Les den offisielle beskrivelsen

Jan Amos Komensky Universitetet Prague ligger i den vakre og historiske byen Praha, som ligger i den livlige bydelen Zizkov i nærheten av sentrum. Våre studenter skal finne en intim og vennlig atmosfære ligger innenfor murene til vår historiske bygninger.

Vi er spesialister på voksenopplæring, spesialundervisning, lærerutdanning, sosiale og mediekommunikasjon inkludert naturskjønne og medievitenskap og audiovisuell kommunikasjon, turisme ledelse, sikkerhet studier, forsikring bedriftsøkonomi, ledelsesmessige psykologi, jus i entreprenørskap, samt europeisk økonomisk og offentlig forvaltning studier, inkludert den prestisjetunge, internasjonalt akkreditert og anerkjent MBA-program.

2

Jan Amos Komensky Universitetet Praha har etter hvert fått en solid posisjon innen høyere utdanning markedet som den største tsjekkiske institusjonen i sitt slag, og den første private universitetet (som definert av tsjekkiske Higher Education Act), hell fylle hullene i den nasjonale høyere utdanning system både når det gjelder fag som tilbys og regional dekning.

Universitetet tilbyr fullt akkreditert universitetsstudier i den tsjekkiske språket inkludert grad kurs i engelsk (primært i europeiske økonomiske og forvaltningsloven) samt sertifisert livslang læring. Vi har vært aktive i forskning og innovasjon delta i ulike nasjonale og internasjonale prosjekter, så vel som å være medlem av ulike foreninger som European University Association. Våre forskningsaktiviteter dekker, særlig spesialundervisning, voksenopplæring, utvikling av menneskelige ressurser, metoder for utdanning, økonomi og offentlig forvaltning og kommunikasjon og media.

1

Som en fortsettelse på den langvarige tradisjonen av Komensky Academy, en ikke-statlig, ikke-for-profit organisasjon som ble engasjert i voksenopplæring i 1990 'Jan Amos Komensky Universitetet i Praha systematisk utvikling er basert på samarbeid med profesjonelle arbeidsplasser i både Tsjekkia og utlandet. Etablert i 2001, tilbyr Jan Amos Komensky Universitetet Praha oppfinnsomme programmer og har en kontinuerlig utvide student base, i dag omfatter rundt 5 000 studenter. Flere programmer er under utvikling, så sjekk innom jevnlig.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Jan Amos Komenský University Prague

MBA-programmet er antatt kvalifisering standard for ledere av tsjekkiske og internasjonale selskaper og institusjoner. Det er rettet mot ledere med yrkeserfaring for å kv ... [+]

MBA-programmet er antatt kvalifisering standard for ledere av tsjekkiske og internasjonale selskaper og institusjoner. Det er rettet mot ledere med yrkeserfaring for å kvalifisere videre i Human Resources Management og EU. Studentene skal kvalifisere for å utvikle sin egen topp karriere i å håndtere strukturer på ulike nivåer, særlig i EU-landene.

MBA-programmet nyutdannede bli beste ekspertene på menneskelige ressurser innenfor de europeiske institusjonelle, økonomiske og juridiske rammer.

Gjennom MBA-programmet studien ledere erverve et omfattende system av kunnskap og ferdigheter som trengs for å bygge en vellykket karriere i næringslivet og forvaltning, herunder offentlig forvaltning, særlig innen utdanning og menneskelig kapital forvaltning.... [-]

Tsjekkia Praha
September 2020
Engelsk
Deltid
3 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Jan Amos Komensky University