B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til BHMS, Business og Hotel Management School!

BHMS er en av verdens ledende gjesteskoler, som ligger i hjertet av Lucerne, en levende og vakker by i Sveits.

BHMS sveitsisk utdanningskonsept

De fire «pilarene» på BHMS er utdanning, internship, personlig utvikling og internasjonal karriereplassering. Hver søyle spiller en nøkkelrolle i vårt oppdrag å gi den voksende globale gjestfrihets- og serviceadministrasjonsindustrien med kvalitetsansatte, som er ivrige etter å demonstrere sitt ledelsespotensial.

Kvalitetsvitenskapelig utdanning, som første søyle, gir studentene faglig og teoretisk kunnskap. Praktik, som andre søyle, gir studentene mulighet til å bruke kunnskapen til å praktisere på jobben. Personlig og profesjonell utvikling, den tredje og viktigste søylen, gir studentene myke og sosiale ferdigheter og disiplin som motiverer studenter, veileder dem, styrker dem og til slutt driver dem til å lykkes.

Det vellykkede resultatet av alle tre pilarene fører til fjerde søyle, en vellykket karriereplassering. BHMS har sitt eget plasseringsfirma «Masterwork» som hjelper alle nyutdannede til å få sin første internasjonale karriereposisjon.

Hva gjør oss spesielle

Fast Track British BA Degree:

BHMS Business

Hands-on britisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Overførbare ferdigheter:

Overførbare ferdigheter er ferdigheter og evner som er relevante og nyttige på ulike områder av livet: sosialt, profesjonelt og på skolen. Samarbeid, ledelse, personlig motivasjon, organisering, tidsstyring, lytting, skriftlig og verbal kommunikasjon, samt informasjonsteknologi, er i DNA i BHMS utdanningssystemet.

Unikt 5-ukers terminsystem:

På BHMS Business

I hjertet av Lucerne City:

BHMS Business

Garantert Praktik

Steder

Lucerne

Business and Hotel Management School - BHMS

Address
Gütschstrasse 2-6
CH-6003 Luzern
Switzerland

CH-6003 Lucerne, Lucerne, Sveits
Telefon
+41 41 248 70 70

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss