Learna Ltd

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Learna?

Enten du vil føle deg trygg på å be om lønnsøkning / forfremmelse, kommunisere mer effektivt med teamet ditt, få tilgang til et kunnskapsrike fellesskap av fagpersoner eller utdype forståelsen din for forretningspraksis, vil vårt EMBA-program gi mellomledere nøyaktig hva du trenger !

Rimelig utdanning for alle

Verdi er et kjerneprinsipp hos Learna, og det er grunnen til at vi har utviklet programmer med overkommelighet i tankene. Vi diskriminerer ikke basert på opprinnelsesland, så det er ingen internasjonal tilleggsavgift for kursene våre.

Lær med eksperter

Veilederne våre er valgt ut fra en global gruppe av eksperter basert på egnethet snarere enn plassering. Med både akademiske og karriereutmerkelser, vil din veileder fungere som en pedagog og mentor i løpet av kurset ditt.

Gjør livslange tilkoblinger

Vår online natur lar deg gripe muligheten til å få kontakt med studenter basert over hele verden. Forholdene og nettverkene du bygger her vil være uvurderlige når det gjelder å hjelpe karrieren din.

Uttalelser

Ingenting som er verdt i livet kommer enkelt! Og programmene våre er intet unntak! De som er villige til å sette av tiden vil imidlertid høste det største av belønninger. Du må forplikte deg til minst en time om dagen. Våre mest suksessrike studenter bruker i gjennomsnitt 2 timer om dagen dedikert til studiene, og som et resultat tjener de seg selv en legitimasjon som sender et veldig tydelig signal til deres marked og bransje! Her er hva tidligere studenter har å si.

Andrea Pentelow

"Å lære av jevnaldrende i din tildelte gruppe utvider virkelig din potensielle læringserfaring. Dere vokser sammen gjennom året og føler dere som en familie også. Det er et veldig støttende miljø. ”

Christine Manga

“Det utvidet kunnskapen min enormt. Det var fantastisk å kunne utføre arbeidet når det passer meg. Å gjøre gruppearbeid får deg til å nærme deg temaer fra forskjellige vinkler - det fikk meg til å tenke mer sideveis. ”

Saguna Woochit

"Dette nettbaserte kurset gir et klasserom og er så interaktivt at jeg kunne tenke meg å gjøre masterene mine og forhåpentligvis doktorgraden min på nettet."

Våre partnere

Learna-programmer er forfattet og levert i samarbeid med internasjonalt anerkjente pedagogiske ledere. Vi er stolte av arbeidet vi gjør sammen med våre partnere, de hjelper oss med å sikre at hvert program leveres til en høy standard og at studentene har tilgang til utdanning av beste kvalitet.

137671_Clipboard02.jpg

Våre programmer

I samarbeid med vår samarbeidspartner, University of Gibraltar.

Våre Executive MBA-er er 18 måneders online programmer for mellomledere som ønsker å trappe opp! Profesjonell progresjon krever klarhet, visjon og evnen til å gjennomføre konsekvent på de riktige strategiene. Uten veikart eller veiledning kan prosessen være overveldende.

Våre EMBA-er kan hjelpe deg med å spore veksten din raskt og spare deg for tusenvis av programavgifter. Så langt har forskerkursene hjulpet over 1000 fagpersoner over 150 land og territorier, og vi vil ha æren av å raskt spore deg!

Executive MBA i økonomistyring

Vår Executive MBA i økonomistyring tilbyr bedriftsledere og ledere et fremtidssikkert og utfordrende studieprogram, som raskt vil utvide din faglige forståelse og praksis innen økonomistyring.

Executive MBA i markedsføringsledelse

Markedsføring er som en levende organisme, den slutter aldri å utvikle seg. Vår Executive MBA i markedsføring utvikler din forståelse av markedsføring i denne moderne og dynamiske verden - uten å sette en pause på karrieren.

Executive MBA i helsevesenet ledelse

Endring, utvikling og avansement innen helsevesenet er uunngåelig og krever uavhengige, samvittighetsfulle og intuitive ledere. Bli med på vår Executive MBA i helsetjenester og mestre kompleksitetene i helsevesenet.

Executive MBA i gjestfrihet og turisme ledelse

EMBA vår i gjestfrihets- og reiselivsledelse er utviklet for fremtidige bransjeledere. Kombinere akademisk studie og reell forretningserfaring for å hjelpe deg med å utvikle ferdighetene som trengs for å snakke en vellykket karriere.

Executive MBA

Det globale forretningsmiljøet er i stadig utvikling. Vår Executive MBA vil utstyre deg med kunnskap, ferdigheter og selvtillit til å takle lederstillinger i komplekse, stadig skiftende organisasjoner.

Executive MBA i entreprenørskap

Vil du lede ledelse i entreprenørskap i en organisasjon? Vår Executive MBA i entreprenørskap utstyrer håpefulle gründere med ferdighetene og kunnskapen som trengs for vellykket forretningsvekst.

Steder

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: