Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

School of Management & Research (TSMR) er stolt av sitt engasjement for excellence. Dette engasjementet gjenspeiler TSMRs oppdrag om å tilby høykvalitetsprogrammer for sine studenter, eksepsjonell service til samfunnene, og banebrytende forskning som informerer politikk og praksis. TSMR er også forpliktet til å danne partnerskap med en rekke utdannings-, tjeneste- og forretningsenheter for å fremme forskning og nyskapende praksis over et bredt spekter av yrker og samfunnsorganisasjoner.

TSMR er unik i sin kombinasjon av faglige og profesjonelle programmer som forbereder enkeltpersoner for et bredt spekter av roller i industrien. TSMR forbereder ikke bare høyt kvalifiserte studenter, men også fagfolk i spennende og høyt behov for ledelse. Vi oppfordrer deg til å utforske våre akademiske programmer for å oppdage det brede spekteret av muligheter som tilbys.

Våre programmer styres av TSMRs konseptuelle rammeverk, som beskriver utviklingen av studenter som Inquirer-Professionals. Forespørgere-profesjonelle har en positiv innvirkning på læringsopplevelsene til elevene gjennom forståelse og anvendelse av faglig kunnskap, instruksjonsprosesser, pedagogiske sammenhenger, studentlæring, mellommenneskelige ferdigheter og faglige relasjoner. Vi tror at Inquirer-Professionals er svært forberedt på å møte de spennende kravene til dagens undervisning og læring i tillegg til våre høye akademiske programmer. TSMR forsøker også å engasjere studenter, alumner og samfunnet i en rekke aktiviteter. Som student kan du delta i en rekke faglige organisasjoner som gir langvarige vennskap med studenter som deler dine interesser og faglig lidenskap.

Vi håper at du nyter studiet ditt på TSMR. Vi ser frem til muligheten til å dele med deg vårt engasjement for excellence.

VÅRT OPPDRAG

Misjonen i London School of Management & Research er å tilby nasjonalt konkurransedyktige og internasjonalt anerkjente muligheter for læring og engasjement av ulike studenter i en real-world setting. Som en kunnskapsressurs for publikum bygger London School of Management & Research partnerskap med andre utdanningsinstitusjoner, samfunnsorganisasjoner, offentlige etater og den private sektoren for å betjene områdene det tjener og påvirke verden.

VÅR VISJON

London School of Management Research (TSMR) ønsker å være en akademisk leder anerkjent for innovasjon og kvalitet i undervisning og læring, internasjonal stående, og forpliktelse til oppsøking og tjenester til samfunn og samfunn det tjener.

Våre kjerneverdier

TSMR vurderer følgende som sentral for sin visjon:

  • Integritet: Vi holder høye krav til karakter og integritet som grunnlaget for hvilken TSMR er opprettet.
  • Excellence: Vi forfølger fortreffelighet innen TSMR samfunnet gjennom muligheter for opplæring i undervisning, forskning, stipend, kreativ aktivitet og service.
  • Learning-Centeredness: Vi fremmer intellektuell fleksibilitet, kunnskap og ferdigheter ved å integrere undervisning, forskning, vurdering og læring for å fremme kontinuerlig forbedring av vårt vitenskapelige samfunn.
  • Student-Centeredness: Vi er forpliktet til utdanning, forespørsel og service for å møte studenters skiftende behov. Vi fremmer livslang læring, samfunnsansvar og samfunnsansvar, lederskap og individuell og karrierevekst.
  • Mangfold: Vi tar imot mangfold i alle dens dimensjoner og innser at gjensidig respekt for individualitet og inkludering av alle er avgjørende for både personlig og institusjonell suksess.
  • Service: Vi støtter og anerkjenner service på alle nivåer innenfor TSMR. Vi streber etter å bidra til fordelene med TSMR og verden.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


The School of Management and Research

Ligger i en by kjent for kultur, mangfold, fascinerende historie på over 2000 år, språk, utdanning og sportsinstitusjoner, School of Management ... [+]

Ligger i en by kjent for kultur, mangfold, fascinerende historie på over 2000 år, språk, utdanning og sportsinstitusjoner, School of Management

I en stadig mer kompleks forretningsverden har markedsførerens rolle blitt mer avgjørende enn noensinne. Allsidighet, evne til å utvikle en langsiktig bærekraftig strategi og kompetanse er også svært ettertraktet blant markedsførere over hele verden.

Vår Business and Strategic Marketing kurs legger vekt på anvendt og interaktiv læring; den utstyrer deg med verktøy for å finne løsninger på virkelige globale forretningsutfordringer og hvordan du kobler produkter til folk nasjonalt, regionalt og internasjonalt. Det er med andre ord designet for strategiske markedsførere i morgen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
Februar 2020
Engelsk
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The School of Management and Research

Ligger i en by kjent for kultur, mangfold, fascinerende historie på over 2000 år, språk, utdanning og sportsinstitusjoner, School of Management ... [+]

Ligger i en by kjent for kultur, mangfold, fascinerende historie på over 2000 år, språk, utdanning og sportsinstitusjoner, School of Management

Målet med dette kurset er å hjelpe deg med å sette pris på betydningen av strategi og ferdigheter som kreves for å konkurrere globalt.

Vårt Strategic Business Management kurs vil endre måten du tror, ​​nettverk og gjøre forretninger. Kurset bygger på vår dype kunnskap om ledelse og næringslivskultur og standardisert praksis for å gi studentene de nødvendige ferdighetene som trengs for å overvåke organisasjoner i ulike internasjonale innstillinger. Uansett om du har tidligere erfaring innen ledelse eller forretningsområde, vil kurset forbedre din forståelse og praktiske applikasjoner i praksis.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff
Februar 2020
Engelsk
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk