University of Edinburgh Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

I hjertet av et universitet med en 400 år arv som er konsekvent rangert en av verdens beste, og en sentral beliggenhet i en av Europas mest imponerende forretnings- og kulturelle hovedsteder University of Edinburgh Business School tilbyr en opplevelse som få kan måle seg.

Den University of Edinburgh Business School har en lang tradisjon for undervisning og forskning. Skolen tilbyr lavere, høyere og lederutviklingsprogrammer i næringsliv og forvaltning, og gir en plattform for forskning, diskusjon og debatt om et bredt spekter av forretningsmessige problemstillinger.

Trippel akkreditert

Vi er i toppen 1% av handelshøyskoler i verden til å holde trippel akkreditering. Disse har blitt tildelt av:

Den amerikanske foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Den europeiske Kvalitet og Improvement System (EQUIS) The Association of MBAs (AMBA)

En internasjonal skole

Som en av de ledende handelshøyskolene i Europa, er skolen består av en internasjonal studentmasse som representerer mer enn 88 land, fristende nye ideer fra forskjellige kulturer og bakgrunner. Vårt globale alumni-nettverket strekker seg over 120 land gir deg tilgang til en rekke kontakter over hele verden.

Forskning

Vi streber etter å produsere teori-ledede, praktisk relevant forskning som adresserer utfordringene bedrifter, offentlige organisasjoner, myndighetsorganer og politikere. Skolen har som mål å skape et støttende, samarbeidende, og levende forskningskultur ved å heve kvaliteten på forskningen vår produksjon og ved å hjelpe lærere til å nå våre mål.

Programoversikt

The Business School tilbyr faglig strenge og svært laget programmer for lavere, høyere og doktorgradsstudenter. Undervisning og forskning dekker seks hovedområder, som er: regnskap og finans, entreprenørskap og innovasjon, ledelse vitenskap og økonomi, markedsføring, organisasjonsstudier og strategi og internasjonal virksomhet.

Fasiliteter og ressurser

Denne state-of-the-art bygningen har forelesningssaler, flere grupperom, en utøvende utdanning suite, en kafé og betydelig plass for studenter og ansatte. Studentene har også tilgang til Hub, et senter som gir omfattende studiefasiliteter og tilgang til forskningsdatabaser, elektroniske tidsskrifter og ledende finans informasjonstjenester.

Mission

Utvikle effektive og ansvarlige ledere ved å skape innsiktsfull kunnskap og inspirerende sinnene i dialog med verden rundt oss.

Visjon

Å bli anerkjent som en progressiv og tilkoblede samfunnet for tanken lederskap på den internasjonale virksomheten scenen.

Verdier

The Business School har identifisert 5 sentrale verdier som vil hjelpe oss å nå vår visjon og dermed ansatte blir oppfordret til å vedta disse der det er mulig.

Visjonær inspirerende Samarbeids virknings bærekraftig

Hvorfor Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent blitt kåret til en av de beste stedene å bo og arbeide i Storbritannia. Byen er kjent for sine fine georgiansk og viktoriansk arkitektur, slående parker og bemerkelsesverdig skyline.

Ligger på bredden av Firth of Forth og satt på syv høyder, inneholder Edinburgh et kongelig palass, toppen av en klippe slottet og en utdødd vulkan. Byen har en moderne dynamikk sidestilt med historiske brosteinsbelagte gater og er hjem til fire universiteter, den beryktede Edinburgh Fringe Festival, verdensklasse gallerier, teatre, konsertsaler og handlegater.

En by av kultur

Edinburgh er en internasjonal by. Folk fra hele verden har slått seg ned her gir opphav til et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer med en sterk etnisk smak. Byen er kompakt og lett å navigere til fots, men det har alle fordelene med en stor europeisk hovedstad.

En by for business

Edinburgh er også en by for virksomheten. Det er den nest største finanssentrum i Storbritannia med en blomstrende, mangfoldig økonomi og en høyt utdannet og motiverte medarbeidere. Flere store globale finansinstitusjoner - banker, forsikringsselskaper, investerings hus og meglere - har sine HQs i Edinburgh.

En by av innovatører

Byen, og faktisk universitetet, er hjemmet til noen instrumental tenkere, innovatører, forskere og forretningsfolk. Dolly sauene, verdens første klonede pattedyret ble født i Edinburgh University som også er hjem til den mektigste datamaskinen i Storbritannia. Universitetet har mange kjente alumni inkludert Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle og Robert Louis Stevenson. The Business School i seg selv er også alma mater av noen kjente gründere inkludert John Boyd Dunlop Dunlop Rubber og Arthur Young Ernst & Young.

Skottland

Utenfor byens grenser, er Skottland et land med robust skjønnhet, en av Europas siste store villmarksområder med fjell, innsjøer og syv tusen miles av fantastiske kystlinjen.

Innen bare noen få miles av skolen ligger det bølgende landskapet i East Lothian, med strender, landsbyer og berømte golfbaner som alle er vel verdt en dagstur eller besøk i helgen. Edinburghs nabobyene skryte nok av attraksjoner: St Andrews golfbaner, Glasgow skip arv og Aberdeen fantastiske granitt arkitektur er alle lett tilgjengelig med hyppige buss eller tog tjenester. Skottland er like kjent for sine mange vakre øyer rundt omkring i landet som tilbyr en velkomst, avslappende avbrekk fra det travle bylivet.

Landskapet i denne slående, mangfoldige landet er ideell for utendørs sportslige liv. Ski, surfing, fotturer, terrengsykling og padling er bare noen av de spennende aktivitetene som tilbys, mest bare noen få minutter fra dørstokken.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Heltid MBA

Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Dette programmet fokuserer på å utvikle evnen til forankret analyse, nyskapende tenkning, lederskap og entreprenørskap i en global sammenheng. [+]

Dette programmet fokuserer på å utvikle evnen til forankret analyse, nyskapende tenkning, lederskap og entreprenørskap i en global sammenheng.

Edinburgh MBA tar sikte på å forberede deg på strategisk ledelse i en verden med rask forandring.

Det er to varianter av vår MBA, begge er 12 måneder lange, men en inkluderer en internasjonal utveksling til en partnerinstitusjon. Den andre er i Edinburgh for hele varigheten, og lar deg fokusere på studier på et fagområde som Strategi, Finans eller Entreprenørskap.

På vår MBA vil du utvikle en forståelse av:

naturen og kompleksiteten til de globale utfordringene bedrifter står overforviktigheten av strategisk ledelse som en tilnærming til å oppnå suksess i et raskt foranderlig miljøNøkkelhåndteringsfunksjonene knyttet til økonomi, regnskap, strategisk markedsføring; organisasjon og drifthvordan markeder og internasjonale økonomier fungererVirksomhetens ansvar som forvaltere av økonomisk, sosial og naturlig kapital... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Scotland, EH8 9JS GB
Sosiale medier