Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor CJBS? Vi utnytter akademiens kraft for virkelige virkninger på verden

Cambridge Dommer Business School (CJBS) er i ferd med å transformere - av enkeltpersoner, organisasjoner og samfunn.

Hva betyr det i praksis? Det betyr at vi jobber med hver student og organisasjon på et dypt nivå, identifiserer viktige problemer og spørsmål, utfordrer og trener mennesker for å finne svar og skape ny kunnskap.

Det betyr at vi fremmer den siste tenkningen fra akademia og profesjonell praksis, og bruker vår samlede kunnskap til bestemte forretningssituasjoner for å gjøre det til handling.

Det betyr at vi tror på å oppmuntre og støtte folk til å skape nye produkter og bedrifter, forfølge mål for intellektuell gevinst og bidra til sosial virksomhet.

Det betyr at vi oppnår fortreffelighet i kvaliteten på forskningsinnsatsen og vårt pedagogiske engasjement. Vi utvikler kunnskap både for egen skyld og for å hjelpe andre å gjøre en forskjell.

Det betyr at vi trener studenter og klienter fra hele verden, belønner ytelsen i vårt eget personale og muliggjør ytelse hos våre studenter og kunder.

Det betyr at vi bidrar til samfunnet ved å bygge bærekraft i hjertet av vår forretningsutdanning og forskning.

Denne kombinasjonen av den siste tenkningen fra akademia og profesjonell praksis gjør det i sin tur mulig å utvikle større kunnskap og bedre metoder for å få innvirkning på den verden vi lever og jobber i.Priscilla Du Preez / Unsplash

Simon Sainsbury Center

Siden 1990 har Cambridge Dommer Business School bygget et rykte som en ledende forskningsbasert Business School, et senter for streng tenkning og storstilt transformativ utdanning.

Tidligere i januar 2018 begynte studenter og ledere fra Executive Education å ankomme til det nye Simon Sainsbury-senteret ved Cambridge Judge Business School, en 4-etasjers, 5 000 kvadratmeter struktur som i stor grad utvider foredrag, avslapningsrom, møter og spisesteder samtidig som de forener Skoles aktiviteter under ett tak.

Prosjektet, designet av Stirlings prisvinnende arkitekt Stanton Williams, sitter like bak Cambridge Dommer Business Schools ikoniske Addenbrooke bygning på Trumpington Street. Prosjektet ble delvis støttet av en generøs donasjon fra Monument Trust, hvis grunnlegger Simon Sainsbury også var en av handelsskolens opprinnelige velgjører.

" Simon Sainsbury Center markerer et nytt kapittel i historien om Cambridge Dommer Business School (CJBS), som samler alle deler av samfunnet - før og etter erfaring studenter, Executive Education klienter; fakultet og eksterne partnere - slik at vi kan fortsette å løse virkelige problemer på enda mer varierte og kreative måter. Ved å samarbeide med arkitekter Stanton Williams har vi klart å øke vår tilstedeværelse på det eksisterende Business School-området, og opprettholde vår posisjon i hjertet av Cambridge Cluster. " Christoph Loch, direktør for CJBS
Victoria Heath / Unsplash

I hjertet av CambridgeCambridge Dommer Business School gir uovertruffen muligheter for intern og ekstern nettverk. Våre fakultet og doktorgradsstudenter har mulighet til å samarbeide med partnere i forskning, enten i samarbeid eller gjennom å arrangere sponsing av bestemte arbeidsstykker.

I tillegg til å være en del av et verdensberømt forskningsuniversitet, har CJBS fordeler fra et rikt lokalt næringsliv. Cambridge er omgitt av naturparker, inkubatorer og innovasjonssentre. Cambridge Cluster eller Silicon Fen er nå den mest vellykkede teknologiklyngen i Europa og en av de mest vellykkede i verden.

Mange av disse bedriftene har forbindelser til University of Cambridge. Hittil har innovatører basert på universitetet og i det bredere lokalsamfunnet utviklet over 1600 bedrifter med mer enn 30.000 personer . Samarbeid mellom universitet og privat sektor fortsetter å påvirke veksten og velstanden til det som kalles 'Cambridge-fenomenet'.

Som student ved CJBS, vil du også ha nytte av tilgang til et imponerende utvalg av forretningsstøtte, inkludert Accelerate Cambridge, som støtter studentene og fakultetet i etableringen av nye ventures, og Cambridge Enterprise, universitetets teknologi kommersialisering selskap.

Entreprenørskapssenteret tilbyr en portefølje av programmer og forbindelser til relevante samfunn, bedriftsmestere og avdelinger over Universitetet i Cambridge. Det er nært knyttet til virksomhetsskapende konkurranse som drives av Cambridge University Entrepreneurs og er ansvarlig for kurs på Entrepreneurship Concentration innenfor skolens MBA-program.

Cambridge Dommer Business School er også en del av University Enterprise Network .

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

Cambridge MBA er en unik, ettårig læringserfaring, som kombinerer akademisk rigor med fokus på erfaringsbasert læring. ... [+]

Cambridge MBA er en unik, ettårig læringserfaring, som kombinerer akademisk rigor med fokus på erfaringsbasert læring.

Cambridge forskjellen

Cambridge Dommer Business School er innebygd i University of Cambridge miljø og kultur, med MBAs nyte medlemskap i en av de 31 Cambridge Colleges. Dette gir en ekstra dimensjon til MBA, utvide nettverk og læringsmuligheter, og lanserer våre kandidater til et globalt alumni nettverk på 200.000. Innenfor dette globale nettverket skaper vi en intim, personlig læringserfaring under MBA, med en klassestørrelse optimalisert for livlig diskusjon og en høyt undervisningsstil.

Vår Global Consulting Project er et høydepunkt i MBA, og sender små grupper av studenter til konsulentfirmaer over hele verden. Dette er ikke bare et selskapsbesøk eller case-study, men et live-prosjekt med reelle utfall som kreves av klienten.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland