USI Università della Svizzera italiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Università della Svizzera italiana (USI) , Også kjent som Universitetet i Lugano , er et italiensk-og engelsktalende universitet som består av fem fakulteter: arkitektur på Mendrisio campus; Kommunikasjonsvitenskap, økonomi, medisin og informatikk på Lugano campus. USI er aktiv i mange innovative forskningsområder og deltar i en rekke nasjonale og internasjonale forskningsnettverk. USI fremme utveksling og kontakt med yrker og tidligere studenter, gir også sine kandidater med karriereveiledning, noe som sikrer en myk overgang til arbeidsplassen.

Med mer enn halvparten av sin nåværende 3000 studenter og professorer som kommer fra utlandet og de fleste masterprogrammer undervises på engelsk, har USI vokst til en flerspråklig akademisk institusjon med stor internasjonal bredde. USI liten størrelse, sin høye lærer-til-studenter forholdet, integrering av ulike disipliner, og teknisk og IT-infrastruktur topp kvalitet utgjør ideelle forhold for studier og forskning i en kosmopolitisk og flerkulturelt miljø.

Università della Svizzera italiana ble grunnlagt i 1996 og er sprucing opp for en ny utfordring, en avgjørende fase for sin fremtid. Young USI er mottakelig for alle slags muligheter til å utforske og pioner. Det er villig til å ta på berikende nye initiativer; fri til å legge fram strategier for å møte de utfordringene moderne mennesker: miljø, økonomi, samfunn, og de nye teknologiene.

USI skiller seg ut i den sveitsiske akademiske landskapet for sine opprinnelige undervisningsopplegg, både på bachelor- og masternivå. Disse er informert av regionale og historisk-kulturelle motiver, men like ved en inspirert beredskap til å handle på reformene i dag implementert i høyere utdanning. Se på akademiet for arkitektur og Fakultet for økonomi: sin skapelse var fullt berettiget, tidligere ved en glødende århundregammel tradisjon, og sistnevnte av styrken i Lugano finansielle sentrum, med sin resonans landsomfattende og over hele verden. Så se på Avdeling for kommunikasjon fag, unik i sitt slag i Sveits, og Fakultet for informatikk, godt på vei til å bli den tredje kompetansesenter i Sveits etter at de to Federal Institute of Technology.

Kombinert med sin privilegerte geografiske posisjon - USI fungere som en bro mellom Sør (Lombardia) og North (resten av Sveits over Alpene) - disse valgene gi våre universitet en identitet for seg selv. USI er preget av stadig økende studenttall, økende suksess i forskning og internasjonal blanding av dens aktører (den høyeste andelen i Sveits), enten studenter, forskning og doktorgrads assistenter, eller professorer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EMBA Executive Master I økonomi Og Administrasjon

Campus Deltid 18 måneder September 2018 Sveits Lugano

Den USI EMBA er en modulær, avansert master i ledelse grad, undervises på engelsk, av eksepsjonell internasjonal fakultet ved Università della Svizzera italiana. Deltakerne møtes en gang [+]

EMBA Executive Master in Business Administration

Den USI EMBA er en modulær, avansert master i ledelse grad, undervises på engelsk, av eksepsjonell internasjonal fakultet ved Università della Svizzera italiana. Deltakerne møtes en gang i måneden i Lugano for fire dager, fra torsdag til søndag, over en periode på femten måneder. Programmets fleksible formatet tillater ledere og ledere for å fullføre alle kursene mens du arbeider full tid. Graden avsluttes med mulighet for deltakerne å bruke sine nye kunnskaper og ferdigheter: under veiledning av en professor, de gjennomføre en tre måneder lange keystone rådgivning prosjekt.

USI EMBA særtrekk: fremstående, internasjonale fakultetet med lang erfaring: både fra ledende internasjonale handelshøyskoler og fra strategisk selskap rådgivning rundt om i verden personlig erfaring: takket være den lille klassestørrelse på femten til tjue deltakere, utveksling mellom deltakere og lærere er meningsfulle og veiledning sørger for at den enkelte gevinster maksimalt fra kursene skreddersydd avanserte kurs: klassen deltakerne sammen velge fire alternativer fra en rekke mulige kurs balanse mellom teori, begreper og anvendt læring: permanente og gjesteinstruktører dele sine kunnskaper og guide deltakerne i den praktiske anvendelsen av nye konsepter og kompetanse enestående beliggenhet: en uvirkelig vakre omgivelser for inspirert læring... [-]


Videoer

Introduction

USI Atmosphere

Kontakt

Università della Svizzera italiana - Campus Mendrisio

Adresse, linje 1 Università della Svizzera italiana USI - University of Lugano via Buffi 13
CH-6900 Lugano, Sveits
HJemmeside http://www.usi.ch/en
Telefon +41 58 666 40 00

Accademia di Architettura

Adresse, linje 1 Accademia di architettura Università della Svizzera italiana Largo Bernasconi 2
6850 Mendrisio, Sveits
HJemmeside http://www.arc.usi.ch/it
Telefon +41 58 666 50 00