Providence University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited
a_01

Som foreskrevet av skolens motto, Virtus cum Scientia og Virtue med kunnskap, verdier Providence Universitetet allmennutdanning, samt profesjonell opplæring siden etablert i 1956.

I samsvar med universitets målene i "Holistisk Dannelse og Faglig veiledning", vi tar sikte på å utdanne våre studenter til å innse verdien av livet med sannhet, godhet, skjønnhet og etikk; å utvide global visjon og kommunikasjonsevner; å fremme ønske om kunnskap søkende og problemløsning; og å ha spesialisert kunnskap med riktig bruk av teknologi. Disse kjernekompetanse illustrert ovenfor definere student arbeidsevne før konfirmasjonen og er integrert i alle kurs som tilbys.

Med andre ord, Providence Universitetet konsekvent arbeider for å fremme elevenes evner med fokus på langsiktig karriereutvikling innenfor spesialfelter, som også kan overføres til ulike fagområder. I de siste årene har praktisering av intern opplæring bli kjernen verdien av universitetet for å fremme campus kultur, med vekt på undervisning, forskning, menneskelighet, moral og tjenester.

a_17

Formålsparagraf

Providence University i Taiwan er en katolsk institusjon. Under veiledning av evangeliets budskap om kjærlighet, barmhjertighet og rettferdighet, er Providence universitetet forpliktet til utdanning av hver student som en hel person. Den arbeider for å bistå dem i utviklingen av livslang verdier, forskning og kritisk tenkning ferdigheter slik at de kan påvirke positive endringer i samfunnet.

Providence University som katolske universitetet har Christian inspirasjon og det forfølger følgende mål:

  1. Refleksjon av kunnskap i lys av Faith
  2. Fidelity til kristne budskap som uttrykkes i den katolske tradisjon
  3. Institusjonell forpliktelse til tjeneste for folket
a_10
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

MBA Global

Campus Heltidsstudier September 2018 Taiwan Nantun District

Internasjonalisering er nå en global trend. Å utvide studentenes globale syn og erfaringer, kombinerer dette programmet relatert kvalitative management kurs for å forberede studentene til å møte kravene til konkurransedyktige globale forretningsmiljø. [+]

Internasjonalisering er nå en global trend. Å utvide studentenes globale syn og erfaringer, kombinerer dette programmet relatert kvalitative management kurs for å forberede studentene til å møte kravene til konkurransedyktige globale forretningsmiljø.

Kursene blir undervist på engelsk, og tilbyr internasjonale studenter så vel som lokale studenter muligheter til å våge sammen og gi dem den faglige og sosio-kulturelle miljøet å utforske kompleksiteten i internasjonal business.

Curriculum

Obligatoriske kurs

Kurs Poeng forskningsmetode 3 Global Business Ethics 3 Strategisk ledelse 3 Human Resource Management 3 Internasjonal markedsføring 3 Avansert økonomistyring 3 Fordypningskurs Kurs Poeng International Business Management 3 Organisasjonsatferd og ledelse 3 Marketing Research 3 Network Marketing 3 Consumer Behavior 3 Cross-Cultural Management 3 Prosjektledelse 3 Operation Management 3 Reiselivsledelse 3 Electronic Commerce Driftsledelse 3 Chinese Language Learning Courses 3 Entre Søknad er åpent hele året! Høstsemesteret starter i midten av september. Vårsemesteret begynner i midten av februar. Merknad: Vårsemesteret er bare for GIP MBA og lavere grader i Tourism and Cosmetic Science. [-]