Coburg University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Profil

Coburg University er et offentlig universitet finansiert av Bavarian State Ministry of Education, Science and the Arts. Som sin engelske oversettelse "University of Applied Sciences og Arts" antyder, er en Hochschule preget av praksisrelatert undervisning og forskning, samt en sterk praktisk bias. Sin pedagogiske filosofi er utformet slik at studentene sine til å anvende sine teoretiske kunnskaper og metodisk kunnskap til å løse konkrete problemer i sin yrkeskarriere. Under sine studier studentene ved Coburg Universitetet systematisk opplært til å utvikle disse ferdighetene. For å sikre at studentene aldri miste av syne den praktiske relevansen av det de lærer, er både heltid og deltid fakultetet pålagt å ha fått god erfaring i å lede stillinger virksomhet og administrasjon.

Med unntak av kunstrelaterte programmer, standard lengde på bachelorutdanningene er syv semestre, hvorav den ene er, som regel, i et internship.

Den praksisrettet tilnærming til undervisning er demonstrert av

en nødvendig internship den lille størrelsen av klasser tillater individuell oppmerksomhet skal gis til studenter lab og feltarbeid, simulering spill, prosjekt-sentrert utdanning og ekskursjoner fakultetets bredt spekter av praktisk erfaring

Noen tall

Organisasjon

6 fagmiljø 1 Academic Center for Sciences and Humanities 5 vitenskapelige institusjoner

akademiske programmer

20 bachelorprogrammer, inkludert 8 dual-programmer 16 masterstudier, inkludert to internasjonale masterprogram 97 internasjonale partner universiteter

Studenter

5000 studenter (50% kvinner, 50% menn) 100 stipendiater 900 nyutdannede (per år)

Personell

120 professorer 2 gaveprofessorater 500 ansatte i undervisning, forskning og administrasjon

Praktisk erfaring mens han studerte

Som nyere studier på karrieren til universitetsutdannede vise, bare de som har kombinert teori med praksis mens han studerte er forberedt for en positiv start på sin karriere.

På Coburg Universitetet alle studieprogrammer inkluderer et obligatorisk internship. Prosjektarbeid - ofte på tvers av faggrenser - er en del av studentlivet. Og seminarer og prosjekter med bedrifter og sosiale institusjoner er vanlige komponenter i våre studieprogrammer.

Den Coburg University er i intensiv kontakt med fagfolk. I tillegg må alle professorer har jobbet i flere år i sitt felt før han ble utnevnt til universitetet. Professorene praktisk erfaring fordeler studentene, spesielt i sine prosjekter og oppgaver, der de skal løse problemer med en høy grad av praktisk relevans.

Det store bildet

På selve kjernen i vitenskap og utdanning er nysgjerrighet og gleden ved leting. Jo bredere synsfelt, jo mer er det å oppdage: The Coburg Universitetet gjør sin del for å sikre at studentene kan utvikle seg til sitt fulle potensial. The Academic Center for Sciences and Humanities tilbyr et bredt spekter av forelesninger og seminarer i ulike fag, som filosofi, historie, natur og menneskevitenskapene, og språk. Eksperter og periodisk rapportere om sine felt. Lære om kultur - og læring gjennom kulturen selv - er noe våre studenter gjør i en rekke tiltak. Disse inkluderer kulturtilbud "Forsiktig Feeling", universitetet kor, kabaret gruppen og debatt samfunnet.

Tverrfaglig og individuell - den Coburg måte

Kravene til å studere øker: Unge mennesker er ventet å begynne å studere tidligere, for å få en god del kunnskap på kort tid og til å utvikle sine sosiale ferdigheter. Etter vår mening er dette bare mulig i en integrert modell. Grupper av studenter fra en rekke programmer samarbeide for å fullføre tverrfaglige prosjekter som er integrert i studieprogrammene, og dermed finslipe sine myke ferdigheter, som kommunikasjon og teamarbeid. De lærer å gjenkjenne hva som er viktig i å løse problemer og å bruke sin kunnskap effektivt.

På samme tid, er den enkelte støtte av studenter blir mer og mer viktig. Dette er fordi tilgang til høyere utdanning er nå svært mangfoldig. Studentene kommer til universitetet med forskjellige styrker og svakheter: en har fullført et yrkesfaglig utdanningsprogram uten faglig forberedelse i videregående skole, har en annen et fundament av teoretisk kunnskap, men lite praktisk erfaring. For å kompensere for dette, kan vi tilby våre studenter omfattende individuelle rådgivningstjenester. Dette tverrfaglig program med individuell oppmerksomhet den gir til elevene er hjørnesteinen i "The Coburg Way". Dette prosjektet er fullfinansiert av Federal Kunnskapsdepartementet over flere år.

Familievennlig universitet

"Som mennesker trenger vi familie-vennlighet." Dette aspektet av vår formålsparagraf gjenspeiles i sertifikatet "Family Friendly University". Som en av de første universitetene i Tyskland, i 2007 Coburg Universitetet fikk den grunnleggende sertifikat fra berufundfamilie gGmbH, et initiativ fra Hertie Foundation. En ny revisjon fant sted i 2014.

Studenter, lærere og ansatte er like involvert i revisjonsarbeidet. Temaet "Kompatibilitet med familie og studier eller arbeid" er en sentral bekymring for Coburg University. Ved å forbedre forholdene, er studenter og universitetsansatte som tar på familieansvar likt støttes. Familie vennlighet er ikke bare rettet mot familier med barn. Snarere det inkluderer også den økende andelen av familier som tar ansvar for omsorg for pårørende. Studenter og ansatte får støtte i familien kontor universitetet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba økonomistyring

Campus Heltidsstudier 4 semestre October 2018 Tyskland Coburg

MBA-programmet Financial Management er en generell ledelse program med en spesifikasjon på de grunnleggende prinsipper for finans, regnskap og budsjettkontroll. Følgende områder er undersøkt: rolle penge- og finansmarkeder, økonomisk analyse, [+]

Profil

MBA-programmet Financial Management er en generell ledelse program med en spesifikasjon på de grunnleggende prinsipper for finans, regnskap og budsjettkontroll. Følgende områder er undersøkt: rolle penge- og finansmarkeder, økonomisk analyse, funksjon av investeringsmarkeder og beslutninger teknikker (inkludert atferds og informasjonshåndteringsverktøy) som er nødvendige for effektiv styring av et sel- skapets ressurser. Målet med programmet er å gi studentene et sett av ferdigheter som kreves for en CFO stilling.

Det økende antall tyske "skjulte champions" - små og mellomstore bedrifter, ofte familieeide - med stadig mer internasjonalt næringsliv og tilhørende muligheter og problemer er et ytterligere element i programmet. I tillegg til de teoretiske og praktiske innholdet i programmet knyttet til finansielle oppgaver selskaper er sterk vekt gitt til utvikling av studentenes sosiale kompetanse og interkulturelle ferdigheter.... [-]


Kontakt

Hochschule Coburg

Adresse, linje 1 Friedrich-Streib-Straße 2
96450 Coburg, Bayern, Tyskland
HJemmeside http://www.hs-coburg.de/
Telefon +49 9561 3170