Les den offisielle beskrivelsen

Vi tilbyr et bredt spekter av praksis-orienterte grad programmer som er av høy akademisk standard, åpner døren til ulike attraktive yrker. Vår internasjonale orientering baner vei til det globale arbeidsmarkedet: Vi tilbyr ikke bare et bredt spekter av språkkurs og språkundervisning, men har partnerskap med 200 universiteter over hele verden. Alle våre studenter oppgraderer med en bachelor eller master grad, i samsvar med internasjonale standarder.

Våre forskningsfokus er demografisk forandring, fornybar energi og mobilitet og logistikk som omhandler fremtidens utfordrende spørsmål. Vi løser disse spørsmålene løsningsorientert og trener våre studenter for å kunne svare på disse spørsmålene med kreative bidrag.

  • Mer enn 15 000 studenter fra over 105 nasjoner
  • Fire fakulteter, 70 gradskurs
  • 270 forelesere, 730 ansatte, 16 vitenskapelige institutter
  • Omtrent 200 partneruniversiteter i 51 land på seks kontinenter
  • Stiftende medlem av konsortiet av høyere utdanningsinstitusjoner i europeiske storbyområder ("U! REKA")
  • Sterke forskningsfokus - demografiske endringer, fornybar energi, mobilitet og logistikk111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Fire fakulteter, baner veien til din fremtid!

Våre studenter utvikler og utformer fremtidens byer. Vi er en av de største fasilitetene som tilbyr kurs i planlegging og bygging i Rhinen-Main-regionen, og vi tilbyr våre studenter bred grunnutdanning, samt spesifikk opplæring i bachelor- og masterstudier.

Undervisningen foregår ikke bare i en foredragsholde, men også i et laboratorium og i applikasjonsorienterte prosjekter.
Våre forskningsemner omfatter et stort antall forskjellige aspekter som bioteknologi, nanoteknologi, e-business, nettverkssikkerhet og cloud computing.

Solid og tillitsfull partnerskap med politikk og økonomi støtter vårt mål om økt orientering. Innovasjoner utviklet i rammen av våre forskningsprosjekter i samarbeid med økonomi, politikk og administrasjon. På denne måten kan de implementeres optimalt og være tilgjengelig for interessert publikum.

Med omfattende forskningsaktiviteter, samt gjennom våre internasjonale kontakter og samarbeid definerer vi status for forskningen og formar samfunnets utvikling - regionalt og internasjonalt.

Våre studenter er eksperter i teori og praksis og har mange forskjellige stillinger i arbeidet foran dem.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Hvordan organiserer du strømmen av produktinnovasjon i et selskap? Hva gjør et bedriftsmerke unikt? Hva er en bærekraftig forretningsmodell? Hvordan kan effektiviteten ti ... [+]

Se på innsiden - skape i morgen!

Hvordan organiserer du strømmen av produktinnovasjon i et selskap? Hva gjør et bedriftsmerke unikt? Hva er en bærekraftig forretningsmodell? Hvordan kan effektiviteten til en ny forretningsmodell bli testet? Hvordan gjør du en familiebedrift bli offentlig? Du vil kunne svare på disse spørsmålene ved slutten av studiene og bruke de riktige metodene og teknikkene i kombinasjon med besluttsomhet, dedikasjon og kreativitet, og du vil være ett skritt foran andre.

Denne MBA er hovedsakelig undervist på tysk.

[-]
Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Frankfurt University of Applied Sciences

Med vårt veletablerte program siden 2011, vil din karrierevei bli avansert i den raskt voksende luftfarts- og turistindustrien! Etter vellykket gjennomføring av vårt delt ... [+]

Styr din fremtid i luftfart og turismeUndersøk vår veletablerte MBA i Frankfurt, Tyskland

Med vårt veletablerte program siden 2011, vil din karrierevei bli avansert i den raskt voksende luftfarts- og turistindustrien!

Etter vellykket gjennomføring av vårt deltidsstudium vil du bli kvalifisert for utfordrende og krevende ledelse og lederstillinger i luftfart og turisme.

Dine fordeler

Nyt å studere på et av verdens største luftfartshub og dra nytte av vårt tilpassede MBA deltidsprogram, designet sammen med kjente bransjeledere som DFS, Fraport og MUC Airport.

Forbedre kunnskapen din

Komplement din faglige opplæring med seminarer som utvikler retorikk og PR-ferdigheter, så vel som din personlighet, og nyt nettverk med bransjens berømte lobbyister.... [-]

Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk