Les den offisielle beskrivelsen

Kadir Has University (KHU) ble grunnlagt i, i Istanbul. Universitetet, med sine fem fakulteter innen ingeniørfag og naturvitenskap, økonomi og administrasjon, kommunikasjon, lov og kunst, samt flere yrkesfaglige skoler, er dedikert til å bli ledende innen utdannings- og kulturfelt i Tyrkia, så vel som etablere seg som et internasjonalt senter for forskning og vitenskapelig utvikling.

vår filosofi

Grunnleggeren av Kadir Has University , den sene Mr. Kadir Has , viet sitt liv til utdanning. Stiftelsen av vår institusjon vokste ut av hans personlige filosofi: "Jeg vil streve etter å gjøre og være det beste for mitt land." I tråd med dette mottoet er vår hensikt å legge til rette for utdanning, utvikling og velstand i dagens ungdom ved hjelp av innovativ forskning og faglig undervisning som inspirerer til demokratisk tenkning og praksis. Vi tror at utdanning kan styrke våre studenter, som tidligere generasjoner, for å møte testene av sin egen tid. Vårt mål er å skape et miljø for utdanning, forskning og diskusjon på nivå med de beste universiteter i verden. Dermed tilbyr vi utdanning basert på både tradisjonelle disipliner og tverrfaglige modeller; Vi fremmer de ferdighetene som er nødvendige for å fortsette sosial og kulturell utvikling; og mens vi hjelper elever til å forberede seg på fremtiden, oppmuntrer vi deres søk etter høyere sannheter. Kadir Has Universitets filosofi er å produsere studenter som er selvsikker, hvem spørsmålet, som vurderer alle perspektiver og vurderer dem uten fordom, og som er åpne for forandringsvindene. Vi ønsker at elevene skal se at som vellykkede lærde og oppfylte personer, er de lederne av samfunnet vårt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Kadir Has University

Utformingen av MBA-programmet er basert på forventningen om at deltakerne våre har studert et ikke-bedriftsemne tidligere, og de har en tendens til å bygge ledelse karrie ... [+]

Master of Business Administration (MBA) programmet inviterer deltakerne til en lærerik opplevelse som fører til både profesjonell og personlig utvikling.

Utformingen av MBA-programmet er basert på forventningen om at deltakerne våre har studert et ikke-bedriftsemne tidligere, og de har en tendens til å bygge ledelse karriere. Kompetansemålene for programmet spenner over områdene økonomi, menneskelige ressurser, regnskap, markedsføring, produksjon / drift og organisasjonsadferd.

I MBA-programmet, som et felles element i alle programmer som tilbys av KHAS Business School, er læring vurdert som en helhetlig prosess over tid og på tvers av verdensrommet; Den begynner i kjernevalg og valgfrie kurs som leveres i klassen og fortsetter under prosjektarbeid, møter med høyttalere kjent innen sine fagområder og kommunikasjon blant alumni. Dette antas å etablere en sterk bro mellom teori og praksis.... [-]

Tyrkia Istanbul
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Kadir Has University

Location address
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR
Social Media