Aachen University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FH Aachen University of Applied Sciences

Dermed ser det tilbake på en mer enn 100 år gammel praksisrettet utdanningstradisjon.

Teori og praksis er nært knyttet opp under hele studiet. Den nære forbindelse med yrkesutøvelse, at mer enn 230 professorer og ca 700 medarbeidere holder i undervisning og forskning, garanterer en faglig kvalifisering og vitenskapelig lyd studium.

Mer enn 12.000 studenter nytte av dette. FH Aachen University of Applied Sciences tilbyr dem en førsteklasses utdanning i moderne og trend yrker. Nære samarbeid med regionale og internasjonale bedrifter så vel som anerkjente forskningsinstitusjoner som forskningssenteret Jülich (FZJ) gjenspeiles i kvaliteten på kursene som tilbys: På FH Aachen, er nye jobbkrav sett på som en mulighet til å hele tiden justere og utvide pensum i form av innhold.

I dag kan potensielle studenter velge fra 53 bachelor- og 22 masterstudier i ingeniørfag, økonomi og administrasjon og design. I tillegg er noen grad programmer tilbys som to og ekstra arbeidsstudieprogrammer.

En ekstra, særlig fordel av FH Aachen University of Applied Sciences er euroregional plasseringen av Aachen og Jülich, i umiddelbar nærhet til Belgia og Nederland. Denne internasjonalitet i undervisning og studier er en viktig og unik funksjon i FH Aachen. Vi gir våre studenter til å forberede seg til kravene fra en globalisert arbeidslivet og for å utvikle evnen til tverrkulturell samhandling. For å oppnå dette, støtter vi mobiliteten av våre studenter og lærere i løpet av studiet og i fellesprosjekter, samt gjennom internasjonale grader i samarbeid med våre partnere i utlandet. På denne tiden har andelen av studenter fra utlandet legger opp til mer enn 19%.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se MBA på deltid »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

åpne grenser mba

Campus Deltid 2 år September 2019 Belgia Eupen Liège Tyskland Stolberg (Rhineland) + 3 fler

Den euregional OpenBordersMBA tilbys ved HEC-ULG Liège i samarbeid med FH Aachen og Universitetet i Hasselt. [+]

den OpenBordersMBA

Den euregional OpenBordersMBA tilbys ved HEC-ULG Liège i samarbeid med FH Aachen og Universitetet i Hasselt.

Executive MBA for erfarne ledere

Med sammen mer enn hundre års erfaring i akademisk virksomhet utdanning, har FH Aachen, HEC-ULG Liège og Hasselt University har kombinert sin kompetanse til å tilby et flerspråklig program, OpenBordersMBA (OBMBA).

Målet med OpenBordersMBA er å støtte ledere til å bygge på sin erfaring og kompetanse til å utvikle ved hjelp av fordelene av geografisk plassering i Rhein-Meuse Euregio, fortsette. Deltakerne kommer hovedsakelig fra Tyskland, Nederland og Belgia, men også fra land rundt om i verden.

... [-]

Videoer

Tauch' ein ins BWL-Studium