Fresenius University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fresenius University of Applied Sciences

Fra sin viktigste campus i Idstein nær Wiesbaden, kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbake på mer enn 167 års tradisjon i undervisningen av realfag. I 1848 grunnla Carl Remigius Fresenius den Fresenius Chemical Laboratory, som har viet seg helt fra begynnelsen til praktisk laboratoriearbeid samt utdanning. Sertifisering som en privat sponset, state-godkjent universitet av anvendt vitenskap fulgte i 1971.

I dag tilbyr universitetet heltid og deltid Bachelor og mastergrader, samt fagopplæring og videreutdanning ved sitt hovedkvarter i Idstein og sine studiesteder i Köln, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kursene er allokert til ulike fakulteter: Kjemi og biologi, Helse og Sosial, økonomi og media og design.

Imidlertid har dette rent markedsrettet kommunikasjon tiltaket absolutt ingen innvirkning på det juridiske rammeverket for Fresenius University of Applied Sciences. Skolene er ikke en erstatning for fakultetene, men aktiver universitetets markedsavdelingen ikke bare å presentere de studieretningene som har sterkt vokst i antall de siste årene, i markedet på en mer oversiktlig og målrettet, men også for å bedre møte behovene til potensielle og eksisterende studenter. I denne forbindelse vil alle Universitetets lovlig fastsatte komiteer og deres organisasjon i de forskjellige fakultetene fortsette å beholde sin relevans og gyldighet i fremtiden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Health MSc » Se BA'er » Se MA »

Videoer

Fresenius University of Applied Sciences