International British College IBC Turkey

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til International British College (IBC)

International British College (IBC Turkey) er et privat læringssenter som spesialiserer seg på å levere engelskspråklige programmer for faglige og faglige mål.

Vi jobber tett med landene i den arabiske verden, Libya og Tyrkia spesielt. Vi har sterke oversjøiske forbindelser med anerkjente institusjoner, universiteter og utdanningsorganer i Storbritannia og USA.

Vår prioritet er å gi folk de ferdighetene de trenger for å få et vellykket karriere og akademisk liv i dagens globale samfunn.

111312_111290_IMG_5749.JPGOppdrag

På IBC satser vi på å vokse unike individer fra det 21. århundre. Vår oppgave er å gi en internasjonal læringsplattform gjennom hvilken elevene utarbeides faglig og faglig for å påvirke markedet positivt og bidra til fremgangen av det 21. århundre. Det er vårt ansvar å skape et trygt og positivt læringsmiljø, forenkle læringsprosessen for folk som fortsatt ikke har hatt denne muligheten.

Hvis du for tiden er i videregående skole, og du har ingen anelse om hva du vil forfølge som en karriere, og du føler at du ikke har de nødvendige ferdigheter for å starte ditt liv, karriere eller akademiske reise, har du absolutt ingen grunn til å frykte. Her på IBC er du på rett sted!

International British College (IBC) arbeider i samarbeid med et bredt spekter av institusjoner i Storbritannia og USA og overholder reglene og regler fra departementet for nasjonal utdanning i Tyrkia. IBC administreres fra Storbritannia av en styre som har brukt over 15 år med å arbeide med landene fra hele verden, inkludert de arabiske og fjerne østområdene, når det gjelder kunnskapsoverføring og utdanningsutvikling.

plassering

International British College (IBC) ligger i Fethiye, Tyrkia, som anses som et hjem for det britiske folket med nesten 2500 briter bor i den. Vårt campus ligger rett ved vannet i et pittoresk område i en sjarmerende havneby Fethiye. Våre studenter vil nyte mange kaffebarer og en promenade for morgen og kvelds turer. Fethiye kan skryte av århundrer med gammel historie, frodig grønt landskap, uberørte bukter, fredelig og rolig atmosfære.

International British College (IBC) er en 3-etasjers moderne bygning med flott havutsikt som åpner seg fra den øvre terrassen. På andre og første etasje er det lyse og romslige klasserom utstyrt med et klimaanlegg, whiteboard og lysbildeseriefasiliteter. Det er en kantine med hjemmelagede måltider fra ferske lokale råvarer på samme nivå.

Vårt anlegg på IBC har 7 klasserom som kan ta 64 studenter til enhver tid. Vi kan kjøre 5 programmer over 1 uke, slik at vi kan ta maksimalt 320 studenter over en 14-15 ukers periode. Det er mer enn 1000 - 1100 studenter over et år.

International British College (IBC) 's campus ligger innen 1 times kjøring fra Dalaman internasjonale lufthavn. Det er en 24 timers taxi service i nærheten, og en minibuss stasjon innen gangavstand fra college lokaler.

Steder

Fethiye

Address
Babataşı Mah. Cahit Gündüz Cad.No:62
Fethiye, Muğla-provinsen, Tyrkia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: