Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er BSL?

Etablert i 1987, er Business School Lausanne (BSL) en innovativ forretningskole, lokalisert i Sveits. Vi gir en læringsplattform som gjør det mulig for enkeltpersoner og organisasjoner å trives ved å skape livskraftige forretningsløsninger for vår planet og dens folk.

I dag, mer enn noensinne, trenger verden en ny generasjon ledere og gründere. En som bryr seg ikke om å være den beste i verden, men heller å oppnå det beste for verden. Å gjøre det mulig for våre studenter å "være forandringen" er det som inspirerer vårt arbeid.

Studenter med seksti nasjonaliteter og mangfoldige bakgrunner blir med i vårt erfarne fakultet i en samarbeidende utforskning av virksomheten som en styrke for godt. I små og personlige klasser bringer våre professorer den nyeste forretningskunnskapen inn i klasserommet hver dag, og støtter våre studenter for å nå sitt fulle potensiale.

Vi går utover tradisjonell utdanning. Vi oppfordrer våre studenter til å være samarbeidende, ikke konkurransedyktige. Vi organiserer undervisning og læring rundt samfunnsmessige, miljømessige og økonomiske problemer, både globalt og lokalt. Vi skaper et åpent rom hvor vi alle, studenter, professorer, ansatte, forskere og interessenter, møtes for å stille modige spørsmål og maksimere verdiene som betyr noe.

I Sveits er BSL rangert # 2 for sin Master in International

Velkommen til vår skole og vi gleder oss til å koble med deg!

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Business School Lausanne

BSL E / MBA i Sveits er en transformasjonell, ikke transaksjonell opplevelse som letter din læring og personlig vekst som en selvbevisst, adaptiv og ansvarlig leder for e ... [+]

Programoversikt

BSL E / MBA er en transformasjonell, ikke transaksjonell opplevelse som letter din læring og personlig vekst som selvbevisst, adaptiv og ansvarlig leder.

Du vil påbegynne en personlig forandringsreise som gjør det mulig for deg å kjenne deg bedre, for å oppdage ditt personlige formål og å opprettholde din lederskapskapasitet for å gjøre meningsfylt forandring i verden. Du vil bli nedsenket i et læringsrom som fremmer din personlige vekst gjennom kurser i soft skills, en-mot-en-veiledning, og muligheter for coaching andre.Du vil gjøre forretninger på hodet og bli utsatt for ukonvensjonell tenkning utover forretningsmessig. Gjennom vår tredimensjonale læringsmetode, "Jeg", "Vi" og "Vi alle", vil dere dyrke ferdigheter og perspektiver som gir deg mulighet til å forstå og svare på globale forretningsutfordringer fra et individuelt, kollektivt og systematisk perspektiv.Du vil investere i din profesjonelle vekst og vil utforske muligheter for å fusjonere dine tidligere erfaringer, sterke sider og lidenskaper inn i en tilfredsstillende karrierevei. Du vil strekke deg selv og søke det du lærer med en gang gjennom MBA-prosjektet: Du vil velge mellom et forretningsplanprosjekt for oppstart, familiebedrift eller et selskap du ønsker.BSL signaturfunksjonerSmå klasser på opptil 20 deltakere med personlig oppmerksomhet og støtte fra professorerProfessorer som er erfarne og for tiden aktive forretningsutøvere og eksperter på sitt feltInternasjonalt og variert miljø med studenter fra 60 nasjonaliteterProgramalternativer... [-]
Sveits Lausanne
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Business School Lausanne

EMBA i bærekraftig virksomhet er et unikt program i Sveits som kombinerer MBA-utdanning med et dypt dykk i næringslivets bærekraft. ... [+]

Programoversikt

E / MBA i bærekraftig virksomhet er et unikt program i Sveits som kombinerer E / MBA-utdanning med et dypt dykk i forretnings bærekraft. Det er ideelt for deltakere og fagfolk som ønsker å bygge videre på deres eksisterende erfaring for å få en reell innvirkning på virksomheten.

Dette programmet blander to programmer i ett, E / MBA og Diploma i bærekraftig virksomhet, noe som resulterer i en helhetlig lærerfaring som vil forandre hvordan du definerer forretninger og deg selv i ledende forandring og innovasjon for en bedre verden. Praktisk sett vil du ta alle grunnkurs fra E / MBA-programmet, og fortsette med spesialiseringen i bærekraft. Resultatet er et program som danner deg til en selvbevisst, kunnskapsrik og bærekraftig bevisst forretningsutøver.... [-]

Sveits Lausanne
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne