Les den offisielle beskrivelsen

MSM-US1

Maastricht School of Management og Universitetet i Suffolk har lansert en spennende samarbeids Executive MBA grad, i forhold til hvilke aktører vil være i stand til å studere i internasjonale steder, Maastricht (Nederland), Ipswich (UK) med mulighet til å studere i Boston (USA) lagt Visa krav.

Dette samarbeidet av en av de eldste handelshøyskolene i Nederland og en av de yngste universitetene i Storbritannia har resultert i utviklingen av et unikt MBA som kombinerer solid bedrift tradisjon og internasjonal akkreditering med gründer energi og muligheter. Programmet leveres på engelsk.

For mer om dette banebrytende ny Executive MBA se artikkelen om det som ble omtalt i bladet Forretnings Fordi

For å utdype og styrke den faglige og vitenskapelige bånd mellom Nederland og Storbritannia, visekansler av Suffolk University, professor Richard Lister brakt et besøk til MSM i slutten av august 2016.

MSM og Universitetet i Suffolk har tenkt å samle ressurser for å utvikle en effektiv trans-nasjonale utdannings partnerskap i næringslivet utdanning, med fokus på sosial og miljømessig bærekraft og ansvar, spesielt i et high-tech økonomiske miljø, der livslang læring har blitt et imperativ for økonomisk konkurranseevne. Dette vil omfatte partnerskap for å tilby individuelt ulike ledelse og entreprenørskap grader, korte programmer og forretningsarrangementer. Healthcare Management er ett område der de to institusjonene vil bundle sine nettverk og kompetanse.

MSM-US32
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA er trippel internasjonalt akkreditert (AMBA, IACBE og ACBSP) ledelse grad tilbys i samarbeid med Suffolk Business School og Maastricht Sc ... [+]

Maastricht-Suffolk Executive MBA er trippel internasjonalt akkreditert (amba, IACBE og acbsp) Ledelse grad tilbys i samarbeid med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette samarbeidet av en av de eldste handelshøyskolene i Nederland og en av de yngste institusjonene i Storbritannia har resultert i utviklingen av et unikt MBA som kombinerer solid bedrift tradisjon og internasjonal akkreditering med gründer energi og muligheter. Programmet leveres på engelsk.

På slutten av 24-måneders program vil du tjene den prestisjetunge tittelen MBA - en internasjonalt akkreditert kvalifisering, tildelt av Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA er en krevende, men spennende deltidsstudium program som vil utstyre deg med ledelse og lederegenskaper som vil øke din karriere i den globale kunnskapsøkonomien. Det setter en premie på kreativ ledelse og innovasjon, og gir deg muligheten til å fordype deg i tre dynamiske regioner hvor teknologisk innovasjon, kreative næringer, kulturminner og logistikk og forsyningskjedene setter tempoet for globale trender.... [-]

Nederland Maastricht
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk