Les den offisielle beskrivelsen

Hochschule Darmstadt University of Applied Sciences

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) setter vitenskap til handling. Med en studentlegeme på ca 17.000 er det en av de største og mest fremtredende universiteter innen anvendt vitenskap i Tyskland. Dens utmerkede rykte er resultatet av en vitenskapelig grunnet, virkelige verdenstilnærming til høyere utdanning og den profesjonelle suksessen til sine kandidater.

Nyutdannede fra Darmstadt University of Applied Sciences er spesielt populære blant HR-ledere i tyske selskaper. Dette bekreftes av den årlige "Wirtschaftswoche" -rangeringen. For universitetsrangeringen 2019 undersøkte personellleverandøren Universum Global 650 små, mellomstore og store bedrifter landsomfattende. Fra totalt 216 universiteter av anvendt naturvitenskap i Tyskland, var de i stand til å velge de kandidatene som hadde oppfylt sine forventninger spesielt godt. Derfor er h_da blant de topp 10 i Tyskland innen maskinteknikk (ranger 3), datavitenskap (ranger 8), elektroteknikk (ranger 7) og industriteknikk (ranger 4).

I universitetsrangeringen av Senter for høyere utdanningssammenheng (CHE) 2019, har h_da scoret spesielt godt når det gjelder praktisk relevans og forberedelse til yrket. Følgelig, studentene i studiene Civil Engineering, Elektroteknikk og Informasjonsteknologi, Maskinteknikk og Miljøteknologi roser det meget gode utstyret til praksislaboratoriene. H_da er her i den nasjonale toppgruppen. Det samme gjelder kvaliteten på utflukter, som studentene i arkitektur og miljøteknikk er like gode. H_da er også topp landsomfattende når det gjelder kontakter til profesjonell praksis. CHE-ranglisten viser Darmstadt Universitetet i studiekursene elektroteknikk og informasjonsteknologi, maskinteknikk og mekatronikk i den nasjonale toppgruppen.

H_da studiekursens høye omdømme er basert på et godt tilsynsforhold med håndterbare grupper og en klar praktisk orientering. Her interfererer vitenskap og praksis på en målrettet måte. Dette skyldes at professorene i h_da vet hva de gjør: De kommer alle fra profesjonell praksis og kjenner de fremtidige faglige kravene til elevene sine. I de praktiske fagfasene i studieprogrammene kan studentene også teste og utvide det de har lært med arbeidsgivere i næringsliv og samfunn.

Ledelse

  • President Prof. Dr. Ralph Stengler
  • Visepresident for undervisning, læring og kollegialt spørsmål Prof. Dr. Manfred Loch
  • Vice President for forskning og vitenskapelig infrastruktur Prof. Dr. Arnd Steinmetz
  • Registrator Norbert Reichert

studenter

  • Omtrent 17.000
  • Omtrent 18% utenlandske studenter

medarbeidere

  • Omtrent 900

117853_117804_01LuisenplatzvonobenAfWSAlexDeppert.jpg

Vitenskapsbyen Darmstadt

Luisenplatz fra oven

Foto: Alex Deppert

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Darmstadt University of Applied Sciences

MBAs heltidsprogram på Darmstadt Business School er skreddersydd for å møte utfordringene i en dynamisk global økonomi. Det er et klassisk general management program, med ... [+]

Programprofil

MBAs heltidsprogram på Darmstadt Business School er skreddersydd for å møte utfordringene i en dynamisk global økonomi. Det er et klassisk general management program, med vekt på strategi, økonomi, markedsføring og ledelse lærer. Etter konseptet Applied Sciences fokuserer vi på en nær sammenheng mellom teori og praktisk anvendelse.

Darmstadt MBA er et utmerket valg for alle som ønsker å forberede seg på en karriere i ledelsen. Det gir intensiv, relevant og effektiv forberedelse til utfordringene som ledere av nasjonale og internasjonale bedrifter står overfor. Nyutdannede fra ikke-økonomiske disipliner er den primære målgruppen, samt de som har studert økonomi og ønsker å utvide sine ferdigheter innen beslutningstaking og ledelsesorientering. H_da MBA er rangert blant de 20 beste MBA-programmene i Europa.... [-]

Tyskland Darmstadt
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Address
Haardtring 100
64295 Darmstadt, Hesse, Tyskland