41 North Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM VÅRE BUSINESS SCHOOL

41 North Business School ble etablert 14. november 2017 som et selskap under juridisk navn på 41 North Business School Eğitim AŞ registrert i Istanbul, Tyrkia.

I tillegg til åpent påmeldingsstruktur for tilpassede lederutdanningsprogrammer, tilbyr den internasjonale handelshøgskolen DBA, Executive MBA og Masters in Management. 41 Nords hovedfokus består av to grunnleggende emner: ledelse og teknologi. I tillegg gir Business School en tverrfaglig plattform for diskurs mellom samfunn, næringsliv og akademia.

"Definisjonen av suksess i verdensverdenen i dag er ikke lenger den samme"

Konvensjonelle forretningsmodeller, vertikale organisasjonsstrukturer og tradisjonelle ledelsesstiler blir alle ødelagt av forstyrrende endringer i teknologi og sosiale normer. Behovet for å investere i deg selv er det eneste som forblir uendret. Basert i Istanbul, i hjertet av handel over to kontinenter, inspirerer 41 North Business School og hjelper ledere å få de nødvendige ferdighetene til å forvandle seg til en moderne

leder. 41 North Business School , som jobber sammen med verdens ledende skoler innen teknologi og innovasjon, etc. Finn oss hvor øst møter vest, langs den 41. nordlige bredden.

OM VÅR STED

BUSINESS DISTRICT OF ISTANBUL

En forretningskole og lederutdanningsinstitusjon i hjertet av forretningsdistriktet i Istanbul. FERKO-bygningen er en samling av lykkelige design.

41 North Business School ligger i 1. Levent på den europeiske siden av Bosporen, og er omgitt av et globalt selskaps hovedkvarter, moderne kjøpesentre, restauranter, gallerier, konserthus og prestasjonssentre.

OM LEADERSHIP

Vi tror at lederskap er både en kunst og vitenskap som inkorporerer bruken av ikke bare en rasjonell tilnærming, men også en følelsesmessig forbindelse.

Målet vårt er å øke selvbevissthetsevnen til lederne vi trener, slik at de ikke bare kan utvikle eksterne forhold til kunder, leverandører, myndigheter og investorer, men også deres empatiske forhold i egne organisasjoner. Vi styrker deres forandringsstyringsfunksjoner. Dette er like viktig som å håndtere konkurranse; Derfor kan mangelen på det true selve selskapets overlevelse. Ledere må proaktivt og konsekvent gi ny energi til sine lag, installere tillit og omfavne endring. Vårt søk er for ledere som har et åpent sinn mot læring.

LEADERS'AGENDA TYRKIA

Lærerfaring

Læringsprosesser og tilhørende teknologi har endret seg drastisk de siste ti årene. Det er ikke lenger tilstrekkelig å samle ledere fra tid til annen, de må trenes for å orkestrere vinnende forestillinger i sanntid og på jobben.

Læringsindustrien gir oss mange spennende og nye læringsmodeller og -teknikker. 41 nord vil bringe det siste til sine kunder.

Tilpassede programmer

Ingen to organisasjoner er de samme.

Er du klar for digitalisering? Hva betyr Artificial Intelligence (AI) og Robotics for virksomheten din? Føler du behovet for uheldig hjelp utenfor og ekspert? I så fall er 41 Nord den riktige partneren.

Ingen to organisasjoner er like, heller ikke bør deres opplærings- og utviklingsprogram være. 41 North markedsfører ikke eller selger forhåndsdefinerte styringsutviklingsprogrammer. Vi samarbeider tett med hver organisasjon for å utvikle læringsløsninger som oppfyller deres spesifikke behov.

41 North vil samarbeide med flere internasjonale opplæringsinstitusjoner, slik at vi kan bringe det nyeste og nyskapende lærings- / læringsmiljøet til våre kundeorganisasjoner. Spesielt vil vi fokusere på kreative lederstilar; digitaliseringsvirksomhet og blandede versjoner av administrasjon på jobb.

41 nordkampus

Våre klasser finner sted i Ferko Signature Business Center, som ligger i hjertet av Istanbuls sentrale forretnings- og sosiale distrikt på Levent Buyukdere Avenue, og er utstyrt med avansert teknologisk infrastruktur.

Våre klasser finner sted i Ferko Signature Business Center, som ligger i hjertet av Istanbuls sentrale forretnings- og sosiale distrikt på Levent Buyukdere Avenue, og er utstyrt med avansert teknologisk infrastruktur.

Vårt campus er praktisk å nå via adkomstveier og underjordiske gangveier som er utformet for å gi tunnelbanestasjon, t-bane og gågater. Videre maksimerer campus produktiviteten din ved å gjøre ditt læringsmiljø mer fornøyelig med fasiliteter på stedet, som for eksempel ladestik for elektrisk kjøretøy på parkeringsplasser, forretningsmessige tjenester, kafeer, restauranter og livlige parker for sosiale aktiviteter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se DBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 18 måneder June 2019 Tyrkia Istanbul

Det er tre kritiske komponenter som veier tungt på en erfaren leder beslutning om å melde seg på et EMBA-program. Disse er (A) Karriereffekt etter eksamen; (B) ERFARINGER under programmet og (C) Business Schools CULTURE. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

NøkkelordDato: juni 2019Språk EngelskSted: Istanbul Basert; Berlin, Paris, Grenoble Semi-lokalisertVarighet: 18 måneder, deltid / 4 dager per måned torsdag ettermiddag, fredagStudiepoeng: Master (120 studiepoeng)Pris: 25 000 EuroProgramoversikt

Hvor ledelse, innovasjon og entreprenørskap møtes!

Program Faglig eier: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrike)Akkreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management er en av de få handelshøgskolene (1% av skolene over hele verden) for å ha de tre akkrediteringer som skiller de ledende internasjonale handelshøgskolene.Skolerangeringer: GEM ble rangert 21 i Financial Times European Business Schools (2017)Programrangeringer: Deltid MBA-programmet ble rangert som 64. verden over, programmet er også rangert 28 i Europa og 5. i Frankrike (2017)FAKULTET... [-]

Videoer

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kontakt

Adresse, linje 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Tyrkia