Shih Chien University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Shih Chien Høgskolen of Management"College of Management for Business". USC blir stadig mer anerkjent som en av pioner skolene i Taiwan med engelske Lærte Programme (ETP). Vi tilbyr International Business i fagvis grader på en utmerket internasjonal standard for utvikling og undervisning som er svært relevant for din fremtidige karriere behov. Hvis du er ute etter en utfordrende og givende pedagogisk erfaring, er dette stedet for deg.

USC College of Management gir Norsk Lærte Programme (ETP) i internasjonal virksomhet som er faglig strenge og praktisk relevant. Våre skole nære forbindelser med nasjonale og internasjonale bedrifter av alle størrelser og på tvers av alle sektorer.

På College of Management, USC studenter oppfordres og opplært til å være gründer og nyskapende, og gir muligheter til å drive med virkelige verden business problemer både i våre programmer og i våre profesjonelle trenings plasseringer. Shih Chien universitet ligger i Taipei, hvor de mest dynamiske regionale økonomier, gjør vi utstrakt bruk av gjesteforelesere fra bedrifter og industri. ved å velge USC College of Management du kan være sikker på at du vil oppgradere med de kvalifikasjoner som trengs for å åpne døren til en spennende og givende karriere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA i International Business

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Taiwan Taipei

USC College of Business har tilbudt en vellykket engelsk Lærte Programme (ETP) i International Business siden 2009. Som en nyskapende skole vi er stolte av ansikt til ansikt undervisning med online teknologier som sikrer våre studenter ligge i forkant av banebrytende business utdanning. Våre kunnskapsbaserte forelesninger og ferdigheter økter vil ikke bare lære deg relevant virksomhet kunnskap ... [+]

USC College of Business har tilbudt en vellykket engelsk Lærte Programme (ETP) i International Business siden 2009. Som en nyskapende skole vi er stolte av ansikt til ansikt undervisning med online teknologier som sikrer våre studenter ligge i forkant av banebrytende business utdanning. Våre kunnskapsbaserte forelesninger og ferdigheter økter vil ikke bare lære deg den aktuelle virksomheten kunnskap, men vil utstyre deg med bredere ferdigheter som er nødvendige for akademiske studier og fremtidige karriere.

År 1: International Academic Conference

Obligatoriske moduler:

International Marketing Management internasjonal bedrift Applied Statistics Internasjonal økonomisk styring Business Research Method Økonomisk styring ... [-]