for ikke-EU-borgere: € 1500.

Levekostnader

Avhengig av din foretrukne livsstil, utgjør gjennomsnittlig levekostnad ca € 750 per måned. Her er en oversikt over månedlige utgifter:

 • Leie: 300
 • Helseforsikring (obligatorisk): 80
 • Studiemateriell: 40
 • Dagligvarer: 200
 • Klær, offentlig transport, andre: 130
 • Totale månedlige utgifter: 750

Bevis for økonomisk støtte

For å få et studentvisum må utenlandske studenter kunne bevise for tyske myndigheter at de har nok økonomisk støtte under studietiden. Dette betyr at du må bevise at du kan dekke minst ditt første studieår. For tiden beløper det seg til € 735 per måned eller totalt € 8.820 for et studieår.

GEZ Fee

Vennligst vær oppmerksom på at du som fastboende i Tyskland er lovlig å betale en månedlig avgift på € 17,50 per husholdning (f.eks. Per delt leilighet) til Gebühreneinzugszentrale der öffentlich-rechtlichen Rundfunkanstalten (GEZ), en felles organisasjon av tyske offentlige kringkastingsinstitusjoner .

'Per husholdning' i denne sammenhengen betyr at hvis du deler en leilighet, må bare en av leietakerne betale, og det er opp til husstandsmedlemmene å bestemme hvordan de deler opp kostnadene. Dermed, hvis du flytter inn på et felles sted, bør du først avklare om en av de andre husstandsmedlemmene allerede betaler GEZ-avgiften.85105_OffenburgUniversity-StudentsoftheInternationalMastersPrograms.jpg

Finansiering og stipend

I Tyskland er stipendier vanligvis ikke gitt av universitetene selv, men av uavhengige institusjoner og stiftelser. Den tyske fagutvekslingstjenesten (DAAD) tilbyr en omfattende database med stipend og stipend, som må søkes fra hjemlandet før ankomst. Informasjon om finansieringsmuligheter er også gitt av European Funding Guide.

Detaljert informasjon er også tilgjengelig via DAADs regionale kontorer, den tyske ambassaden, tysk konsulat eller tyske offisielle representasjoner i hjemlandet ditt, samt fra de spesifikke organisasjonene som gir stipendiene.

På Offenburg er et svært begrenset antall delstipendier også tilgjengelige; Søknader for disse er kun åpne for studenter som er registrert som har vist høy faglig ytelse og sosial forpliktelse utenfor klassen.

Jobbmuligheter

Studenter som er EU-borgere, er i stand til å jobbe i Tyskland uten arbeidstillatelse.

Ikke-EU-studenter har to muligheter:

 • Off-campus: 120 dager per år, i henhold til visumregler for utenlandske studenter
 • På campus: Et begrenset antall assistentskap og veiledningsjobber er tilgjengelige

En grunnleggende kunnskap om tysk er nødvendig for de fleste arbeidsplasser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Tysk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA i finans, risiko og forsikring

Campus Heltidsstudier 3 semestre March 2019 Tyskland Offenburg

Master of Business Administration (MBA) i økonomi, risiko og forsikring er designet for fagfolk som ønsker en vellykket karriere innen økonomi, risikostyring og handelskredittforsikring. [+]

Master of Business Administration (MBA) i økonomi, risiko og forsikring er designet for fagfolk som ønsker en vellykket karriere innen økonomi, risikostyring samt investering og handel kredittforsikring.

Dette førsteklasses program i verdensklasse vil lede deg gjennom ledelse og entreprenørskapsførerskap og økonomiske og forsikringsmessige ferdigheter som gjør at du kan utføre øverst i den internasjonale handel, finans og forsikringsbransjen.

Offenburg University MBA inkluderer Postgraduate Certificate i eksport Finance and Trade Credit Insurance og tar 18 måneder å fullføre.

MBA vil forberede deg på seniorroller s som har et stort ansvar, akselerere fremgangen din mot godt betalt stillinger av lederskap.... [-]


MBA i International Business Consulting

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2019 Tyskland Offenburg

MBA International Business Consulting (IBC) er et kompakt, praktisk, internasjonalt heltidsprogram som forbereder deg på bare 15 måneder for en ledende stilling innen Inhouse Consulting (f.eks. Innen kontroll, prosjektledelse) samt i ekstern rådgivning. [+]

International Business Consulting (IBC)

MBA International Business Consulting (IBC) er et kompakt, praktisk, internasjonalt heltidsprogram som forbereder deg på bare 15 måneder for en ledende stilling innen Inhouse Consulting (f.eks. Innen kontroll, prosjektledelse) samt i ekstern rådgivning.

Egenskapene til vår MBA er små grupper (ca 20 studenter) for å sikre individuell oppmerksomhet, personlig rådgivning for å møte dine karriereoppsikter og et svært interaktivt miljø for å lette maksimal deling av kunnskap og erfaring.

En bekreftelse på vårt program ble gitt av QS Global Business Schools Report 2012 og 2013: IBC-programmet ble rangert innen Emerging Regional Business Schools.... [-]


Kontakt

Offenburg University of Applied Sciences

Adresse, linje 1 Campus Offenburg Hochschule für Tech­nik, Wirtschaft und Me­dien Of­fen­burg Bad­straße 24
77652 Offenburg, Baden-Württemberg, Tyskland
HJemmeside http://www.fh-offenburg.de/
Telefon +49 781 2050

Adresse, linje 1 Campus Gengenbach Hochschule für Tech­nik, Wirtschaft und Me­dien Of­fen­burg Kloster­straße 14
77723 Gengenbach, Baden-Württemberg, Tyskland