Rushford Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School er det offisielle navnet på Business School of James Lind Institute, Gevena, Sveits. Skolen tilbyr høyere grad programmer i Business and Management. Vi er også unike i vårt tilbud av flere MBA-programmer med tekniske fordypninger, og vi fortsetter å legge til flere tekniske fordypninger etter hvert som vi fortsetter å vokse.

Våre 100% online-programmer er godt egnet for studenter fra hele verden som ønsker å få en utdanning av høy kvalitet fra en fremste europeiske handelshøyskole til en rimelig skolepenger. Som en del av JLIs globale institusjon utnytter vi nettverk, kunnskap, erfaring og geografisk spredning til fordel for studentene våre.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI er en internasjonal utdanningsinstitusjon med sitt viktigste campus i Sveits. Vi forbereder studentene våre på karrierer innen folkehelse, helseadministrasjon, farmasøytiske vitenskaper, klinisk forskning, kliniske vitenskaper, landbruk og virksomhetsledelse.

Med studenter fra over 80 land og over 5000 studenter over hele kloden, er vårt voksende globale samfunn et vitnesbyrd om den utmerkede utdannelsen og ferdighetsbyggingen av studenter ved JLI. Vi tilbyr studentene et fleksibelt selvsagt læringsmiljø som kan tilpasses hver enkelt elevs behov. Fakultetet vårt er en blanding av eksperter i akademia og industri, slik at studentene blir utsatt for både teoretiske og praktiske aspekter av sine studieretninger.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Vårt oppdrag

Som forskningsfokusert institusjon gjennomfører vi innovative og internasjonalt anerkjente forretningsprogrammer med en positiv innvirkning på forretningsvekst og samfunnsutvikling.

Vi fortsetter å utnytte forretningsadferd og forskning gjennom:

 • Utvikle og utvide et internasjonalt nettverk av ledende akademiske og utvekslingspartnere for å gi et globalt forsknings- og undervisningsmiljø.
 • Utvikle bransjespesifikke ferdigheter ved å engasjere viktige opinionsledere.
 • Utvikle ledere for å ta samfunnsansvar og møte unike intellektuelle og personlige utfordringer.
 • Å utvikle modne og selvhjulpne personligheter med interkulturell kompetanse og kritisk tenking.

Vår visjon

Vår visjon er å være blant de beste handelshøyskolene i Europa og bli anerkjent internasjonalt for innovative forretningsprogrammer som hjelper bedrifter og institusjoner å holde seg på en gunstig vekstkurve. Forskningen vår skal ha en blomstrende innvirkning på forretningspraksis, ledelse og faglitteratur. Vi skal utvikle ledere med en global rekkevidde, som vil utnytte potensialet sitt til å engasjere seg med virksomheter og samfunn for å gjøre en verdifull, konstruktiv og etisk forskjell.

Våre verdier

 • Følgende verdier styrer oss når vi skal utføre vårt oppdrag og vår visjon:
  • Faglig dyktighet, spesialitet ferdigheter, og et forskningsfokus.
  • Tenkte ledelse og innovasjon.
  • Kritisk tenking, rettferdighet og integritet.
  • Etikk, samfunnsansvar, velvilje, ansvarlighet, ansvar og åpenhet.
 • Vi har en uendelig tilnærming for å overgå forventningene til kvalitet og service i alt vi gjør. Å forme karrieren til studentene våre er i sentrum for alt vi gjør. For å oppnå dette blir alle potensielle midler utforsket, alt fra veiledning til presentasjon og referanse før den aktuelle bransjen.
 • Vi verdsetter alle studentene våre og investerer i deres personlige og profesjonelle vekst og utvikling, og hjelper dem i deres karrierevei fra grunnleggende behov til selvrealisering.
 • Vi planlegger forsiktig for studentene våre ved å overvåke de viktigste endringene i bransjen og iverksette passende tiltak som forbereder dem på forhånd for å møte fremtidige utfordringer.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Online læremetode

Opplæringsmetoden vi implementerer har som mål å identifisere de spesifikke treningsbehovene og karriere ambisjonene til hver enkelt. Basert på denne forståelsen er den mest effektive personaliserte veiledningsløsningen på plass slik at den enkelte kan få mest mulig ut av treningsprogrammet.

Vi tror bestemt på forestillingen om at hver person har sine egne styrker, og de kan utnyttes gjennom riktig læringsplattform og tilnærming. Studentene ved JLI er helt klar over at egen kunnskap har like stor betydning for faglig kunnskap.

Vi tror at internett er det kraftigste læringsverktøyet i verden, og det er grunnen til at vi bruker det for å bringe kunnskap til studentene våre.

Statistikk forteller oss at det globalt er rundt 1 668 870 408 brukere av internett i dag, og dette tallet fortsetter å vokse.

Dagens generasjon vil ha øyeblikkelig tilgang til alt, når de vil og hvor de vil. Det samme gjelder trening og utdanning. Studenter og yrkesaktive ønsker trening mens du er på farten, og JLI bruker kraften på internett for å gjøre dem i stand til det effektivt og eliminere alle hindringene underveis.

Hos JLI bruker vi internett for å maksimere læringseffektiviteten i moderne omgivelser, samtidig som vi gir studentene all kunnskapen de trenger for å gjøre det til farmasøytisk / klinisk forskning / helsevesen.

JLI sysselsetter et stort antall høyt kvalifiserte fagpersoner fra industrien som mentorer for studentene for å gi dem ekte bransjeperspektiver. Dette hjelper våre profesjonelle med å nå et grensesnitt med næringen selv. Mentorskap gir mye råd når det gjelder trening og karriereplanlegging.

JLI-studenter oppfordres til å ta del i det toppmoderne Online Campus Tutoring Center, eller OCTC, som er opprettet for effektiv informasjonsdeling mellom studentene og fakultetet.

Vi tror på å forberede studentene våre på virkelighetssituasjoner gjennom førstehåndsopplevelser, ved å implementere håne økter via våre effektive online treningsplattformer.

Våre akkrediteringer

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua-sertifisert sveitsisk institusjon

Rushford Business School gjennom sin foreldreskole (James Lind Institute) er sertifisert av EduQua, et sveitsisk kvalitetsmerke for videreutdanningsinstitusjoner. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkjent og støttet av den sveitsiske konfødererte regjeringen.

EduQua er den første kvalitetssertifiseringen for offentlige og private utdanningsinstitusjoner i Sveits og er anerkjent, støttet og godkjent av følgende organisasjoner:

• Sveitsiske forbundsregjering
• Swiss Conference of Cantonal Ministers of Education (EDK)
• Statssekretariat for økonomiske saker (SECO)
• Swiss Conference for Professional Training Department (SBBK)
• Swiss Association of Employment Department (VSAA)
• Sveitsiske forbund for voksnes læring (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Akkrediteringsråd for handelshøyskoler og -programmer

Rushford Business School gjennom sin foreldreskole (James Lind Institute) er medlem av “Akkreditering Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

ACBSP er det eneste globale akkrediteringsorganet som akkrediterer forretningsprogrammer på førsteamanuensis-, baccalaureate- og gradsnivåer over hele verden siden 1988. Rushford Business School er en del av et medlemskap som strekker seg til mer enn 60 land. ACBSP-medlemmer er blant de beste lærerne på sine respektive felt, interessert i å lære innovative undervisningsmetoder, forbedre levering av forretningsutdanningsprogrammer og kreativ verdi for studentene sine.

136121_logo1.png

Sveitsisk institusjon for høyere utdanning

James Lind Institute er en godkjent institusjon for høyere utdanning med myndighet til å tildele private grader i Sveits. Instituttet er registrert i Genève, Sveits, under UID CHE-255.747.977.

136122_2logo.jpg

International Council For Open & Distance Education (ICDE), Norge

James Lind Institute er et stolt medlem av det prestisjetunge International Council for Open & Distance Education. ICDE har rådgivende partnerstatus med UNESCO og deler UNESCOs nøkkelverdi - den universelle retten til utdanning for alle. ICDE henter videre sin posisjon fra medlemmers unike kunnskap og erfaring over hele verden i utvikling og bruk av nye metoder og nye teknologier.

136123_3logo.png

International Organization For Standardization (ISO) 9001: 2015 Certified

James Lind Institute (JLI) er fullstendig akkreditert av AMERICAN Board of ACCREDITATION SERVICES (ABAS) i henhold til ISO 9001: 2015-standarder for å tilby opplærings- og utdanningsprogrammer relatert til helsevesen og allierte sektorer.

Steder

Genève

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Genève, Genève, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss