Sciences Po Tunis

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Akkrediteringer og partnerskap

The Institute of Political Studies i Tunis utvikler partnerskap prestisjeprosjekter i samarbeid med internasjonale institusjoner og etater, International Association of Political Science, den europeiske foreningen for forsvar av menneskerettigheter, den internasjonale Sociological Association og den franske Association statsvitenskap.

Konferanser, møter, utveksling og intervensjoner av professorer og eksperter, er organisert ved skolen i samarbeid med institusjoner, skoler og universiteter partnere ved Institutt for politiske studier i Tunis.

Programmene for Institute of Political Studies er godkjent av departementet for høyere utdanning og forskning i Tunisia, men også av EABHES, European Accriditation Board of Higher Education skoler, slik at europeisk og internasjonal anerkjennelse.

den EABHES er et akkrediteringsorgan som gjør at gjennomføringen av de europeiske anbefalingene på høyere utdanning résulatant av Bologna-erklæringen fra 19 juni 1999 og oppfyller forskrifter og prosedyrer fastsatt av selskapets styre.

Mobilitet av studenter i utlandet:

Internasjonal åpenhet er bekreftet av en mobilitet som gir våre studenter muligheten til å tilbringe et semester eller et år i utlandet ved Sciences Po i Frankrike og partnerskoler og universiteter over hele verden.

Europeisk sammenheng av universitetet tillater elevene å arbeide i et internasjonalt miljø, slik at det å åpne for verden og lære om andre kulturer gjennom programmer som er utviklet i samarbeid med våre partnere og opplæring rependant normer og standarder for de store europeiske skoler.

Hvert år, den europeiske universitetet i Tunis imot studenter fra forskjellige land, som gjør det mulig for studenten å utvikle seg som i en flerkulturell kontekst.

Tverrfaglige programmer og innovativ pedagogikk

En tverrfaglig opplæring:

Undervisningen utviklet ved Institutt for politiske studier i Tunis, er knyttet til en elite treningsmodus som inneholder de nye økonomiske og geopolitiske problemer i øyeblikket.

Undervisning er lei av fremragende forskning, kultur og tverrfaglighet i lov om sosial vitenskap som bringer sammen politisk vitenskap til økonomi, ledelse og informasjons kommunikasjon.

En profesjonell program:

Tjenestemenn fagpersoner involvert i undervisning i form av forelesninger og ledet arbeidet, veilede de elevene i løpet av sine praksisplasser og rekruttere på slutten av treningen.

Forskning og pedagogisk innovasjon:

Ved siden av Institute of Political Studies i TunisThe Research Centre for European University of Tunis tilbyr et rom for refleksjon og arbeid for forskere professorer, studenter og fagfolk som har som mål å bidra til nye økonomiske, politiske og sosiale rettigheter i Tunisia og internasjonalt.

Den europeiske institusjoner og internasjonale partnerorganisasjoner for Institute of Political Studies i Tunis aktivt involvert i forskning og er en viktig del av utviklingen.

Det sivile samfunn, frivillige organisasjoner, stiftelser og foreninger bidrar også til ulike programmer ved Institutt for politiske studier i Tunis.

Elite, Think Tank Sciences Po Tunis:

"Elite" er et laboratorium for ideer fra konsernets Political Studies Institute European University of Tunis (første Institute of Political Studies i Tunisia), i samarbeid med International Network of Political Science, "International Political vitenskap Association "og ledende faglig samarbeid.

Etter suksessen med den internasjonale konferansen "Thinking den tunisiske revolusjonen" 14. januar 2017 i regi av Institutt for europeiske studier fra Universitetet Politikk Tunis, Think Tank "Elite" ble annonsert for å sikre kontinuitet forskning og overvåke arbeidet med temaene i symposium med deltakelse av studenter, lærere og forskere fra Institut d'Etudes Politiques de Tunis, så vel som profesjonelle og det sivile samfunn til å ikke bare tenke på revolusjonen Tunisia, men også til å tenke på fremtiden for Tunisia.

"Elite" er interessert i politiske, sosiale og økonomiske problemene i revolusjonen og undersøker spørsmål knyttet til den demokratiske overgangsprosessen i sine nasjonale og internasjonale dimensjoner, og en intern synspunkt og sammenlignet det gjennom organisering av arbeids- og tenker workshops for å forbedre tilnærming og handling i offentlig politikk; en viktig spak for politisk, sosial og økonomisk utvikling i Tunisia.

En kvalitet miljø

Med et moderne og hyggelig campus, er European University ligger i en forstad til Carthage til bredden av innsjøen Tunis, i den nye delen av aktiviteten til Khair-Eddin, i nærheten av Sidi BouSaid, Salammbo og historiske steder Carthage og 15 minutter fra Tunis Carthage flyplass.

Campus av European University of Tunis omfatter klasserom utstyrt med video projektorer og interaktive tavler, en Internett-tilkobling via optisk fiber, konferanserom, et tradisjonelt bibliotek, en stor datalab, en internettkafé, en sykestue og studentarealer innenfor og utenfor bygningen.

tjenester:

  • Kontor praksisplasser og veiledning
  • Bistand Kontor for utenlandske studenter
  • Intranett studenter
  • Virtual bibliotek
  • Club studenter og Alumni
  • sport partner senter i nærheten Universitet

Samfunnsliv:

Klubben tilbyr studentene mulighet til å engasjere seg i studentlivet og i ulike felt: hjemmet til internasjonale studenter; konferanser, internasjonalt miljø; Junior virksomhet; kulturell tur; musikk; fotografering; sport ...

Konferanser og prosjekter:

For å utvikle den analytiske og ledelse, skoler i Tunis European University arrangerer jevnlig konferanser og faglige workshops. Entreprenørielle prosjekter er også organisert i European University of Tunis og internasjonalt i samarbeid med europeiske skoler på universitetspartnerne.

Steder

Tunis

Université Européenne de Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III. 2015

Tunis, Tunis, Tunisia