Kingston University Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for forretnings- og samfunnsvitenskap kombinerer Kingston Business School og School of Law, Social and Behavioral Sciences. Sammen dyrker de kritisk tenkning og en problemløsende tilnærming til læring, med et internasjonalt syn.

Mens du studerer her, kan du utforske samfunnets største spørsmål fra en rekke fagperspektiver. Du kan få innsikt fra fagfolk innen industri, offentlig sektor og samfunnstjenester, samt forskningsaktive akademikere med spesialiserte kompetanseområder. Avgjørende, dette gjør at du kan delta i det større bildet og oppgradere med de overførbare ferdighetene som kreves for å blomstre i utfordrende karrierer.

Kingston Business School har blitt tildelt den prestisjetunge internasjonale akkrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i anerkjennelse av fortreffeligheten i vår forretningsutdanning. Denne akkrediteringen er oppnådd av bare 5% av verdens handelshøyskoler. Mange kurs er også akkreditert og anerkjent av profesjonelle instanser, inkludert Association of MBAs og Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioural Sciences tilbyr en rekke psykologikurs som er akkreditert av British Psychological Society (BPS). Du kan også velge å studere en av bare noen få grader i Storbritannia som tilbyr en spesialist for rettspsykologi. Våre kurs i politikk og menneskerettigheter blir undervist av internasjonale utøvere, inkludert eks-kampanjedirektør for Amnesty International UK og nåværende direktør for British Institute of Human Rights.

Vi innoverer kontinuerlig måten bedrifts- og samfunnsvitenskapelige studenter tenker og løser problemstillinger for å oppfylle kravene i vår raskt skiftende verden. Studer her og vær en del av å forme denne verden.

Kingston Business School

Vi tror at profesjonell suksess er formet av å sone og utvikle personlig kapasitet og ferdigheter, så vel som den faglige rammen for kunnskap for å drive utvikling og oppnå suksess. Gjennom yrkesrike, arbeidsgivere engasjerte og forskningsinformerte kurs, jobber vi sammen med studentene våre for å hjelpe dem med å oppfylle personlige mål og karriereambisjoner; og bli anerkjent for sin distinkte tilnærming og holdning til virksomheten.

akkrediteringer

Kingston Business School har blitt tildelt den prestisjetunge internasjonale akkrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denne akkrediteringen er oppnådd av bare fem prosent av verdens handelshøyskoler og anerkjenner den høye kvaliteten og standarden på vår forretningsutdanning.

Mange kurs er også akkreditert og anerkjent av profesjonelle organer, inkludert Association of MBAs (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) og Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvorfor velge Kingston Business School?

Studentene våre er etterspurte, fremtidsfokuserte ledere som aktivt utfordrer, endrer, skaper og samarbeider for å bidra til samfunnet og påvirke økonomien som næringsdrivende og jobbskapere.

Utfordring

Vi oppfordrer studentene våre til å utfordre oppfatninger og perspektiver. Vi har som mål at studentene våre skal aktivt analysere, stille spørsmål, tolke og innovere.

Endring

På Kingston Business School ser vi kontinuerlig fremover for å tolke fremtiden og støtte mennesker til å møte nye utfordringer. Vi motiverer studentene til å være problemløsere og påvirkere, som kan få det beste ut av seg selv og andre.

Skape

Ettersom effekten av digitalisering og IT-påvirkning på forretningsmiljøet og endring fortsetter å påvirke fremtiden, forbereder vi studentene på å kultivere og initiativrike tankesett for å identifisere og omfavne mulige muligheter.

Samarbeide

Vi ruster studentene til å utvikle sin kreative kapasitet og en samarbeidende holdning til å fungere vellykket i flerfaglige team og miljøer.

Ready for Business: våre kurs

Vi designer kursene våre sammen med ledende teknologi, industri, service og økonomiske organisasjoner for å sikre at de samsvarer med problemene, utfordringene og behovene i dagens virksomhet. Du får forståelse, innsikt, ferdigheter og verktøy for reelle muligheter ved konfirmasjonen.

Visjon: Innovativ, gründer og livsendring

Å bli anerkjent globalt for en innovativ og entreprenørsk tilnærming til utdanning og forskning som skaper og realiserer livsendrende muligheter.

Oppdrag: Ledet av forskningsinformert undervisning

Å skape et best mulig miljø for ansatte og studenter som er mangfoldig og inkluderende, ledet av læring, gründer og forskningsinformert.

Verdier: Fortreffelighet i personal- og studentopplevelse

Excellence: Vi verdsetter dyktighet i personalets og studenters erfaring, læring og forskning.

Innovasjon og kreativitet: Vi verdsetter innovasjon, kreativitet og gründertenking i generering og implementering av ideer.

Respekt: Vi verdsetter mangfold, kollegialitet og ansvar.

Hva skiller oss ut?

Kingston Business School har fire særtrekk som kombineres for å skille den fra andre universiteter:

arbeidsevne

Studenter på Kingston Business School er etterspurt på arbeidsplassen. Relevansen av kursene våre, de nære båndene til industrien, kvaliteten på våre karrierer og ansettelsesmessige tjenester, nettverksarrangementer med bedriftsledere og arbeidsplasser gjør at studentene våre er godt posisjonert for ansettelser.

entreprenørskap

Gründertenking ligger i vårt DNA. Enten du vil være en del av en oppstart, eller drive innovasjon i en organisasjon, på Kingston Business School blir du med på en topp handelshøyskole for entreprenørskap.

Vi er vurdert til den mest suksessrike institusjonen for høyere utdanning i Storbritannia for nyutdannede selskaper (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2016). QS TopMBA.com rangerer oss som nummer én i verden for MBA-oppstart.

Fra Kingston Business Incubator til vårt arbeid med Small Business Charter Award-ordningen, på Kingston Business School er vi banebrytere i å pleie og utvikle innovativ tenking. Vi er også hjemsted for det internasjonalt anerkjente Small Business Research Center.

Internasjonale rangeringer, akkreditering og medlemskap

Kingston Business School er en av bare 5 prosent av verdens handelshøyskoler som har akkreditering fra AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har akkreditering fra en rekke av de største og mest innflytelsesrike akkrediteringsforeningene for handelshøyskoler.

fasiliteter

Vår spesialbygde £ 26 millioner Business School ble designet og konstruert med tanke på bærekraft for å gjenspeile vår forpliktelse til å inspirere, utdanne og utvikle studenter som vil ta sine erfaringer med bærekraftig oppførsel til deres fremtidige arbeid og karriere.

Vi har banebrytende læringsfasiliteter der du kan utføre teori. Vårt topp moderne Bloomberg handelsrom er et simulert handelsrom for fremtidige finansmenn. Vår splitter nye Kingston Business Incubator er et spesialbygget rom for studenter som jobber med forretningsidéer.

Studien din støttes av online læringsverktøy som studentens intranett og lerret. Og campus vårt ligger 30 minutter fra hjertet av London sentrum, og gir deg tilgang til verdens ledende økonomiske og forretningsmessige knutepunkt, alt sammen med base i hovedstadens tryggeste og lykkeligste sted å bo.

Våre fasiliteter

Studentene våre drar fordel av noen av de beste fasilitetene i landet, inkludert:

  • Handelsrommet Bloomberg gir deg en smak av å jobbe på et ekte handelsgulv (Kingston er et av bare noen få universiteter som tilbyr dette);
  • Dedikerte suiter og arbeidsområder, IT-fasiliteter og sosiale områder for våre studenter;
  • Forretningsforskningsnavet, inkludert vårt forskningssenter for små bedrifter;
  • Kingston Business Inkubator, et forretningsinkubatorplass, med fasiliteter som hjelper deg å starte dine egne virksomheter;
  • Læringsressurssenteret, som er åpent 24 timer i døgnet i terminperioden, med tilgang til biblioteker, studierom og datamaskinanlegg; og hovedtekster, tidsskrifter og datamaskininnlæringspakker, tilgjengelige fra mer enn 200 nettverkstasjoner.

Kingston Hill campus ligger i Kingston Upon Thames, kåret til Londons sikreste forstad og lykkeligste sted å bo. Sentrale London ligger 30 minutter fra Kingston Upon Thames, og tilbyr studentene tilgang til det livlige, dynamiske og kulturelle mangfoldet i en av verdens fremste forretningshovedsteder.

Steder

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Moskva

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moskva, moskva, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer