Central Bohemia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innledning

CBU er blant de nyeste og mest moderne private universitetene i Tsjekkia. Tiltrekke jevn tilstrømning av nye studenter siden etableringen i 2011. Attesterer sitt rykte som en førsteklasses utdanningsinstitusjon. Ligger i sentrum av Praha.

 • Som et innovativt universitet som stadig trives på å levere fremragende service og støtte til våre studenter.
 • Alle faglige henvendelser skal få tilbakemelding innen 48 timer. Hver student har en personlig veileder for å konsultere spørsmål og spørsmål (både faglig og profesjonell).

Sertifisert institusjon

Vi er akkreditert av anerkjent UK ASIC akkrediteringsbyrå (Akkrediteringstjeneste for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter). Våre studieprogrammer og korte kurs er akkreditert enten av INTEAS (International Education Accreditation Society) eller Ministry of Education, Youth and Sports eller av andre myndigheter anerkjent i EU. Vi har blitt medlem av QISAN (Quality International Study Abroad Network). For tiden tilbyr vi nye bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Partnere

CBU har et veletablert akademisk nettverk basert på partnerskaps- og studentutvekslingsavtaler med over 50 universiteter over hele verden. CBU er et QISAN-medlem.

Studieprogrammer

CBU tilbyr studieprogrammer for bachelor-, master- og doktorgradsstudenter på faglig og MBA-program på faglig nivå.

 • Executive MBA
 • MBA I Turisme, Gjestfrihet Og Event Management
 • MBA i eiendomsutvikling
 • MBA i diplomati og internasjonale relasjoner
 • MBA i helsevesenet

Vi fokuserer på faglig utvikling av våre internasjonale studenter som resulterer i å gi alle kurs i engelsk språk.

Forskning

Siden 2013 arrangerer vi årlig internasjonal konferanse som for tiden er indeksert i Thomson Reuters - Web of Science Core database og Proquest. Foredragsholdere publiserer i Scopus og Thomson Reuters klassifiserte tidsskrifter på mange felt og spesialiseringer (f. Eks. Økonomi, ingeniørfag, naturvitenskap osv.). Inkludert Konferanse publiserer vi totalt fire forskningsskrifter indeksert i Google scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef og andre databaser. Vi støtter åpen tilgang og bruker Open Journal System.

forelesere

Stort flertall av våre forelesere er eksperter med omfattende faglig og / eller forskningserfaring, engasjert i praktisk, noe som betyr at de er konsekvent aktuelle og aktuelle i sin undervisning. Dette er kritisk viktig spesielt for studenter i våre profesjonelle grader programmer (MBA og DBA).

E-læring Studentene har tilgang til Matrix NEO, state-of-the-art skybasert e-læring system vi bruker til våre online og fulltid forelesninger.

 • Er tilgjengelig på mange språk. Leses perfekt på mobil- og nettbrett.
 • Brukervennlig miljø for å lese dokumenter, vise video eller spille av lyd.
 • Blant andre funksjoner, webkonferanser, meldinger, ressursbibliotek, samarbeidsverktøy, sosialt nettverk, integrasjon med Google Disk eller iCalender, enkel administrasjon, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies » Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig EMBA

Executive MBA

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha + 1 fler

The Executive MBA er det høyeste nivået av MBA utdanning for midten og toppledelsen. Våre leksjoner er basert på kunnskap og erfaring av fagfolk. Dette grad programmet er utviklet for kandidater som allerede har utøvd lederstilling eller utføre hennes ønske [+]

The Executive MBA er det høyeste nivået av MBA utdanning for midten og toppledelsen. Våre leksjoner er basert på kunnskap og erfaring av fagfolk. Dette grad programmet er utviklet for kandidater som allerede har utøvd lederstilling eller hun ønsker å utføre. Undervisning er ca 13 helger i løpet av året. I løpet av året arbeider studentene med sine oppgaver. Den nærmeste studie starter i midten av februar 2018 og slutter i februar 2019. I denne perioden studentene ta 13 helger undervisning. Studenter kan søke frem til slutten av januar. Når du ber om en senere ankomst, vennligst kontakt oss.

leksjoner

I hvilket språk du ønsker å studere? Det første alternativet er helt i tsjekkisk eller engelsk. Det andre alternativet er en kombinert form, noe som betyr resitasjon på engelsk, men bakgrunnsmaterialet og den endelige avhandlingen på engelsk. Studenter beholde mer oppmerksomhet i timene på sitt eget språk, mens de åpner muligheten for å få en andre MBA grad fra et utenlandsk universitet (kontakt oss for mer informasjon.) - såkalt Double studium. Master of Business Administration er en profesjonell (ikke-akademisk) studium. Under intensive helgekurs som består av 240 akademiske timer studentene ta følgende foredrag:... [-]


Ettårig MBA

MBA For Eiendomsmarkedet Og Utvikling

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha + 1 fler

MBA i Real Estate and Development er designet for de som ønsker å forbedre sine praktiske ferdigheter knyttet til eiendomsmarkedet i hele prosessen starter fødsel og finne muligheter gjennom prosjektet forberedelse, vurdering, finansiering, gjennomføring, markedsføring til eiendomsforvaltning. Foreleser innen erfarne fagfolk. [+]

MBA i Real Estate and Development er designet for de som ønsker å forbedre sine praktiske ferdigheter knyttet til eiendomsmarkedet i hele prosessen starter fødsel og finne muligheter gjennom prosjektet forberedelse, vurdering, finansiering, gjennomføring, markedsføring til eiendomsforvaltning. Foreleser innen erfarne fagfolk. Master of Business Administration er en profesjonell (ikke-akademisk) studium.

Undervisning er ca 13 helger i løpet av året. I løpet av året arbeider studentene med sine oppgaver. Den nærmeste studie starter i midten av februar 2018 og slutter i februar 2019. Studenter kan søke frem til slutten av januar. Når du ber om en senere ankomst, vennligst kontakt oss.... [-]


MBA I Helsevesenet

Campus Deltid 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

MBA i helsevesenet er designet for eksperter, leger, sykepleiere, ledere og andre som arbeider i virksomheten. [+]

Ett år, utvidbart faglig studium

Krav: Bachelorgrad, praktisk erfaring og IELTS 6 (anbefalt)

Modulær skjema for opptatt

On-line system: Basert på fjernundervisning. Hvert online seminar avsluttes med en quiz. Pass alle quizzer og diplomforsvar, individuell on-line konsultasjon med veileder og forelesere. Vår fjernundervisning har samme verdi til heltid.

CBU MBA i helsevesenet er utviklet for å jobbe med helsepersonell for å gi en grundig forståelse av helsevesenet. Merk at Master of Business Administration er ikke-akademisk grad. Programmet tar sikte på å utvikle ansvarlige helsepersonellledere og å utstyre dem med praktisk forretningsferdigheter, avanserte entreprenørskapsfag, lederskapskompetanse og integritet.... [-]


MBA I Turisme Og Hospitality

Campus eller nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

Turisme, gjestfrihet og gastronomi er en veldig bestemt felt som krever spesielle ferdigheter og evner. Våre forelesere er erfarne fagfolk. Hvis du er ute etter at for å lykkes i dette området, da dette programmet (MBA i turisme, gjestfrihet og Event Management) for deg. [+]

Turisme, gjestfrihet og gastronomi er en veldig bestemt felt som krever spesielle ferdigheter og evner. Våre forelesere er erfarne fagfolk. Hvis du er ute etter at for å lykkes i dette området, da dette programmet (MBA i turisme, gjestfrihet og Event Management) for deg.

Undervisning er ca 12 helger i løpet av året. I løpet av året arbeider studentene med sine oppgaver.

Den nærmeste studie starter i midten av februar 2018 og slutter i februar 2019. Studenter kan søke frem til slutten av januar. Når du ber om en senere ankomst, vennligst kontakt oss.

leksjoner

I hvilket språk du ønsker å studere?

Det første alternativet er helt på tsjekkisk, engelsk eller russisk. Det andre alternativet er en kombinert form, noe som betyr resitasjon på engelsk, men bakgrunnsmaterialet og den endelige avhandlingen på engelsk. Studenter beholde mer oppmerksomhet i timene på sitt eget språk, mens de åpner muligheten for å få en andre MBA grad fra et utenlandsk universitet (kontakt oss for mer informasjon.) - såkalt Double studium.... [-]


Kontakt

Central Bohemia University

Adresse, linje 1 Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praha, Tsjekkia
HJemmeside http://www.cbuni.cz/
Telefon +420 608 118 311