Read the Official Description

Imperial College London konsekvent rangert blant verdens beste universiteter, er et science-basert institusjon med et rykte for god undervisning og forskning.

Som en del av Imperial College London, er handelshøyskole en global leder innen vitenskap og teknologi, kjører vi forretningsfordeler gjennom fusjon av forretning og teknologi.

Vi kombinerer innovativ tenkning og innsikt med ny teknologi for å utvikle praktiske løsninger på reelle problemer, og drar både næringslivet og samfunnet. Vår verdensledende forskning informerer våre hovedfags og lederutviklingsprogrammer og er søkt av myndigheter, beslutningstakere og globale bedriftsledere som ofte partner med oss ​​på forskningsprosjekter.

Vi tiltrekker briljante hjerner og gi miljøet for å fremme innovative og entreprenørskap tenkning, noe som resulterer i banebrytende ideer som låser opp forretningsmuligheter.

Vår livslang faglig utvikling service og globale alumni-nettverket sikre våre kandidater går på å ha lange og vellykkede karrierer i ulike bransjer over hele verden.

The Business School er blant de topp én prosent av handelshøyskoler i verden å ha blitt akkreditert av de tre største og mest innflytelsesrike akkrediteringer for handelshøyskoler foreninger:

  • AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Association of MBAs) og
  • EQUIS (European Quality Improvement System)
1
Programs taught in:
Engelsk

Imperial Global MBA programme overview