Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til IBMs ...

IBMs gir deg verktøyene, kunnskap og opplevelser du må definere suksess på egne premisser, og deretter få det til. Vi er forpliktet til å gi deg godt avrundet og balansert ennå fokusert utdanning som vil gjøre deg svært attraktiv for fremtidige potensielle arbeidsgivere. Du vil få rikelig anledning til å forbedre kunnskap gjennom våre akademiske programmer og fritidsaktiviteter som støttes av state-of-the-art ressurser.

Om IBMs

IBMs, vil du få rikelig anledning til å forbedre kunnskap gjennom våre akademiske programmer og fritidsaktiviteter som støttes av state-of-the-art ressurser.

Kombiner disse funksjonene med erfaring, lærere og ansatte som er oppmerksomme på dine individuelle behov, og i internasjonale byen Genève du har oppskriften på suksess. IBMs gir deg verktøyene, kunnskap og opplevelser du må definere suksess på egne premisser, og deretter få det til. Vi er forpliktet til å gi deg godt avrundet og balansert ennå fokusert utdanning som vil gjøre deg svært attraktiv for fremtidige potensielle arbeidsgivere.

De IBMS, er MBA jordet i en filosofi som finner sin opprinnelse i USA utdanningssystemet. Fokusert på å utvikle en persons sanne potensial MBA tilbyr en verdi ledet pensum fokusert på ledelse, innovasjon og beste praksis.

De IBMS kan MBA bli studert i en rekke forskjellige måter:

En 12 måneders fulltids MBA-program En 18 måneders Deltids EMBA undervist på kveldstid og helg klasser opp til 24 måneder Flexi Modular MBA helg klasser

Fremtiden for enhver bedrift er avhengig av en vellykket utvikling av sitt folk. Det er derfor vår utøvende utdanning arbeid er så viktig. Våre Business School gir en støttende miljø og utmerkede fasiliteter for å levere utøvende utdanning. Arbeide i nært samarbeid med næringslivet, ser vi for å utvikle neste generasjon av ledere og næringslivsledere. Folk som ikke bare vil utvikle en sterk, vellykket karriere, men som også vil gjøre en reell forskjell på ytelsen til de organisasjonene de arbeider for. Mer spesifikt kan vi tilby:

BBA for 4 år programmer TTH for ett års program TTH i 6 måneder program Professional Accounting program

Ett av disse kompetanseområder vil tilby bredde og dybde til både individuelle karrierer og virksomhetene de påvirke. Satt sammen, men de representerer en kraftig agenda for virksomheten endres. Hvert program er utviklet for ambisiøse, talentfulle achievers. Vårt mål er å forberede personer med høyt nivå lederegenskaper i eget felt.

Mål og målsettinger

Den IBMs Programmet er utviklet for å dyrke ledelse og effekt er nødvendig for å takle utfordringene i toppledelsen på et internasjonalt nivå. Den er basert på en amerikansk stil læreplan er serier av svært interaktive og intensive. Professorer ved IBMs blir nøye valgt blant de beste konsulenter og fagfolk i sine felt med mange holder stillinger i Europas beste handelshøyskoler.

Et nytt skoleår gir nye utfordringer og muligheter. Vi innser hver elev har hans og hennes egne drømmer, noen ganger, ikke alltid en del av denne enorme offentlige, koblet verdens, men IBMs er her for å hjelpe deg med den unike funn av skjebnen som er veldig personlig og kjær for hver enkelt av oss.

Vårt arbeid her sammen vil være grunnlaget for et liv fylt med global service og ledelse. Vi plante frø som vil skape drømmer, mål og lidenskaper for deg og din familie. Vårt team er forpliktet til å hjelpe kultur, vokse, fôr og våke over de høyt drømmer som vil begynne å blomstre i løpet av din tid på IBMs. At små frø av en drøm som er i hver enkelt av oss er akkurat som IBMs var for oss mer enn 20 år siden. Denne drømmen for oss ble ekte ... og vi er så stolte av å si i dag, velkommen til denne verden som har blitt IBMs, en av sveitsiske er virkelig uavhengige, globalt fokusert og kvalitet institusjoner.

Hvorfor IBMs?

Tjene en Master of Business Administration (MBA) grad, kan gi deg lederegenskaper og forretningsmessig kompetanse som åpner nye karrieremuligheter for deg. Hvis du arbeider i virksomheten og ønsker å flytte opp stigen eller for å flytte fra din nåværende område av ekspertise til en ny en, kan en MBA-program kan hjelpe deg å nå dine mål. En MBA-programmet vil også lansere deg inn i mye høyere lønnsspenn som øvre nivå ledere og ledere nyte. Videre i high-level stillinger en MBA grad vil tillate deg å holde, arbeidet vil ofte være mer interessant og givende.

MBA med spesialisering!

Nå, flere og flere MBA-programmer gi opplæring som går utover generell business management for å gi fagområdet kompetanse. Så, for eksempel, hvis din karriere interesser er innen e-handel, kan du finne våre MBA-programmer med et sterkt fokus på dette området. I tillegg vil mange MBA-programmer lar deg tjene spesialisering grad, slik at du kan kombinere business administration trening med trening i et annet felt, som Human Resources, regnskap og finans etc.

MBA Konsentrasjoner og spesialiseringen i følgende Majors:

Regnskap og finans Entreprenørskap og operativ ledelse Daglig ledelse menneskelige ressurser Markedsføring og Brand Marketing Management Prosjektledelse Turisme og Travel Management

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA i International Business grad gir rammen for fagfolk å forstå dette spennende og komplekse globale forretningsmiljø og spesifikk kunnskap for dem å fungere eff ... [+]

MBA i Business Administration eller International Business:

Globalisering av virksomheten er en realitet oppleves av alle land i verden, men spesielt i USA, og Europa hvor selskapene kilde råvarer, produserer og selger over hele verden. Det samme gjelder for tjenestesektoren der alle store økonomiske og tjenester institusjoner har virksomhet i de store byene i verden.

Business Administration fagfolk i dette nye og spennende æra har enorme muligheter for hele verden yrker som er både utfordrende og givende på samme tid. IBMS`s MBA i International Business grad gir rammen for fagfolk å forstå dette spennende og komplekse globale forretningsmiljø og spesifikk kunnskap for dem å fungere effektivt i sitt valgte område av interesse.... [-]

Sveits Geneva
February 2020
Heltid studier
18 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media