European Institute of Applied Science and Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European Institute of Applied Science and Management (tidligere Central Bohemia University) rangerer blant de nyeste og mest moderne private utdanningsinstitusjoner i Tsjekkia. Tiltrekker seg en jevn tilstrømning av nye studenter siden etableringen i 2011. Vitner om sitt rykte som en førsteklasses utdanningsinstitusjon.

· Som et innovativt institutt som kontinuerlig trives med å levere fremragende service og støtte til studentene våre.

· Alle faglige henvendelser skal få tilbakemelding innen 48 timer. Hver student har en personlig veileder for å konsultere eventuelle spørsmål og spørsmål (både faglige og profesjonelle).

Sertifiserte institusjons- og studieprogrammer

Vi er akkreditert av anerkjent britisk ASIC-akkrediteringsbyrå (Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities). ASIC-akkreditering er en pedagogisk standard som er:

· Godkjent av Ofsted, rådet for høyere akkreditering i Storbritannia

· Anerkjent av den britiske regjeringens hjemmekontor

· Et medlem av BQF (British Quality Foundation)

· En tilknyttet ENQA (European Network for Quality Assurance)

· Et medlem av NARIC (National Academic Recognition Information Centers)

· ASIC ble vurdert og oppfylt kravene i ISO9001: 2015 som er en sertifisering for følgende omfang “Akkreditering for utdanningsinstitusjoner i Storbritannia og over hele verden”

Vi har blitt medlem av QISAN (Quality International Study Abroad Network). For tiden tilbyr vi nye bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Alumni standarder

Vi støtter kritisk tilnærming og analytisk tenking blant studenter i tverrfaglig og innovativt miljø der den eneste konstanten er permanent endring. Derfor er vårt mål å ha alumner med et globalt, interkulturelt sammensatt syn, som er i stand til raskt å samle og analysere informasjon, og som er i stand til å sette i gang, implementere og administrere endringer i personlig og arbeidsrelatert liv. Typiske alumner er en verdifull lagspiller med lederegenskaper.

Vi i EIASM tilbyr deg et bredt spekter av spesialiseringer for å samkjøre MBA-graden din fullt ut med dine karrieremål og ambisjoner. Dette kan også være en enorm mulighet til å flytte ut av komfortsonen din og utvikle deg i nye områder. Nedenfor ser du en liste over spesialiseringer vi tilbyr hos EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA i finans
  • MBA i helsevesenet
  • MBA i eiendom og utvikling
  • MBA i reiseliv, gjestfrihet og begivenhetsledelse
  • MBA i naturressursforvaltning

Vi fokuserer på profesjonell utvikling av våre internasjonale studenter som resulterer i å gi alle kurs på engelsk.

Forskning Siden 2013 avdeling vår kalt CBU Research Institute arrangerer en årlig internasjonal konferanse som for øyeblikket er indeksert i Thomson Reuters - Web of Science Core database og Proquest. Foredragsholdere publiserer i Scopus og Thomson Reuters rangerte tidsskrifter på mange felt og fordypninger (f.eks. Økonomi, ingeniørvitenskap, naturvitenskap osv.) Inkludert konferanse publiserer vi totalt fire forskningsjournaler indeksert i Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef og andre databaser. Vi støtter åpen tilgang og bruker Open Journal System. Foredragsholdere Det store flertallet av foreleserne våre er eksperter med omfattende faglig og / eller forskningserfaring, engasjert i det praktiske som betyr at de konsekvent er aktuelle og aktuelle i undervisningen. Dette er kritisk viktig spesielt for studenter i våre profesjonelle utdannelser (MBA og DBA). E-læringsstudenter har tilgang til Matrix NEO og Netventic LMS, det moderne skybaserte e-læringssystemet vi bruker til våre forelesninger on-line / deltid / heltid.

Leveres på et bredt spekter av språk. Leser perfekt på mobile enheter og nettbrett.

• Brukervennlig miljø for å lese dokumenter, vise video eller spille av lyd.

Blant andre funksjoner, nettkonferanser, meldinger, ressursbibliotek, samarbeidsverktøy, sosiale nettverk, integrasjon med Google Drive eller iCalender, enkel administrasjon, etc.

Steder

Praha

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praha, Praha, Tsjekkia
Telefon
+420 608 118 311

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss