41 North Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Vår Business School

Vi tilbyr tilpassede lederopplæringsprogrammer, den internasjonale handelshøgskolen tilbyr DBAer, Executive MBAer. 41 Nords hovedfokus består av to grunnleggende emner: ledelse og teknologi. I tillegg gir Business School en tverrfaglig plattform for diskurs mellom samfunn, næringsliv og akademia.

Tilpassede programmer

Hvis du for tiden er ansatt, og du ikke vil forlate jobben, men du sikter mot en høyere stilling? Er du klar for digitalisering? Hva betyr Artificial Intelligence (AI) og Robotics for virksomheten din? Føler du behovet for uheldig hjelp utenfor og ekspert? I så fall er 41 Nord den riktige partneren.

41 North vil samarbeide med flere internasjonale opplæringsinstitusjoner, slik at vi kan bringe det nyeste og nyskapende lærings- / læringsmiljøet til våre kundeorganisasjoner. Spesielt vil vi fokusere på kreative lederstilar; digitaliseringsvirksomhet og blandede versjoner av administrasjon på jobb.

Om vår plassering

Forretningsdistriktet i Istanbul

Basert i Istanbul, som er hjertet av handel over to kontinenter, inspirerer 41 North Business School og hjelper ledere til å få de nødvendige ferdighetene til å forvandle seg til en moderne leder. 41 North Business School , som jobber sammen med verdens ledende skoler innen teknologi og innovasjon, etc. Finn oss hvor øst møter vest, langs den 41. nordlige bredden.

En forretningskole og lederutdanningsinstitusjon i hjertet av forretningsdistriktet i Istanbul. FERKO signaturbygningen er en samling av lykkelige design.

41 North Business School i Istanbul - Levent er:

  • På den europeiske siden av Bosporen
  • Omgitt av det globale selskapets hovedkontor
  • Moderne kjøpesentre, restauranter, gallerier, konserthus og prestasjonssentre.

Vårt campus er praktisk å nå via adkomstveier og underjordiske gangveier som er utformet for å gi tunnelbanestasjon, t-bane og gågater. Videre maksimerer campus produktiviteten din ved å gjøre ditt læringsmiljø mer fornøyelig med fasiliteter på stedet, som for eksempel ladestik for elektrisk kjøretøy på parkeringsplasser, forretningsmessige tjenester, kafeer, restauranter og livlige parker for sosiale aktiviteter.

Om Ledelse

Vi tror at lederskap er både en kunst og vitenskap som inkorporerer bruken av ikke bare en rasjonell tilnærming, men også en følelsesmessig forbindelse.

Lærerfaring

Læringsprosesser og tilhørende teknologi har endret seg drastisk de siste ti årene. Det er ikke lenger tilstrekkelig å samle ledere fra tid til annen, de må trenes for å orkestrere vinnende forestillinger i sanntid og på jobben.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se DBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 18 måneder June 2019 Tyrkia Istanbul

Det er tre kritiske komponenter som veier tungt på en erfaren leder beslutning om å melde seg på et EMBA-program. Disse er (A) Karriereffekt etter eksamen; (B) ERFARINGER under programmet og (C) Business Schools CULTURE. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

NøkkelordDato: juni 2019Språk: EngelskSted: Istanbul Basert; Berlin, Paris, Grenoble Semi-lokalisertVarighet: 18 måneder, deltid / 4 dager per måned torsdag ettermiddag, fredagStudiepoeng: Master (120 studiepoeng)Pris: 25 000 EuroProgramoversikt

Hvor ledelse, innovasjon og entreprenørskap møtes!

Program Faglig eier: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrike)Akkreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management er en av de få handelshøgskolene (1% av skolene over hele verden) for å ha de tre akkrediteringer som skiller de ledende internasjonale handelshøgskolene.Skolerangeringer: GEM ble rangert 21 i Financial Times European Business Schools (2017)Programrangeringer: Deltid MBA-programmet ble rangert som 64. verden over, programmet er også rangert 28 i Europa og 5. i Frankrike (2017)Hvem?... [-]

Videoer

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kontakt

Adresse, linje 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Tyrkia