Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Hvorfor Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) er en blomstrende del av Nottingham Trent University (NTU); Vi er internasjonalt anerkjente som en av de beste handelshøyskolene i Storbritannia, og gir utmerket utdanning og forskning som har en kraftig, positiv innvirkning på karriere, bedrifter og det globale samfunnet. Våre hovedfags kurs er en eksepsjonell mulighet til å oppdage hvem du kan være, som du lærer av ekspert akademikere og bedriftsledere med enestående internasjonalt rykte. Vi har en av de største og mest varierte fakultetene i enhver handelsskole, og gir deg innovasjons teorier, stor forretningsopplevelse og inspirerende, støttende undervisning.

AACSB akkreditert

Nottingham Business School slutter seg til topp 5% av handelshøgskolen over hele verden etter at Nottingham Trent University mottok akkreditering for kvaliteten på sine forretnings-og ledelseskurs fra Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Tilkoblinger til industrien

Nottingham Business School har 600 + tilkoblinger med næringslivet - i Storbritannia og i utlandet - og jevnlig velkommen spesialister på campus for å jobbe med våre studenter. Vår Business Leader Lecture Series ser studenter lære av ledende ledere av store organisasjoner som IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota og Chartered Institute of Marketing.

Lag et unikt, personlig kurs

Våre kurs er omhyggelig strukturert for å gi deg kjernevirksomhet, kompetanse innen flere spesialiserte områder og verdifull praktisk erfaring. Hvert kurs begynner med et kjerneelement, som fører til flere valgfrie ruter og til slutt et utvalg av store prosjekter. Du har også mulighet til å få enda mer erfaring ved å inkorporere en årlig arbeidsplass på kurset ditt *. Kurs starter fra januar 2018:

 • msc ledelse
 • MSc Management and International Business
 • MSc Markedsføring
 • MSc Branding og annonsering
 • MSc Finans
 • msc internasjonal virksomhet (enkelt award)

Kurs starter fra september 2018:

 • msc ledelse
 • MSc Management og Finans
 • MSc Management og Global Supply Chain Management
 • MSc Management og Innovasjon og Enterprise
 • MSc Management and International Business
 • MSc Management and International Publishing
 • MSc Management og markedsføring
 • MSc Markedsføring
 • MSc Branding og annonsering
 • MSc Digital Marketing
 • MSc Human Resource Management
 • MSc økonomi
 • MSc økonomi og Investment Banking
 • msc internasjonal virksomhet (enkelt award)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finans
 • MSc Finans og regnskap
 • MSc Finance og investment banking
 • msc entreprenørskap
 • MSc Prosjektledelse

* Begrensninger gjelder avhengig av ditt valgte kurs. Personer med mer bransjeerfaring kan være interessert i våre heltid MBA og Executive MBA programmer.

våre studenter

Ikke bare ta vårt ord for det - høre hva våre studenter har å si om å studere og bo i Nottingham, samt kurs og fasiliteter.

Karriere Enhancement

Vi er fokusert på brukbarhet fra starten, gjennom en læringserfaring som integrerer teori og praksis. 96% av NBS postgraduate studenter har gått på sysselsetting, selvstendig næringsdrivende eller videre studier seks måneder etter oppgradering (DHLE 2015/16)

 • Våre studenter på heltid MSc kan velge å legge til et års arbeidsplassering. *
 • Vi har mottatt global akkreditering for kvaliteten på våre forretnings- og ledelseskurs fra AACSB - Bli med på de 5% beste handelsskolene i verden.
 • Vi jobber med over 70 selskaper hvert år for å gi konsulentmuligheter til våre studenter.
 • Våre studenter har et valg av stort prosjekt. Mulighetene inkluderer et live konsulentprosjekt, en tre måneders internship, en internasjonal sommerskole eller et næringsforskningsprosjekt.
 • Vi driver industriens høyttalere, inkludert våre populære Business Leaders Lecture Series og Masters-spesifikke hendelser.
 • Du kan bli involvert med Global Responsibility Week og Global Business Week.

* unntatt MSc Entrepreneurship, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award), og MSc Management og International Publishing. Vi har også et dedikert arbeidsledighetsteam, som tilbyr skreddersydd råd for å inspirere og forbedre alle stadier av karriereplanleggingen.

Kursakkrediteringer

Chartered Institute of Marketing (CIM) Vi jobber i partnerskap med Chartered Institute of Marketing (CIM), og gir studentene på våre Markedsføringskurs studentmedlemskap til CIM og muligheten til å få høyt verdsatt profesjonelle kvalifikasjoner gjennom CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) Vår MBA og alle våre MSc Management kurs er Dual Award akkreditert med Chartered Management Institute (CMI). Det betyr at når du oppgraderer vil du motta to kvalifikasjoner:

 • MSc Management (og rute); og
 • CMI Level 7 Diplom Management og Ledelse

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Vår MSc Human Resource Management kurs er godkjent av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Den profesjonelle kroppen for HR og folks utvikling, CIPD er anerkjent over hele verden, og en kvalifisering godkjent av dem kan virkelig øke dine karrieremuligheter. Chartered Institute of Finance (CFA) Hvert av våre Finans kurs har blitt opprettet i samarbeid med Chartered Institute of Finance (CFA), slik at modulene dine også bidrar til instituttets egen kvalifikasjon, som du kan jobbe for å fullføre etter eksamen.

Stipend

Nottingham Business School tilbyr en rekke sjenerøse stipend og rabatter for våre Full Time Master kurs. Disse er tilgjengelige for studenter som har blitt tilbudt og som har akseptert et sted på et kvalifisert heltids masterstudium på Nottingham Business School. Vennligst besøk vår hjemmeside for detaljer og et søknadsskjema. Vårt internasjonale utviklingskontor har også en rekke stipendier tilgjengelig for internasjonale studenter.

Nottingham City Life

Som en poststudent ved Nottingham Business School vil du oppleve livet i en livlig, kosmopolitisk by basert i hjertet av England. Nottingham er et pulserende kulturhus som kan skryte av noen av de beste kunstgalleriene, teatrene, museene, kinoene og live-spillestedene i East Midlands. Nottingham er kjent for å være et trendy, rimelig sted å bo med poser med personlighet og kultur og har mye å tilby. Byen gir flere idrettsanlegg per innbygger enn noe annet sted i Europa (visitnottingham.com). Ta en titt på den nyeste utgaven av skolemagasinet LINK, som inneholder historier om våre siste suksesser og aktiviteter, og bør gi deg en smak av spennende muligheter og arrangementer som foregår her.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA » Se DBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


MBA Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Vårt fremragende MBA-kurs gir deg en virkelig livsforandrende opplevelse og en eksepsjonell mulighet til å realisere deg fullt potensial. Master of Business Administration (MBA) er den mest ettertraktede og internasjonalt anerkjente masterstudiet grad i verden, og det er en god grunn til hvorfor. [+]

Vårt fremragende MBA-kurs gir deg en virkelig livsforandrende opplevelse og en eksepsjonell mulighet til å realisere deg fullt potensial. Master of Business Administration (MBA) er den mest ettertraktede og internasjonalt anerkjente masterstudiet grad i verden, og det er en god grunn til hvorfor. Det er allment anerkjent som et pass til en vellykket lederkarriere, som gjør det mulig for ledere med en funksjonalistisk rolle å ta en mer senior, strategisk posisjon og gi overordnede ledere mulighet til å få den grundige strategiske kunnskapen de trenger å klatre enda høyere.

Leveres i et verdensklasset læringsmiljø, av internasjonalt anerkjente akademikere og bedriftsledere, integrerer kurset teori og praksis for å gi deg praktisk opplevelse, inspirerende undervisning og et klart internasjonalt perspektiv. Her på Nottingham Business School, er vi stolte over å ha utviklet en nyskapende og streng MBA med muligheter til å tilpasse din læring rundt dine ambisjoner. Vesentlig styrking av ledelsens kunnskap, ledelsesevne og forståelse for global virksomhet. I tillegg til full-time MBA, tilbyr vi også tre spesialist på heltid MBA:... [-]


Videoer

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adresse, linje 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefon +44 115 8484460