Les den offisielle beskrivelsen

Vedtakelsen av prinsippet om "Non scholae, sed vitae discimus" (lærer ikke for skolen men for livet) tok İstanbul Bilgi University sin plass i det tyrkiske systemet for høyere utdanning som et sivilt selskap etter søknaden fra Bilgi Education and Culture Foundation 7. juni 1996 og den etterfølgende godkjenningen av den tyrkiske Grand National Assembly i henhold til lovnummer 4142.

Over tid har İstanbul Bilgi University vokst til å omfatte 4 campuser som til sammen totalt 206.000 m2 og det er på disse fire campusene (Kuştepe 32.000 m2, Dolapdere 21.000 m2, santral istanbul 148.000 m2 - med anneksbygning og Kozyatağı 4.300 m2) at det fortsetter å tjene sine studenter og den akademiske verden i Tyrkia.

Etter å ha realisert mange firsts i sine 23 år og med sikte på å øke kvaliteten på utdanning og forskning og bli et universitet som kan konkurrere globalt, startet İstanbul Bilgi University et langsiktig partnerskap med Laureate Education, et av de største internasjonale utdanningsnettene i verden, i 2006 og fortsetter å være en del av dette nettverket.

Universitetet har for tiden mer enn 20.000 studenter og 40.000 kandidater; nesten 1000 akademikere; 7 fakulteter, 3 institutter, 4 skoler, 3 yrkesskoler og 150 programmer som gir utdanning til sine tilknyttede studenter, studenter og studenter.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

Vår visjon

Å være et internasjonalt universitet som utvider grensene for vitenskap og kunst, omfatter frihet, tar en ledelse i samfunnsutviklingen, gir et sted der studenter og fakultet deler en lidenskap for å lære, og hvor alle medlemmer, både akademiske og administrative, dedikerer seg til dette formål.

Vårt oppdrag

İstanbul Bilgi University forplikter seg til å bidra til vitenskap, kunstnerisk produksjon og utvikling av teknologi; å utdanne individer hvis forskning og problemløsende ferdigheter har utviklet seg i en atmosfære av fri tanke og en bevissthet om samfunnsansvar, hvis kompetanse oppfyller internasjonale standarder, og som i tillegg til å respektere etikkregler og faglig objektivitet også er åpen for multi tverrfaglige tilnærminger; og å tjene samfunnet innenfor flerdimensjonale kvalitetsstandarder.

Livet på BİLGİ

Etter mottoet "Lær ikke for skolen men for livet", tilbyr İstanbul Bilgi University studentene et campusliv hvor de sosialt, akademisk og kulturelt kan forbedre seg og oppleve universitetslivet fullt ut:

  • "Lær ved å gjøre" på kurs og arenaer som juridisk klinikk, arkitekturverksteder, ingeniør- og helseproblemer og RGB-studioer
  • Over 1000 arrangementer organisert på fire universiteter i ett år, fra CERN (European Organization for Nuclear Research) Utstilling "Accelerating Science" til GAMES Congress, som samlet sammen Nobel-vinnende forskere, og fra Young Social Entrepreneurs Awards til Crystal Eple.
  • Tilgang til et rikt bibliotek og e-ressurser
  • Over 100 studieklubber for sport, kunst, faglige problemstillinger, nye ideer, samfunnsansvarsprosjekter og hobbyer117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Bilgi University

bilgiMBA Programmet består av tre forskjellige seksjoner. Det er også et engelsk program. For å kunne oppgradere, må studenten fullføre 5 kjernefag, 5 valgfag og et slutt ... [+]

Programstruktur

Bilgi MBA-programmet kan gjennomføres i tre semestre.

bilgiMBA Programmet består av tre forskjellige seksjoner. Det er også et engelsk program. For å kunne oppgradere, må studenten fullføre 5 kjernefag, 5 valgfag og et sluttprosjekt. Kursene i bilgiMBA-programmet suppleres med gruppearbeid, prosjekter, presentasjoner og spørrekonkurranser i tillegg til midtveis og slutteksamen for å holde studentens deltakelse aktiv.

Kursnotater kan følges online. Studentene vil få tilgang til Bilgi Learn online plattform der flere oppgaver i form av øvelser, saker og online aktiviteter er tildelt for videre anvendelse av de aktuelle forelesningsemner.

Kursene for programmet holdes mellom kl. 19.00 og 21.00 i hverdager og mellom kl. 10.00-12.00 og kl. 13.00-15.00 på lørdager på santral istanbul Campus.... [-]

Tyrkia Istanbul
September 2019
Engelsk
Deltid
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

İstanbul Bilgi University