Les den offisielle beskrivelsen

The Strathclyde MBA i Sveits

Siden 1996 har universitetet i Strathclyde tilbudt Strathclyde MBA som en Executive MBA på sitt Study Center i Sveits.

Tredje akkreditert av AACSB , AMBA og EQUIS , vårt internasjonalt anerkjente MBA-program står for videreutdanning i virksomheten på høyeste nivå. Med vårt fokus på strategisk bedriftsledelse har vi konsekvent rangert blant de ti beste MBAene over hele verden innen corporate strategy de siste årene.

EMBA, som er fleksibelt utformet som deltidsprogram i løpet av 2 år, kan delta helt i Zürich, eller deler av programmet kan gjennomføres på våre 7 andre studieplasser i Asia, Gulf-regionen og Europa, og på hovedkampus i Glasgow. Akkurat som din personlige tidsplan tillater.

Vi gleder oss til å følge deg på din pedagogiske reise!

Triple Crown Akkreditering

EQUIS Akkreditering

EQUIS er det ledende internasjonale systemet for kvalitetsvurdering, forbedring og akkreditering av høyere utdanningsinstitusjoner i ledelse og bedriftsøkonomi. Det er den nyeste av de tre største akkrediteringsorganene og har det minste medlemskapet. Det ble dannet for å løse det europeiske problemet med ulike nasjonale akkrediteringssystemer, men er på vei utenfor Europa.

AMBA Akkreditering

Opprinnelsen i Storbritannia er Association of MBAs den eneste av de tre hovedorganisasjonene for å akkreditere MBA-kurs i stedet for vertsinstitusjonene.

AACSB Akkreditering

Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er USAs mest kjente akkrediteringsorgan. Til tross for et meget amerikansk medlemskap (få handelshøyskoler utenfor USA har denne prisen), forblir det Kitemark for enhver forretningsskole med ambisjoner i verdensklasse. Kun 5 skoler som opererer i Sveits er akkreditert, IMD, Univ. av St. Gallen, Univ. av Zürich og Strathclyde Business School.114984_Strathclyde.jpeg

Uttalelser

"Som en Strathclyde MBA-student ved Swiss Center, likte jeg foreleserne med sin kompetanse og ulike bakgrunner. Jeg ble introdusert til nye ideer og konsepter, samt praktisk fagkunnskap om virksomheten.

Jeg opplevde studentlegemet som svært variert etnisk, sosialt, faglig og kulturelt. Dette ga meg innsikt om meg selv og om andre, det gjorde verden min større og mer global.

Jeg elsket fleksibiliteten i programmet og støtten til den sveitsiske senteradministrasjonen - da jeg kjører min egen virksomhet, var fleksibel en stor fordel. "

Violeta Naydenova

Medstifter ved Poushe AG - Poushe Strudels

"Strathclyde MBA var det perfekte tillegget til min vitenskapelige bakgrunn og styrket karrieren min for å lede et globalt aktivt farmasøytisk selskap."

Dr. Peter Kaufmann

administrerende direktør

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA var intens, kompakt, praktisk orientert og av høy verdi for meg når vi så på strategiske utfordringer fra et globalt perspektiv."

Urs Brütsch

Administrerende direktør Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

The Strathclyde MBA tilbys som en Executive MBA på alle internasjonale sentre (inkludert Zürich), dette innebærer en deltid undervisning struktur og gjennomsnittsalderen ... [+]

Takk for din interesse i vårt MBA-program!Her finner du all viktig informasjon om denOpptak

EMBA starter to ganger i året, slutten av april og slutten av oktober. Søknadsfrist er alltid 1 måned før programstart.

Opptakskrav for Executive MBAMinst 3 års relevant ledelseserfaring og en egnet kvalifikasjon (universitet eller universitet i anvendt vitenskapelig grad)Hvis du ikke har en universitetsgrad 6-10 år, er ledelseserfaring nødvendigIntervjuavgifter

Samlet gebyr for vår 2-årige Executive MBA i Sveits er CHF 57 000 .-. * Betaling i 4-semestersavdrag på 14 250 CHF .- hver er vanlig.

Alle kostnader er dekket (e-bøker, eksamener, etc.) med unntak av reisen

* siden 1.1.2016 kostnaden for utdanning er fradragsberettiget opp til 12 000 CHF pa... [-]

Sveits Zürich
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Prime Center 1 South
8060 Zürich, Zurich, Sveits