USI Università della Svizzera italiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Università Della Svizzera Italiana ( USI ) , er et italiensk-og engelsktalende universitet som består av fem fakulteter: arkitektur på Mendrisio campus; Biomedisinsk vitenskap, kommunikasjonsvitenskap, økonomi og informatikk på Lugano campus. USI er aktiv i mange innovative forskningsområder og deltar i en rekke nasjonale og internasjonale forskningsnettverk. Forbedre utveksling og kontakt med yrkene og dets alumner, gir USI sine kandidater med karriereveiledning, noe som sikrer en jevn overgang til arbeidsplassen.

Med mer enn halvparten av sine nåværende 3000 studenter og professorer som kommer fra utlandet og de fleste masterprogrammer som er undervist på engelsk, har USI vokst til en flerspråklig akademisk institusjon med stor internasjonal bredde. USI små størrelse, det høye forholdet mellom lærer og student, integrering av ulike disipliner, og teknisk og IT-infrastruktur av topp kvalitet, utgjør de ideelle forholdene for studier og forskning i et kosmopolitisk og flerkulturelt miljø.

Università Della Svizzera Italiana ble grunnlagt i 1996 og spruces opp for en ny utfordring, en avgjørende fase for fremtiden. Young USI er mottakelig for alle muligheter for å utforske og pioner. Det er villig til å ta på seg berikende nye tiltak; fri til å legge fram strategier for å møte utfordringene som møter moderne mennesker: miljøet, økonomien, samfunnet og den nye teknologien.

USI skiller seg ut i det sveitsiske akademiske landskapet for sine opprinnelige lærerprogrammer, både bachelor- og masternivå. Disse er informert av regionale og historisk-kulturelle motiver, men også av en inspirert beredskap til å reagere på reformene som for tiden gjennomføres i høyere utdanning. Se på Arkitekturarkademiet og Fakultetet for økonomi: deres opprettelse var fullt berettiget, den førstnevnte av en glødende århundrer gammel tradisjon og sistnevnte ved styrken av Luganos finanssenter, med sin resonans landsomfattende og over hele verden. Se så på Fakultet for kommunikasjonsvitenskap, unikt av sitt slag i Sveits, og Informatikkfakultetet, godt på vei til å bli det tredje ekspertstedet i Sveits etter de to føderale instituttene for teknologi.

Kombinert med sin privilegerte geografiske posisjon - USI som en bro mellom Sør (Lombardia) og Nord (resten av Sveits over Alpene) - disse valgene gir vårt universitet en egen identitet. USI kjennetegnes av stadig stigende studentnumre, økende suksess i forskning og den internasjonale blandingen av sine skuespillere (den høyeste andelen i Sveits), enten studenter, forskere og doktorgradsassistenter, eller professorer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EMBA Executive Master i økonomi og administrasjon

Campus Deltid 18 måneder September 2018 Sveits Lugano

Den USI EMBA er en modulær, avansert master i ledelse grad, undervises på engelsk, av eksepsjonell internasjonal fakultet ved Università della Svizzera italiana. Deltakerne møtes en gang [+]

EMBA Executive Master in Business Administration

Den USI EMBA er en modulær, avansert master i ledelse grad, undervises på engelsk, av eksepsjonell internasjonal fakultet ved Università della Svizzera italiana. Deltakerne møtes en gang i måneden i Lugano for fire dager, fra torsdag til søndag, over en periode på femten måneder. Programmets fleksible formatet tillater ledere og ledere for å fullføre alle kursene mens du arbeider full tid. Graden avsluttes med mulighet for deltakerne å bruke sine nye kunnskaper og ferdigheter: under veiledning av en professor, de gjennomføre en tre måneder lange keystone rådgivning prosjekt.

USI EMBA særtrekk: fremstående, internasjonale fakultetet med lang erfaring: både fra ledende internasjonale handelshøyskoler og fra strategisk selskap rådgivning rundt om i verden personlig erfaring: takket være den lille klassestørrelse på femten til tjue deltakere, utveksling mellom deltakere og lærere er meningsfulle og veiledning sørger for at den enkelte gevinster maksimalt fra kursene skreddersydd avanserte kurs: klassen deltakerne sammen velge fire alternativer fra en rekke mulige kurs balanse mellom teori, begreper og anvendt læring: permanente og gjesteinstruktører dele sine kunnskaper og guide deltakerne i den praktiske anvendelsen av nye konsepter og kompetanse enestående beliggenhet: en uvirkelig vakre omgivelser for inspirert læring... [-]


Videoer

USI Atmosphere

Kontakt

Università della Svizzera italiana - Campus Mendrisio

Adresse, linje 1 Università della Svizzera italiana via Buffi 13
CH-6900 Lugano, Ticino, Sveits
HJemmeside http://www.usi.ch/en
Telefon +41 58 666 40 00

Accademia di Architettura

Adresse, linje 1 Accademia di architettura Università della Svizzera italiana Largo Bernasconi 2
CH-6850 Mendrisio, Ticino, Sveits
HJemmeside http://www.arc.usi.ch/it
Telefon +41 58 666 50 00