Read the Official Description

Den University of Lausanne Er en høyere lærings- og forskningsinstitusjon bestående av syv fakulteter hvor rundt 14.300 studenter og 3.000 forskere arbeider og studerer.

UNIL Er fokusert på flere fagområder, spesielt medisin, biovitenskap, geovitenskap, miljø, næringsliv, humaniora og samfunnsvitenskap.

Det legges vekt på tverrfaglig tilnærming, med nært samarbeid mellom studenter, lærere og professorer.

UNIL representerer:

 • En internasjonal atmosfære . En femtedel av studentenes befolkning og en tredjedel av lærerpersonalet kommer fra utlandet.
 • Up-to-date fasiliteter og teknologi . Aktuelt laboratorier for forskere: romslige, velutstyrte foredragshaller for lærere og studenter.
 • Tre fakulteter unike i sitt slag i Sveits . Lov, strafferettslig og offentlig forvaltning; Biologi og medisin (FBM); Geovitenskap og miljø (GSE). Nye innovasjoner krever nye synergier.
 • Tett samarbeid med Universitetssykehuset i Kanton Vaud (CHUV) for å forbli i forkant av fremskritt innen medisinsk kunnskap.
 • Universitetet og Kantonalbiblioteket - Lausanne (BCUL) , med sine to millioner dokumenter, moderne forskningsverktøy og et ideelt arbeidsmiljø med utsikt over Genfersjøen.
 • En filosofi og arbeidsetikk uttrykt i et charter om verdier og forskrifter.
 • En eksepsjonelt grønn og romslig innsjø . På bare noen få minutter forbinder et utmerket kollektivtransportnettverk universitetets campus til Lausanne, hovedstaden i Vaud, kjent for sine varierte kulturelle aktiviteter.
 • Et bredt spekter av videreutdanning og tverrfaglige kurs , samt utallige sportslige og kulturelle aktiviteter på felt som variert som: språk- og IT-kurs, fotball (fotball), capoeira, fitness eller undervannsdykking på Sportsenteret; Samfunn, kino, utstillinger eller teater på Grange de Dorigny.
port-2468503_960_720

Universitetet i Lausanne (UNIL) består av syv fakulteter:

 • Fakultet for teologi og religionsvitenskap;
 • Fakultet for kunst og skole av fransk som fremmedspråk;
 • Fakultet for sosial og politiske fakultet;
 • Fakultet for næringsliv og økonomi;
 • Fakultet for lov, strafferettslig og offentlig forvaltning;
 • Fakultet for biologi og medisin;
 • Fakultet for geovitenskap og miljø.

Med 14 475 studenter i 2016, den University of Lausanne Drar også fordel av synergier med EPFL-campus som ligger like ved siden av. I 2016 lærte 467 full- og lektorer og 78 assisterende professorer på UNIL, Hjalp i sine daglige oppgaver med 1 235 assistenter og 470 andre lærere. For å sikre en god drift av foretaket ble undervisningspersonalet støttet av 1.033 personer som arbeider som administrativt og teknisk personell samt 48 praktikanter.

Rangerte som nummer femte i Europa når det gjelder publikasjonens betydning, er forskning et sentralt tema for Lausanne universitet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA hjelper midlife-profesjonelle til å forvandle sin karriere, gripe nye muligheter og reflektere over deres personlighet, ytelse og perspektiver. ... [+]

Er det på tide for deg å endre?

Moderne liv gir sjelden oss tid til å puste, å gå tilbake og virkelig vurdere hva vi ønsker å oppnå. Å bestemme seg for å studere for en MBA gir tid og plass til forandring.

HEC Lausanne Executive MBA hjelper mid-life fagfolk Forvandle sin karriere, Grip nye muligheter og reflektere over deres personlighet, ytelse og perspektiver. Vi gjør imidlertid langt mer enn å øke jobbmulighetene dine. Vår 16-måneders program Hjelper enkeltpersoner til å forvandle seg fundamentalt. Deltakere er inspirert til å bli agenter for endring i deres selskaper, lokalsamfunn, industri ... og noen ganger verden. Akkreditert av EQUIS og AMBA, Har programmet blitt konsekvent rangert blant de beste topp 100 executive MBAs over hele verden av The Financial Times. I tillegg til den høye kvaliteten på undervisningen og rikheten til HEC Lausanne-samfunnet, er vi anerkjent for vår banebrytende tilnærming til Personlig og faglig utvikling. Vi har utformet vår læreplan for å legge til denne kraftige dimensjonen til kjernebedriftsbegrepsmoduler og følgelig følge våre deltagere i deres transformasjon. ... [-]

Sveits Lausanne
August 2019
Deltid
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Extranef
Lausanne, Vaud, 1015 CH
Social Media