Swiss School of Business and Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM er en global , nyskapende og unik skole med studenter fra hele verden. Programmene våre ble designet med over 30 bransjepartnere . Vi garanterer sveitsisk kvalitetsopplæring og dyktighet.

SSBM er hovedsakelig lokalisert i Genève, Sveits og er registrert i kantonen Genève under registreringsnummer CHE-131.073.981.

SBM Geneva er EduQua-akkreditert. Sveitsisk kvalitetsmerke for videreutdanningsinstitusjoner (EduQua) (på tysk: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen “EduQua”), er det sveitsiske nasjonale kvalitetssikringsorganet og det første sveitsiske kvalitetsmerket som er rettet mot voksenutdanning. EduQua er et akkrediteringsorgan som er anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen ; det er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits. EduQua er den fremste akkrediteringsordningen for kvalitetssikringsorganer for etterutdanning. Den sveitsiske konferansen av Cantonal Ministers of Education (EDK) støtter eduQua som en offisielt anerkjent kvalitetssikringsordning.

EduQua kvalitetsmerke kan bare mottas gjennom et anerkjent inspeksjonsorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det sveitsiske statssekretariatet for økonomiske saker SECO, som er en del av Federal Department of Economic Affairs, Education and Research.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vår visjon

VISJONEN vår skal være en unik, innovativ og internasjonal virksomhets- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning.

Vårt oppdrag

Vi er opptatt av kontinuerlig å tilby pedagogisk dyktighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringserfaring. Vi oppfordrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultet og forretningspartnere.

En relevant utdanning

SSBM vil hjelpe deg å tilegne deg refleksjonsvaner og kritisk tenkning som er avgjørende for å forstå dagens samfunn. Når vi erkjenner at individuell suksess er sammenvevd i den større verden, oppfordrer vi studenter til å delta i å forbedre kritisk tenkning.

Hvorfor velge SSBM?

  • SSBM er en virkelig innovativ og ledende virksomhets- og ledelsesskole som tar sikte på å ta utdanning til et nytt nivå!
  • Vi tar sikte på å gi en overlegen læringsopplevelse som vil ha direkte innvirkning på din faglige utvikling.
  • Med våre unike programmer vil du styrke din strategiske visjon, effektivitet og lederskap for å styre dagens organisasjoner.

134557_Promo5.png

Våre programmer

Våre programmer ble designet i samarbeid med over 30 internasjonale selskaper !

Vi tror at kunnskap kommer fra å ha sterke bånd med industriledere. Derfor har vi inngått et samarbeid med noen av de ledende internasjonale selskapene for å designe programmer som er tilpasset forretningsvirkeligheten.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vårt fakultet

Fakultetet vårt er verdenskjent og i gjennomsnitt har de fleste jobbet i over 15 år i forskjellige internasjonale selskaper. Dette faktum hjelper oss i vårt mål å tilby en overlegen læringsopplevelse som vil ha direkte innvirkning på din faglige utvikling .

Basert i Genève, Sveits

Swiss School of Business and Management ligger midt i hjertet av virksomheten i den livlige byen Genève, Sveits. Ligger langs bredden av Genfersjøen ved foten av Alpene, glitrer Genève som en av Europas vakreste byer.

Genève er en global by, et finanssenter og et verdensomspennende sentrum for diplomati på grunn av tilstedeværelse av en rekke internasjonale organisasjoner, inkludert hovedkvarter for mange selskaper og internasjonale byråer.

Våre Campus

SSBM Genève tilbyr utdanningsprogrammene på 4 steder: Genève (Sveits), Zagreb (Kroatia), Shanghai (Kina) og Moskva (Russland).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Business Partn ers

SSBMs fakultet og samarbeidspartnere har levert rådgivning, undervisning og prosjektbasert tjeneste til over 70 internasjonale og nasjonale selskaper.

Vi mener at faglig kunnskap må være i en tett forbindelse med bransjen, som er drivkraften for bedre kunnskap i dagens raskt skiftende miljø.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Kraftig alumni

Nettverk er av sentral betydning. Våre alumner er sammensatt av personer som innehar forskjellige lederstillinger fra ledere, ledere til CxOs-nivå.

Jo flere mennesker du kjenner, jo sterkere er ditt sosiale og profesjonelle nettverk. Alumni-klubben vår er en effektiv og engasjerende måte å bygge det nødvendige nettverket på.

134560_Promo14.png

Steder

Genève

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 Genève, Genève, Sveits

Zagreb

Address
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Kroatia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss