Europe de COM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Com Europe Management Institute of Communication i European School of Tunis, fremstår som en formidabel nettverks åpen kommunikasjon med prestisjefylte og sterke partnerskap.

Kommunikasjonsmidler øker og diversifisering. Kommunikasjon blir orientert mot teknologi og innovasjon: Dermed I Europa Com tilbyr en global visjon for kommunikasjon, en levende åpen skole, en visjonær som stadig fornyer seg selv.

Vær kreativ, innovativ kunnskap, samarbeid og kunnskap til å ta avgjørelser er ferdigheter som er lært i åpen kommunikasjon skolen også til bedrifter og institusjoner. Regelmessige utveksling med yrket feeds pedagogikk å trene formidlere av i morgen, og artikulere sine kunnskaper med disse praksis.

Takket være sterk interkulturelle ferdigheter og kunnskap for forskning, nyutdannede av europeiske Com utvikle seg i ansvarsfulle stillinger i Tunisiai Europa og verdensomspennende.

En kvalitet miljø

Med et moderne og hyggelig campus, er European University ligger i en forstad til Carthage til bredden av innsjøen Tunis, i den nye delen av aktiviteten til Khair-Eddin, i nærheten av Sidi BouSaid, Salammbo og historiske steder Carthage og 15 minutter fra Tunis Carthage flyplass.

Campus av European University of Tunis omfatter klasserom utstyrt med video projektorer og interaktive tavler, en Internett-tilkobling via optisk fiber, konferanserom, et tradisjonelt bibliotek, en stor datalab, en internettkafé, Infirmary og studentarealer i og utenfor bygningen.

tjenester:

  • Kontor praksisplasser og veiledning
  • Bistand Kontor for utenlandske studenter
  • Intranett studenter
  • Virtual bibliotek
  • Club studenter og Alumni
  • sport partner senter i nærheten Universitet

samfunnsliv:
Klubben tilbyr studentene mulighet til å engasjere seg i studentlivet og i ulike felt: hjemmet til internasjonale studenter; konferanser, internasjonalt miljø; Junior virksomhet; kulturell tur; musikk; fotografering; sport ...

Konferanser og prosjekter:
For å utvikle den analytiske og ledelse, skoler i Tunis European University arrangerer jevnlig konferanser og faglige workshops. Entreprenørielle prosjekter er også organisert i European University of Tunis og internasjonalt i samarbeid med europeiske skoler på universitetspartnerne.

En pedagogikk som møter arbeidsmarkedets behov

Å være i tråd med arbeidsmarkedet og skape synergi mellom studenter og bedrifter er de første oppdragene i COM Europa slik at våre studenter som kommuniserer, å tilpasse seg, forutse, og vurdere de økonomiske og sosiale endringer.

Involvering av fagfolk i læreplanen vår

Under trening, gjennom seminarer, opplæring og workshops, våre studenter møtes høyt kaliber fagfolk, utveksling med dem og konfrontere sine teoretiske kunnskaper til faglig praksis.

Disse fagfolk er invitert til skolen vår vil ramme dem under deres praksisplasser og rekruttere på slutten av treningen.

I denne ånd, vil våre studenter bygge opp gjennom årene med trening, profesjonell identitet i tråd med behovene i arbeidsmarkedet.

Mobilitet av studenter i utlandet og partnerskap

Partnerskap med store europeiske skoler tillater våre studenter til å tilbringe et semester eller et år i utlandet på et prestisjetungt universitet eller en anerkjent selskap. Dette vil tillate dem å ha en flerkulturell visjon av deres spesialitet område, åpne for verden, ved å bli kjent med en annen kultur og nyter internasjonal validering.

det flerkulturelle

Europeisk sammenheng COM-Europa gjør at allerede våre studenter til å jobbe i et internasjonalt miljø gjennom: - Utdanningene som er utviklet i samarbeid med våre partnere i utlandet.

  • Treningsprogram som oppfyller de normer og standarder for de store europeiske skoler.

Hvert år, den europeiske universitetet i Tunis tar imot studenter fra ulike nasjonaliteter, som lar studenten å utvikle seg som i en flerkulturell kontekst.

International Accreditation og double degree

For å sikre internasjonal anerkjennelse av diplomer Com Europa er godkjent av departementet for høyere utdanning og forskning i Tunisia, men også akkreditert av European Accreditation Board of Higher Education skoler (EABHES) .

Den europeiske Akkreditering Board of Higher Education skoler (EABHES) er et akkrediteringsorgan som gjør at gjennomføringen av de europeiske anbefalingene på høyere utdanning som følge av Bologna-erklæringen av 19. juni 1999 og oppfyller forskrifter og prosedyrer definert sonconseil styre

Steder

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunisia