German Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Finn din grad

Den tyske Business School er den første unik Business School i Tunisia søker tyske standarder for utøvende utdanning sammen med sin partner University of Applied Management i Mannheim (Business School of HdWM). GBS sørger med sin internasjonale profesjonelle team en bærekraftig, strategisk yrkes lederopplæring for fremtidige ledere i EMEA.

GBS oppgave er å utvikle, for å fremme og styrke de pedagogiske behovene i betraktning av kulturell bakgrunn for å gjøre dem i stand til å operere i den internasjonale virksomheten, hvorved det engelske språket er et must i kommunikasjonen. Derfor GBS Målet er å utfordre den potensielle ledere legge betydelig verdi for deres videre karriere i engelsk språk, i næringslivet og i forskning.

Om oss

Med sin internasjonale profesjonelt team, sikrer tysk Business School en bærekraftig, strategisk, yrkes lederopplæring for fremtidige ledere. Vår misjon er å utvikle, fremme og styrke sine kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å operere i internasjonalt forretningsmiljø. På tysk Business School, kan du få Executive MBA (Master of Business Administration) grad, får en bedrift eller teknisk sertifisering med våre tilpassede treningsprogrammer, og forbedre tysk og engelsk.

GBS mål er:

  • å arbeide for god forskning, karriereutvikling og nettverk
  • å utvikle ledere i ulike sektorer av nasjonal og internasjonal virksomhet og offentlig service

GBS står for kvaliteten på opplæringen, og er alltid ivrig etter å forbedre.

Steder

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunisia
Telefon
(+216) 31 10 11 11