Hult International Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Global Business School

Hult er ikke bare en handelshøyskole. Det er et globalt nettverk som utdanner, inspirerer, og forbinder noen av de mest framtidsrettet virksomhet talent fra hele verden.

Globalt relevant virksomhet utdanning

I dagens verden, er det mest relevant virksomhet utdanning en global én. Hult programmer, fra undervisning til utøvende utdanning, er utformet for å hjelpe studenter og ledere oppleve førstehånds krefter forme internasjonal virksomhet og gi dem ferdigheter og kunnskap til å lede i denne stadig mer komplekst miljø.

Globale samfunn

Lær å lede det globale samfunnet

Den Hult erfaring er i ferd med å bli en del av et inspirerende fagmiljø som fremmer dristighet, nysgjerrighet og fleksibilitet som trengs for å bli en global virksomhet leder. Det er i dette akademisk miljø som vi utfordrer våre studenter og ledere til å bli ikke bare bedriftsledere, men verdens ledere. Å velge hvilke av våre studiesteder vil du begynne du reise på er bare starten på det som skal bli et liv skiftende globale eventyr.

Globalt campus nettverk

Hult har syv banebrytende studiesteder i hjertet av noen av verdens mest innflytelsesrike markeder.

Boston San Francisco London Dubai Shanghai New York Ashridge Estate - UK

Vårt globale campus nettverk gir studenter og ledere tilgang til et globalt samfunn. Det gjør det mulig å studere og oppleve livet i ekstremt variert næringsliv miljøer, tiltrekker interessante mennesker fra hele verden, og gir oss mulighet til å benytte seg av de beste bransjen og fakultetet kompetanse - uansett hvor den finnes.

Erfaringskunnskap

Bringe grunnleggende globale forretningskonsepter til liv gjennom reell praksis er hjørnesteinen i alle våre programmer. Vi tror mennesker lærer bedre ved å gjøre, så vi har utviklet akademiske pensum som reflekterer vår forpliktelse til denne troen.

Våre teknikker inkluderer reelle konsultasjoner prosjekter, live simuleringer med skuespillere, forstå risikostyring med profesjonelle pokerspillere, praktiserende gruppe beslutningstaking ved å konkurrere mot andre lag av studenter i reelle situasjoner, og utvikle teamarbeid og lederegenskaper gjennom utfordrende friluftsliv , slik som åpent vann seiling.

Klarert av globale selskaper

Våre programmer er basert på å utforske, forstå og løse problemstillinger overfor hver eneste dag av verdens ledende internasjonale selskaper.

Mange av verdens mest respekterte internasjonale selskaper, organisasjoner, og frivillige organisasjoner slå til Hult sin Ashridge Executive Education for hjelp til å løse komplekse utfordringer og å bedre forstå hvordan man best skal utvikle sin sentrale ledelse talent.

Denne inngående engasjement med kunder både informerer vår forskning og påvirker utformingen av våre akademiske programmer, og hjelper oss med å levere den mest relevante og aktuelle virksomhet utdanning tilgjengelig.

Global fakultet

Hult sin internasjonalt anerkjente fakultetet stolthet seg først og fremst på sin lidenskap for undervisning. Mange har oppnådd betydelig suksess i den virkelige verden, noe som betyr at hva og hvordan de lærer er sterkt påvirket av sin erfaring som konserndirektører, bedriftseiere, oppfinnere og entreprenører.

Våre professorer kommer fra over 45 forskjellige land, og har samlet undervist på alle kontinenter - fagene de underviser er kraftig forbedret av deres internasjonalisme.

Global forskning

Vår forskning er fokusert på problemene som er øverst i globale næringslivsledere sinn - trender som er forme fremtiden forretningsmiljø og hvordan bedrifter trenger for å reagere. Disse inkluderer langsiktig forskning på lederskap, bærekraft, fremvoksende markeder, og teknologisk avbrudd.

Tankegangen som oppstår fra vår forskning er raskt oversatt til den praksis som understøtter alle våre programmer - å hjelpe enkeltpersoner prestere på høyeste nivå.

Global studenter og alumni

Mange handelshøyskoler hevder å være global, men våre klasserom faktisk bevise det. Våre studiesteder er hjemmet til en ekstraordinær mangfold av kulturer, ideer og bakgrunner - Hult studenter representerer over 120 nasjonaliteter og snakker mer enn 100 språk.

Ulike perspektiver

Klasserommet mangfold og tverrkulturell samhandling er en viktig del av Hult opplevelse. Faktisk er mange av våre studenter sier de har lært så mye fra sine andre klassekamerater som de gjorde fra sine professorer. Sammen, vil du ikke bare dele dine erfaringer, men du vil lære hverandre at alle ser verden fra forskjellige vinkler. Du vil lære å diplomatisk navigere ulike perspektiver, forstår de kulturelle dynamikken som påvirker global business, og hvordan du kan løse problemer i samarbeid.

Et sterkt nettverk

I dag finnes det 16.000 Hult alumni spredt over 156 land og 100.000 ledere har gått gjennom våre Ashridge lederutviklingsprogrammer. Dette nettverket gir Hult alumni forretningskontakter i alle større land i verden.

Global innflytelse

På Hult, mener vi at virksomheten har makt til å forandre liv til det bedre. Vi er svært stolte over at kimen til det som har blitt verdens største student entreprenørskap konkurranse ble plantet på skolen vår.

Slå ideer til handling

Grunnlagt av en Hult alumnus, finansiert av Hult familien, og kjøres i samarbeid med USAs tidligere president Bill Clinton, student lag fra hele verden konkurrerer om å vinne en USD1 millioner investering i deres startups. Den konkrete utfordringen varierer fra år til år, men de har alle fokus på å forbedre livene til noen av verdens fattigste mennesker.

I 2015 studentteam utviklet geniale løsninger for å bygge bærekraftige og skalerbare sosiale virksomheter for å ta førskolelærerutdanning i urbane slumområder. Over 20.000 søknader, seks lag gjorde det gjennom til de globale finalen i New York, og vi er stolte av å kunngjøre at fem av disse lagene, inkludert vinnerne fikk ekstern investering for å bidra til å ta sine ideer til neste nivå ..

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA » Se BBA'er » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 18 - 24 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Kina Shanghai De forente arabiske emirater Dubai USA San Francisco New York Cambridge Boston + 9 fler

Hult Global Executive MBA tilbyr den mest globale, praktisk og fleksibel business utdanning tilgjengelig. Bygg et program rundt din egen timeplan og oppgradere dine ferdigheter til å vokse instinkter en gründer, en visjon som overgår grenser, og et ønske om å utfordre status quo. [+]

Hult Global Executive MBA tilbyr den mest globale, praktisk og fleksibel business utdanning tilgjengelig. Bygg et program rundt din egen timeplan og oppgradere dine ferdigheter til å vokse instinkter en gründer, en visjon som overgår grenser, og et ønske om å utfordre status quo.

Tjen din grad i så lite som 18 måneder med 21 dager ut av kontoret.

Fordi tid er de mest verdifulle eiendel, gjør vår intense pensum deg å fullføre deltid grad over lange helger og om sommeren for å maksimere bruken av din tid.

Akselerere studiene

Du kan velge å studere hele sommeren for å akselerere læring og tjene din grad i så lite som 18 måneder med bare 14 turer til campus.... [-]


Ettårig MBA

Ettårig Mba

Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Boston San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Lær kjernevirksomhet kunnskap, utvikle lederegenskaper, spesialister og erfaring forretningskultur i opptil tre globale byer-alt i ett år. [+]

Forvandle tenkemåte, og din karriere.

Verden er i endring, men de fleste handelshøyskoler er det ikke. Den Hult MBA er forskjellig gjennom læring ved å gjøre, det vil utstyre deg med instinkter en gründer, en visjon som overgår grenser, og et ønske om å utfordre status quo.

Lær av saker og fageksperter som bringer virkelige liv virksomhet kunnskaper og lederegenskaper inn i klasserommet. Vår prisbelønte læreplanen er grunnlaget for vår nye tilnærming til business utdanning.

Du kan ikke lære virksomheten bare sitte i et klasserom. Hult unike læreplan lærer deg teori og gir deg muligheter til å anvende din læring i den virkelige verden.

Vår intense multi-måned Hult Business Challenge lar deg sette teori ut i praksis ved å løse reelle selskapenes problemer. Vår ledelse program er informert ved konsultasjon med 100 av verdens ledende administrerende direktører; og våre lærere har reell erfaring fra næringslivet.... [-]


Videoer

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Global One-Year MBA

Global Executive MBA

One-Year Global Masters

Bachelor of Business Administration

Kontakt

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Adresse, linje 1 London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/london/
Telefon +44 20 7636 5667

Hult International Business School - Boston Campus

Adresse, linje 1 Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, USA
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/boston/
Telefon +1 617-746-1990

Hult International Business School - San Francisco Campus

Adresse, linje 1 Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/san-francisco/
Telefon +1 415-869-2900

Hult International Business School - Dubai Campus

Adresse, linje 1 Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/dubai/
Telefon +971 4 427 5800

Hult International Business School - Shanghai Campus

Adresse, linje 1 Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kina
HJemmeside http://www.hult.edu/en/mba/one-year-mba/locations/shanghai/
Telefon +852 2111 2399

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Adresse, linje 1 London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/london/
Telefon +44 20 7636 5667

Hult New York - Rotation Center

Adresse, linje 1 New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, USA
HJemmeside http://www.hult.edu/en/all-locations/new-york/
Telefon +1 (212) 353-4360

Adresse, linje 1 Boston, Massachusetts, USA
Telefon false