London Academy of Trading

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

London Academy of Trading (LAT) er den eneste dual-akkrediterte leverandøren av finansiell handelsutdanning i Storbritannia. I september 2017 ble vi tildelt BAC * akkreditering, som betyr at internasjonale studenter nå kan studere ved LAT i City of London på Student Visitor Visa (SVV).

Våre kurs er designet for enkeltpersoner som ønsker å utvikle sin forståelse av finansmarkedene som handler med karriereutvikling eller å supplere inntektene sine gjennom handel. Vi gjør det mulig for studenter å utvikle robuste og strukturerte handelsstrategier ved å kombinere teoretisk kunnskap med praktiske handelsferdigheter. Alle studenter har direkte tilgang til våre veiledere og handelsmenn for råd og veiledning i ti timer hver dag (0700-1700 London, mandag til fredag).

Du kan studere rundt dine andre forpliktelser, på vår London-handelsgulv eller 100% online, selv om de fleste studenter velger et blandet alternativ for elektronisk studie med noen dager på handelsgulvet.

Våre kurs spenner fra en to-dagers introduksjon til vårt akkreditert 12 uke Nivå 5 Diplom i Applied Financial Trading.

Vår lærerfag består av erfarne handelsmenn og analytikere fra store finansinstitusjoner, inkludert HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse og Bloomberg.

Arbeide i samarbeid med en rekke finansielle selskaper gjør det mulig for oss å gi toppmoderne teknologi og up-to-the-minute nyheter og data for å støtte læringsprosessen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Kurs - OnlineStudies » Se Summer courses » Se Diplomer » Se Kurs - AcademicCourses »