University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Nottingham Universitet tilbyr et mangfoldig utvalg av kurs på tvers av næringsliv, økonomi, utdanning, geografi, lov, politikk og internasjonale relasjoner, og sosiologi og sosialpolitikk.

Omdømme for fortreffelighet

Universitetet i Nottingham er et verdensomspennende topp 100 universitet og er rangert i topp 50 for en rekke samfunnsvitenskapelige fag i den siste QS World University Rankings. En virkelig global institusjon, med universiteter i Kina og Malaysia, ønsker Nottingham velkommen studenter fra hele verden.

Den tilbyr et dynamisk læringssamfunn hvor undervisning støttes av verdensledende forskning. I den nyeste Research Excellence Framework, rangerte universitetet 8. i Storbritannia på et mål for "forskningskraft", og over 97% av sin forskning er anerkjent internasjonalt. Fakultetet gir et verdifullt bidrag til dette med forskning som har omfattende konsekvenser for samfunnet, inkludert økonomi, helse og velferd, kultur, offentlig politikk og miljø.

Inspirerende sted

Skoler innenfor fakultetet er basert i hjertet av England, på Universitetspark og Jubileumskampus. Universitetsparken dekker 300 hektar, og er allment ansett som en av de vakreste campusene i Storbritannia, med båtliv og rullende grønne åser. Det er bare 10 minutter med buss fra det pulserende sentrum av Nottingham, og er godt forbundet med et trikknettverk. Jubileumskampus har vunnet mange priser for sine innovative, miljøvennlige bygninger, og innsjøen og moderne skulpturer gjør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikert støttenettverk

Universitetet veileder deg før du ankommer og støtter deg gjennom hele studiet. De gir informasjon og veiledning om en rekke saker, inkludert internasjonale kvalifikasjoner, visa, finans, arbeidsreguleringer og tilpasning til livet i Storbritannia.

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, tilbyr senter for engelsk språkundervisning kurs før og under studiene, for å utvikle dine språkkunnskaper til ønsket nivå.

Karriere- og ansettelsesvilkår gir karriere råd for livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske problemer du måtte ha.

Real-world læring

Alle skolene i fakultetet har verdifulle forbindelser med industrien, og våre kurs utruster deg med de grunnleggende ferdighetene og spesialkunnskapene du trenger for å oppnå dine faglige mål.

---

Opplysningene som er oppført på denne nettsiden, er utarbeidet i forkant av det akademiske året som det gjelder. Alt arbeidet har blitt gjort for å sikre at informasjonen som er nøyaktig på utgivelsestidspunktet, men det vil sannsynligvis forekomme endringer (for eksempel kursinnhold) gitt intervallet mellom publisering og begynnelse av kurset. Det er derfor svært viktig å sjekke universitetets nettside for eventuelle oppdateringer før du søker på kurset ved å følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor det er forskjell mellom innholdet på dette nettstedet og universitetets nettside, har innholdet på universitetets nettside forrang .

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA » Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Online MA » Se Høyere Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se Summer courses » Se BA'er » Se BSc'er » Se Law Sertifikater » Se Law PhD » Se Law LLB » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Law LLM » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 2 - 4 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Vår Executive MBA gir deg muligheten til å kombinere fleksibel studie med en krevende karriere, gir avansert styring utdanning som samsvarer med behovene til å utvikle ledere. [+]

Oversikt

Vår Executive MBA gir deg muligheten til å kombinere fleksibel studie med en krevende karriere, gir avansert styring utdanning som samsvarer med behovene til å utvikle ledere.

Utviklet slik at ledere og ledere kan fortsette sin karriere mens de studerer, utvikler vår Executive MBA din kompetanse til å generere verdi, forbedrer organisatorisk effektivitet, og forbedrer evnen til å samarbeide med andre for å oppnå vellykket forandring.

Det vil gi deg et generelt ledelsesperspektiv på virksomhetens funksjoner og hvordan de kan integreres med et raskt skiftende miljø, sammen med en oppdatert kunnskap og forståelse av virksomhetenes virksomhet og de praktiske ferdighetene du trenger for å håndtere dem. Kursdeltakere har vanligvis minst fem års ledelseserfaring, mens gjennomsnittet er mer enn 10 år.... [-]


Executive MBA Healthcare

Campus Deltid 2 - 4 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy. [+]

Oversikt

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy.

Designet for de som ønsker å fortsette sitt fokus på helsevesenet, samtidig som de mottar en bred MBA-utdanning, utvikler den din kompetanse til å generere verdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øker din evne til å jobbe med andre for å oppnå vellykket forandring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de som fokuserer på helsetjenester, gjennomføre to spesialdesignede moduler. Moduler ledes av akademikere hvis forskning fokuserer spesielt på helsestyring og inviterte eksperter fra helsesektoren.... [-]


Ettårig MBA

Master Of Business Administration MBA

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Effektiv styring krever en kombinasjon av bred ledelseskunnskap og mer spesialkompetanse. Rangert i The Economist MBA Top 100 2017, kan våre MBA studeres på heltid over ett år eller deltid over 2-4 år. [+]

Oversikt

Effektiv styring krever en kombinasjon av bred ledelseskunnskap og mer spesialkompetanse. Rangert i topp 100 over hele verden i The Economist MBA 2017 , kan våre MBA studeres på heltid over ett år eller deltid over 2-4 år.

Den består av et sett av kjerne fag, valgfrie moduler og en person eller gruppe ledelsen prosjektet . Kjernemodulene sikrer at du studerer viktige ledelsesområder, mens de valgfrie modulene og administrasjonsprosjektet lar deg bygge på disse kjerneområdene og skreddersy din egen versjon av Nottingham MBA.

Vi tar sikte på å:

forbedre lederskapskapasiteten og ferdighetene dinebygge din praktiske ledelseskompetanse gjennom engasjement med virksomhetenoppmuntre til en kreativ og entreprenørlig tilnærming til problemløsingutvikle forståelsen av ansvarlig og bærekraftig forretningspraksisdyrke et internasjonalt perspektiv gjennom en blanding av undervisning, samarbeid og muligheter for utenlandske forretningsbesøk... [-]

Videoer

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besøksadresse
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sosiale medier