Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gir omfattende akademisk utdannelse

Fra bachelorgrad til doktorgrad, via Masters, Genève School of Economics and Management (GSEM) gir omfattende universitetsutdanning som dekker alle områdene ledelse og bedriftsøkonomi. Dens studieprogrammene er delt inn i to påfølgende sykluser: bachelor over tre år, etterfulgt av master over tre eller fire semestre. Den første gir en generell, tverrfaglig trening mens den andre gir en fordypning for å bli oppnådd i et bestemt disiplin.

I tillegg til bachelorgrad i økonomi og administrasjon, GSEM tilbyr fem Masters med ulike spesialiseringer. Dermed kan studentene utvide sine kunnskaper i disiplinene ledelse (internasjonal ledelse eller markedsføring), regnskap og kontroll, økonomi, statistikk og internasjonal handel.

Kompatibel med universitetssystemene 45 europeiske land, disse programmene innlemme de nyeste vitenskapelige utviklingen, tar hensyn til økonomiske realiteter og forventningene til profesjonelle miljøer.

Tilbyr videreutdanning

GSEM Genève med to MBAs og noen tjue executive programmer tilbyr et bredt spekter av sammenhengende utdanningstilbud slik at enhver profesjonell for å forbedre hans / hennes ferdigheter i de ulike feltene i ledelse og bedriftsøkonomi.

Executive programmer er frukten av et nært samarbeid mellom akademiske og profesjonelle sfærer. Mangfoldet av de involverte parter, som trekkes både fra universitetet og fra ulike bransjer, muliggjør en høy kompetanse som skal oppnås og programmene som er skreddersydd til markedets behov.

For å opprettholde et forskningssenter

Forskning utgjør en kjerneaktivitet for GSEM. Den dekker alle områdene ledelse, og resulterer hvert år i utgivelsen av en rekke arbeider, artikler, bidrag til kollektive programmer og papirer for vitenskapelige konferanser.

Forskningsprosjekter som gjennomføres ved GSEM ha nytte av betydelige økonomiske tilskudd fra FNRS, NCCR FinRisk, den sveitsiske Finance Institute, CNRS og ulike internasjonale organer.

Professorene gir også faglig kontinuitet gjennom sin veiledning av doktorgradsavhandlinger, som det er i dag over førti.

For å oppmuntre til studentmobilitet

I tråd med intensjonene i Bologna-avtaler, oppfordrer GSEM studentmobilitet og inter-universitetssamarbeid. I kraft av de spesielle forhold det nyter med andre universiteter over hele verden, er fakultetet stadig voksende utvalget av mulige utvekslinger tilgjengelig for studenter.

De GSEM utvekslingsprogrammer tilby studentene en unik mulighet til å gjennomføre en del av sine kurs ved en partnerinstitusjon, i Sveits eller i utlandet. Slike opphold utgjør en viktig trening scenen for studenter som håper å en karriere med en internasjonal dimensjon. De gir også muligheten til å oppdage en annen kultur, for å utvikle kunnskap om fremmedspråk, for å oppleve forskjellige undervisningsmetoder, og noen ganger for å få en spesialisering ikke er levert av sitt program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Nettstudie Campus Heltidsstudier 2 år February 2019 Sveits Geneva + 1 fler

The Executive MBA-programmet (EMBA) ved Universitetet i Genève (UNIGE) gir ledere med en førsteklasses ledelse utdanning uten å avbryte sin karriere. [+]

Executive MBA

The Executive MBA-programmet (EMBA) ved Universitetet i Genève (UNIGE) gir ledere med en førsteklasses ledelse utdanning uten å avbryte sin karriere. Den er utformet for å balansere teori og praksis, og analytisk tenkning og handling, og er strukturert for å sikre at deltakerne får ledertrening gjennom aktiv deltakelse, og en konsernledelsen perspektiv. Den lærer deltakerne å bygge grunnleggende ferdigheter og selvtillit til å utvide sin kapasitet til å lede og ansikt tverrfaglige utfordringer. UNIGE EMBA velger nøye deltakeren blanding gjennom en streng 4-trinns utvelgelsesprosess for å sikre en høy kvalitet peer-to-peer utveksling. Dens undervisningspersonalet er meget oppmerksom på behovet for ledere og bedriftsledere til å utvikle og implementere effektive driftsløsninger til komplekse situasjoner. UNIGE EMBA er akkreditert av Association of MBAs (AMBA).... [-]


MBA

Internasjonale organisasjoner mba

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år February 2019 Sveits Geneva + 1 fler

den IOMBA tilbys som en ett års intensiv MBA samt en Deltidsstudiet (2 til 3 år), og tilbyr et tverrfaglig pensum undervist av en internasjonal fakultetet fra hele verden ledende universiteter samt anerkjente fagfolk fra International Organization, International (IO) og ikke-statlige organisasjoner (NGOer). Hotellet ligger i hjertet av Genève innenfor et steinkast fra mange FN-organisasjoner og andre prestisjetunge internasjonale institusjoner, gir programmet muligheter for studenter å forfølge sin karriere i en IO, en NGO eller transnasjonal Corporation. [+]

internasjonale organisasjoner mba

Full-time (1 år) eller deltid (2-3 år) Program

Som ett års intensiv MBA samt en Deltidsstudiet (2 til 3 år), IO-MBA tilbyr et tverrfaglig pensum undervist av en internasjonal fakultetet fra hele verden ledende universiteter samt anerkjente fagfolk fra International Organization, International (IO ) og ikke-statlige organisasjoner (NGOer).

Denne tradisjonsrike program (13. utgave) har 24 avanserte moduler som dekker politiske og økonomiske miljøet i multilaterale organisasjoner, samt ledelsesmessige utfordringer som eksisterer i en internasjonal ikke-for-profit organisasjon.

Hotellet ligger i hjertet av Genève innenfor et steinkast fra mange FN-organisasjoner og andre prestisjetunge internasjonale institusjoner, gir programmet muligheter for studenter å forfølge sin karriere i en IO, en NGO eller sosiale virksomheter. ... [-]