Central Bohemia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innledning

CBU er blant de nyeste og mest moderne private universitetene i Tsjekkia. Tiltrekke jevn tilstrømning av nye studenter siden etableringen i 2011. Attesterer sitt rykte som en førsteklasses utdanningsinstitusjon. Ligger i sentrum av Praha.

 • Som et innovativt universitet som stadig trives på å levere fremragende service og støtte til våre studenter.
 • Alle faglige henvendelser skal få tilbakemelding innen 48 timer. Hver student har en personlig veileder for å konsultere spørsmål og spørsmål (både faglig og profesjonell).

Sertifisert institusjon

Vi er akkreditert av anerkjent UK ASIC akkrediteringsbyrå (Akkrediteringstjeneste for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter). Våre studieprogrammer og korte kurs er akkreditert enten av INTEAS (International Education Accreditation Society) eller Ministry of Education, Youth and Sports eller av andre myndigheter anerkjent i EU. Vi har blitt medlem av QISAN (Quality International Study Abroad Network). For tiden tilbyr vi nye bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Partnere

CBU har et veletablert akademisk nettverk basert på partnerskaps- og studentutvekslingsavtaler med over 50 universiteter over hele verden. CBU er et QISAN-medlem.

Studieprogrammer

CBU tilbyr studieprogrammer for bachelor-, master- og doktorgradsstudenter på faglig og MBA-program på faglig nivå.

 • Executive MBA
 • MBA I Turisme, Gjestfrihet Og Event Management
 • MBA i eiendomsutvikling
 • MBA i diplomati og internasjonale relasjoner
 • MBA i helsevesenet

Vi fokuserer på faglig utvikling av våre internasjonale studenter som resulterer i å gi alle kurs i engelsk språk.

Forskning

Siden 2013 arrangerer vi årlig internasjonal konferanse som for tiden er indeksert i Thomson Reuters - Web of Science Core database og Proquest. Foredragsholdere publiserer i Scopus og Thomson Reuters klassifiserte tidsskrifter på mange felt og spesialiseringer (f. Eks. Økonomi, ingeniørfag, naturvitenskap osv.). Inkludert Konferanse publiserer vi totalt fire forskningsskrifter indeksert i Google scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef og andre databaser. Vi støtter åpen tilgang og bruker Open Journal System.

forelesere

Stort flertall av våre forelesere er eksperter med omfattende faglig og / eller forskningserfaring, engasjert i praktisk, noe som betyr at de er konsekvent aktuelle og aktuelle i sin undervisning. Dette er kritisk viktig spesielt for studenter i våre profesjonelle grader programmer (MBA og DBA).

E-læring Studentene har tilgang til Matrix NEO, state-of-the-art skybasert e-læring system vi bruker til våre online og fulltid forelesninger.

 • Er tilgjengelig på mange språk. Leses perfekt på mobil- og nettbrett.
 • Brukervennlig miljø for å lese dokumenter, vise video eller spille av lyd.
 • Blant andre funksjoner, webkonferanser, meldinger, ressursbibliotek, samarbeidsverktøy, sosialt nettverk, integrasjon med Google Disk eller iCalender, enkel administrasjon, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies » Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig EMBA

Executive MBA

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

Executive MBA er en topp nivå MBA-grad for midten toppledere. [+]

Ett år, utvidbar

Krav: Bachelor, ledererfaring, og IELTS 6 (anbefales)

Modular ordning for og reiser ledere: Fire moduler (1-2 uker) i et år.

Full ordningen: Læring i bare utvalgte helger, med studie visum, er arbeidet tillatt.

Executive MBA er en topp nivå MBA-grad for midten toppledere. Våre forelesere er erfarne fagfolk som kan lære deg alle detaljene. Hvis du har tenkt å arbeide eller faktisk jobbe i en lederstilling i en bedrift selskap dette programmet vil gi deg avansert kunnskap og ferdigheter for å lykkes i det.

Vi vil lære deg:

Ledelse, master tidsstyring og myke ferdigheter Effektiv kommunikasjon med dine kolleger Hvordan velge og motivere medarbeidere og kunsten å delegere Hvordan klargjøre egen tilnærming til team prioriteringer, og hvordan å ta beslutninger bedre og selvstendig Egnede teknikker og fremgangsmåter for å håndtere arbeidsmengden ... [-]

Ettårig MBA

MBA I Fast Eiendom Og Utvikling

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

MBA i eiendomsmegling og utvikling er utviklet for eksperter som arbeider i fast eiendom. [+]

Ett år, utvidbar

Krav: Bachelor, ledererfaring, og IELTS 6 (anbefales)

Modular ordning for og reiser ledere: Fire moduler (1-2 uker) i et år.

Full ordningen: Læring i bare utvalgte helger, med studie visum, er arbeidet tillatt.

MBA i Real Estate and Development er laget for eksperter som arbeider i fast eiendom, selgere, kjøpere, utviklere, infrastruktur arbeidere, bankansatte som arbeider i eiendomspris avdelinger, eiere, ledere og ansatte i entreprenørselskaper og mange flere. Våre forelesere er erfarne fagfolk fra hvem du kan lære alle detaljene om sektoren.

Vi vil lære deg:

Finn en mulighet - områdeidentifikasjon, beskrivelse og analyse av parametere, løsningsidentifikasjon, alle som fører til etablering av en investeringsplan Forbered hele prosjektet - planleggervalg, tillatelser og lisensprosess Administrer hele prosjektet Vurder prosjektet, få finansiering og analyser risikoen Selg et ferdig prosjekt - Markedsføring og megling Ta vare på eiendommen og administrer verdien - Eiendomsforvaltning ... [-]

MBA in Healthcare

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

[+]

Ett år, utvidbar

Krav:

Full ordningen:

Vi vil lære deg

Managing Human Resources Financial Analysis and Management [-]

MBA I Turisme, Gjestfrihet Og Event Management

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Tsjekkia Praha

Hvis du har tenkt å arbeide eller faktisk jobbe i bransjen dette programmet vil gi deg kunnskap og ferdigheter for å lykkes i det. [+]

Ett år, utvidbar

Krav: Bachelor, eller praktisk erfaring i bransjen på minst 3 år og IELTS 6 (anbefales)

Modular ordning for travle og reiser ledere: fire moduler (1-2 uker) i et år

Full ordningen: Læring i bare utvalgte helger, med studie visum arbeid er tillatt Turisme er veldig bestemt område som krever spesiell kompetanse. Våre forelesere er erfarne fagfolk som arbeider i denne sektoren som kan lære deg alle detaljene. John Paul II katolske universitetet i Lublin har nesten 14 000 studenter på alle nivåer i studiet.

Vi vil lære deg

Tenke selvstendig, til å planlegge og styre andre Hvilke systemer, tilnærminger og ulike enheter for tiden opererer i EU populære reisemål Hvordan lage og holde begrepet hotell og restaurant Moderne markedsføringsverktøy, og spesielt hvordan å selge Hvordan håndtere finansiering for å opprettholde langsiktig lønnsomhet Bruk reservasjonssystemer, lage nettsider, opererer på sosiale nettverk, få kunder Kundebehandling, som mange bedrifter mangler ... [-]

Kontakt

Central Bohemia University

Adresse, linje 1 Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praha, Tsjekkia
HJemmeside http://www.cbuni.cz/
Telefon +420 608 118 311