National Taiwan University College of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Visjoner National Taiwan University er en omfattende forskningsinstitutt som er basert på en komplett og integrert faglig fundament.

Universitetets studenter og lærere er blant de mest fremragende i landet, og dens motto "Integrity, Diligence, Fidelity, og Medfølelse" har fungert som grunnfjellet i sin streben etter utdanning, forskning, samt administrative fortreffelighet.

Med sitt fundament forankret i slike idealer, fortsetter NTU å gi et variert, konkurransedyktig, og internasjonal læreplan, mens insistere på en sterk faglig opplæring for banebrytende forskning og utvikling. Det også aktivt søker muligheter for å samarbeide med næringene i privat sektor, slik som å oppfylle sitt samfunnsansvar å gi tilbake til samfunnet. Som en av verdens fremragende forsknings- og utdanningsinstitusjoner som gir ledelse og faglig dyktighet i et bredt spekter av disipliner, NTU visjon for fremtiden er å til slutt gå videre som nummer én kinesisk språk universitet, samt å bli oppført blant de beste av alt internasjonale universiteter.

Etablert

1928 som Taihoku Imperial universitet 1945 som National Taiwan University

Fakultetet (som i 2013)

Full-time fakultetet: 2044 Deltids fakultet: 1911

Studenter (fra 2013)

Undergraduate: 16588 Master: 10989 Doktorgrad: 4591 Totalt: 32168

Akademisk og forskningsenheter

NTU består av 11 skoler, 54 avdelinger og 105 hovedfags institutter, gi rundt 8000 grader årlig. Universitetet har også en rekke internasjonale og nasjonale forskningssentre, samt over tre dusin universitetsnivå forskningssentre.

Studiestedene

Universitetets campus strekker ca 34 283 hektar over hele Taiwan, med hoved Campus ligger i hjertet av landets hovedstad, Taipei City. Main Campus College of Medicine og Universitetssykehuset Universitetet Farm Chubei Branch Yinlin Branch Xitou Experimental Farm

Motto

"Ærlighet, Diligence, Fidelity, og Medfølelse"

Honors

1 nobelprisvinner, tre statsledere

Library Collection

Inneholder over 4 millioner bind, 40 tusen periodiske valg, og over 1 million samlinger av ulike former.

Oversikt

NTU College of Management ble etablert i 1987. I ettertid kan utviklingen av College deles inn i fire hovedtrinn: den rudimentære scenen, den voksende scene, utvidelse scenen, og scenen av innovasjon og fortreffelighet. Under ledelse av både nåværende og tidligere dekaner, er College nå består av Institutt og Graduate Institute of Business Administration, Department og Graduate Institute of Accounting, Institutt og Graduate Institute of Finance, Institutt og Graduate Institute of International Business, avdeling og Graduate Institute of Information Management, Global MBA Program, Executive MBA-programmet, og en engelsk-undervist universitet i økonomi og administrasjon.

NTU College of Management er hjem til 109 utestående heltids fakultetet medlemmer, hvorav mange ble uteksaminert fra verdens beste universiteter, for eksempel Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, University of Chicago, University of Pennsylvania, Northwestern University, og og så videre. Angå akademisk forskning, er mer enn 100 artikler publisert årlig av professorer ved høgskolen i SSCI og SCI tidsskrifter, en prestasjon, sammen med en jevn vekst, som har befestet den internasjonale posisjonen for College. Som i 2012, er det studentmassen rundt 3600, som alle er lovende eliter for fremme av i morgen.

I de siste årene har høgskolen aktivt engasjert i markedsføringen av internasjonal faglig utveksling og i utformingen av strategier for internasjonalisering, både som resulterer i gevinster av et bredt spekter av acclaims fra den internasjonale akademia. I 2010 ble NTU College of Management offisielt akkreditert av AACSB International, en ære som har hjulpet College opphold à jour med høy kvalitet på forskning og utdanning blant topp-tier handelshøyskoler i verden.

Siden 2010 har College aktivt lansert en rekke tiltak for internasjonalisering, som inkluderer signeringen av flyttbare innretninger på to studieprogrammene med Beijing University og Fudan University of Fastlands-Kina og bygge partnerskap med strategiske partner universiteter i USA og Hong Kong i form av dypere samarbeid og fremme deling av globale faglige ressurser. I mellomtiden har College samarbeidet med kjente norske bedrifter i utviklingen av verdens første handelshøyskole som har innlemmet sky teknologi i undervisning og læring gjennom opprettelsen av et faglig program på cloud computing søknad. I alt skåner College ingen innsats i å streve for å styrke sin globale posisjon blant verdens beste handelshøyskolene.

Visjon

Vår visjon er å bli en av de ledende ledelsen skoler i Asia-regionen og oppnå global anerkjennelse for sitt fremragende utdanning og forskning.

Mission

Oppgaven til College er å dyrke de faglige og næringsliv gjennom en høy kvalitet økosystem som letter læring og innovasjon. Disse forbedrede virkninger inkluderer

Pedagogisk effekt
Akademisk innvirkning
Internasjonal påvirkning
Industriell påvirkning
Sosiale konsekvensene

Kjerneverdier (Taida)

Teamwork (團隊 合作)
Ansvarlighet (負責任)
Integrity (誠信 正直)
Diligence (勤勉)
Ambition & Vision (抱負 與 遠見)

Bringe sammen top-notch talenter og co-etablere en verdensklasse College of Management

Mens universitetets overordnede strategi for internasjonalisering som mål for en 33% elevmedvirkning (omtrent 1/3, hovedsakelig lavere nivå) i kortsiktige utenlandske studier, er College of Management ivrig pådriver for en 100% studentmedvirkning gjennom et bredt spekter av utvekslingsmuligheter tilgjengelig for dem.

NTU College of ledelsen forventer sine studenter til å bli ikke bare ledere av innenlandske bedrifter, men svært ettertraktet forretningsfolk i Asia og andre deler av verden, guiding bedrifter gjennom bedriftens transformasjoner og global strategisk kartlegging, styrking Taiwan innvirkning på verdensøkonomien, og ære sin alma mater med sine prestasjoner i sin tur attesterer til status for NTU College of Management som den fremste handelshøyskole i Mandarin-talende verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Global mba

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2019 Taiwan Taipei + 1 fler

[+]

[-]

Videoer

NTU Global MBA

Kontakt

National Taiwan University

Adresse, linje 1 No.1,Sec. 4, Roosevelt Rd., Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Taiwan
HJemmeside http://exp.management.ntu.edu.tw/en/GMBA
Telefon +886 2 3366 1030