Les den offisielle beskrivelsen

Asian Institute of Technology (AIT) er et ledende internasjonalt institutt for høyere utdanning i Thailand som fremmer teknologisk endring og bærekraftig utvikling i Asia-Stillehavet gjennom høyere utdanning, forskning og oppsøking. Etablert i Bangkok i 1959, AIT som et universitet har blitt en ledende regional videreutdanning institusjon og arbeider aktivt med offentlige og private samarbeidspartnere i hele regionen, og med noen av de beste universitetene i verden.

Anerkjent for sin multinasjonale, multikulturell ethos, Institutt opererer som en selvstendig internasjonale samfunnet på sitt campus ligger 40 km (25 miles) nord for Bangkok, Thailand.

AIT oppdrag:

"For å utvikle høyt kvalifiserte og engasjerte fagfolk som spiller hovedrollene i regionen bærekraftig utvikling og dets integrering i den globale økonomien."

Noen viktige fakta og tall

- 1700+ studenter fra 60+ land / territorier
- 19800+ Alumni fra 90+ Land / Territories
- 29000+ Kortsiktige praktikanter fra 70+ land / territorier
- 75 Internasjonalt rekruttert fakultet fra 20+ land
- 101 Adjungerende / Besøksfakultet
- 500+ Forsknings- og støttestab fra 30+ land
- Omtrent 450 sponsede forskningsprosjekter verdt 1,6 milliarder thai baht (THB)
- 300+ partnere
- 33 Representantskap fra 19 land
- 3 skoler
- 1000+ kurs tilbys
- 24 Forsknings- og oppsøkingssenter
- Operasjonell omsetning: 1,2 milliarder ThaiBaht (THB)

AIT Tilbud
- Mastergrader: MBA, Mng, MSc
- Executive Master Degree Programmer
- Doktorgrad: DEng, DTechSc, PhD
- Diplom og sertifikatprogrammer
- Et intensivt engelskspråklig og faglig Bridging Program
- Ikke-videregående opplæringskurs for praktiserende fagfolk

AIT School of Management (SOM) ble etablert i oktober 1987 for å møte de voksende behovene i Asia for opplæringsutdanning. I tråd med AIT misjon, er SOM mål å gjøre en forskjell i kvaliteten på ledelsen utdanning og praksis i Asia-Pacific-regionen som fører til en bærekraftig utvikling, teknologisk lederskap, entreprenørskap, verdiskaping og stolthet. SOM tror på utviklingen av bedriftens ledere ikke bare for nåtiden, men også for fremtiden for å møte de utfordringene som utgjøres av den dramatiske sosiale, økonomiske, politiske og teknologiske endringer i Asia. Programmene på SOM tilby et unikt konkurransefortrinn for ledere og fremtidige ledere i regionen.

Vår misjon er å utvikle sosialt ansvarlige og visjonære ledere som kan styre bærekraftig vekst for velstand i Asia og utover.

Vår visjon er å bli den ledende skaperen og formidler av asiatisk forvaltning kunnskap, praksis og verdier.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

Den MBA læreplanen er et omfattende program utviklet for å gi konseptuelle, analytiske og personlige ferdigheter for å forberede deltakerne til å være effektive ledere i ... [+]

Oversikt

AIT School of Management tilbyr topprangering MBA i Thailand. MBA-læreplanen er et omfattende program utviklet for å gi konseptuelle, analytiske og personlige ferdigheter for å hjelpe deltakerne til å være effektive ledere i et internasjonalt forretningsmiljø. Det er tverrfaglig, kombinere elementer fra ingeniørfag, økonomi, sosialpsykologi og ledelsesfelt.

Vår MBA-program oppfordrer deltakende læring og bruker en rekke interaktive læringsmetoder, slik at studentene kan lære siste ledelseskonsepter, teknikker og verktøy, og enda viktigere, å utvikle ferdigheter og holdninger til å lytte og forstå andre, holistisk tenkning, kollektiv beslutningstaking, kommunikasjon og forhandling.... [-]

Thailand Rangsit
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
22 måneder
Campus
Les mer på norsk