Stamford International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Stamford har både thailandsk og internasjonal bachelor og høyere grad programmer. Den har en campus, samt et læringssenter i Bangkok og en annen campus i Hua Hin. Det internasjonale fakultetet gjør Stamford til en av de mest erfarne og mangfoldige fakultetene i Thailand, som kommer fra land som inkluderer Storbritannia, USA, Tyskland, Frankrike, Kina og mange flere.

Med sterk fokus på utfall, dedikerer Stamford seg selv til å fremme faglig fortreffelighet og kulturell forståelse. Grader, programmer og læreplaner er fullt akkreditert av utdanningsdepartementet og departementet for universitetssaker i Thailand. Stamford er på listen over akkrediterte private universiteter i Thailand, registrert av departementet for universitetssaker.

Hvorfor Stamford

 • Masser av muligheter for studier og nettverk med en rekke kulturer.
 • Over 40% av studentene er fra utlandet, fra over 100 land.
 • Flertallet av fakultetet er fra utlandet.
 • 480-timers internship program som fullt ut forbereder studentene på arbeidsplassen.
 • Dual grader i samarbeid med ledende universiteter.
 • Studentutvekslingsprogrammer over hele verden med toppuniversiteter.
 • Forretnings- og administrasjonsprogrammet er fullt akkreditert av IACBE.
 • Høy kvalitet, rimelig internasjonal utdanning.

Nøkkelegenskaper

 • Diverse perspektiver
 • Interaktiv læring - studie ved hjelp av en blanding av online og klasserom læring i interaktive, ofte workshop-baserte aktiviteter.
 • Industry Linkage - partnerskap med bedrifter fører til utvikling av reell forretningsinnsikt gjennom fotturer, virkelige forretningsprosjekter og gjestespesialister fra industrien.
 • Erfarne internasjonale lektorer - lær av et svært erfaren internasjonalt fakultet og få en forståelse av internasjonal virksomhet og et globalt perspektiv.
 • Fleksible studiealternativer - du kan fullføre et program i 1 eller 1,5 år takket være Fulltid og Deltidsalternativer.
 • Studie i Bangkoks forretningsdistrikt - knyttet til BTS og MRT-stasjoner, Asoke Campus Learning Center ligger beleilig til i hjertet av Bangkoks forretningsdistrikt.
 • Spesialiserte studiemuligheter - Entreprenørskap, Internasjonal Business Management, Brand Communication.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Heltid MBA

Campus Heltidsstudier 12 måneder March 2019 Thailand Bangkok

Heltid MBA-programmet er et 1-årig fast-track kurs i et interaktivt og dynamisk læringsmiljø. Programmet gir studentene en grundig forståelse av global virksomhet med tverrkulturelle erfaringer og internasjonale perspektiver. Studentene blir undervist av erfarne fakultetsmedlemmer fra 14 land, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike. [+]

Internasjonalt MBA-program

Heltid MBA-programmet er et 1-årig fast-track kurs i et interaktivt og dynamisk læringsmiljø. Programmet gir studentene en grundig forståelse av global virksomhet med tverrkulturelle erfaringer og internasjonale perspektiver. Studentene blir undervist av erfarne fakultetsmedlemmer fra 14 land, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike.

På Stamford møter du og lærer deg fra lokale og internasjonale bedriftsledere, med mulighet til å gå på utlandet eller innenlands. Studentene studerer i henhold til tilgjengeligheten av kurs med kurs holdt i løpet av dagen på hverdager.

Fast-Track Program

Studier i Bangkok og på bare 12 måneder, få en MBA-grad.... [-]


MBA på deltid

Deltid MBA

Campus Deltid 18 måneder March 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 fler

Stamford signatur MBA er et deltids program designet for å imøtekomme behovene til arbeidende studenter. Den blander interaktive klasserommoduler på lørdager med fleksible online læringsmoduler, slik at elevene kan lære seg utenfor klasserommet på et tidspunkt som er praktisk for dem. Programmet kan fullføres på 1,5 år. [+]

Stamford signatur MBA er et deltids program designet for å imøtekomme behovene til arbeidende studenter. Den blander interaktive klasserommoduler på lørdager med fleksible online læringsmoduler, slik at elevene kan lære seg utenfor klasserommet på et tidspunkt som er praktisk for dem. Programmet kan fullføres på 1,5 år.

Prisvinnende MBA-program

Stamfords Signature MBA-program vant Blackboard Catalyst Award for innovativ blandet læring.

Spesialiserte studiemuligheter

Hvis du velger den uavhengige studieplanen, kan studentene spesialisere seg på ett av følgende alternativer:

entreprenørskapInternasjonal Business ManagementBrandkommunikasjonInteraktiv læring... [-]

Videoer

Bring the World Closer : Stamford International University

Stamford MBA in Bangkok, Thailand

Kontakt

Stamford International University

Adresse, linje 1 Stamford International University (Bangkok Campus) 16, Motorway Road - Km 2, Prawet
10250 Bangkok, Thailand
HJemmeside http://www.stamford.edu/
Telefon +66 2 769 4000