Les den offisielle beskrivelsen

Leveres på Glasgow Caledonian University i London campus, har dette MBA-programmet blitt designet rundt vår forpliktelse til Common Good og FNs prinsipper for ansvarlig lederutdanning (PRME). Dette spesielle MBA-programmet er utviklet for initiativrike og sosialt tenkende personer med ambisjoner om å bli en profesjonell leder med et instinkt for å skape bærekraftig virksomhet på en sosialt ansvarlig måte.

Dette praktiske og anvendte programmet gir innsikt i de daglige utfordringene som konfronterer ledere innenfor en rekke forretnings- og tredjepartsorganisasjoner over hele verden. Vi legger vekt på rollen, bidraget og integrasjonen av de viktigste forretningsfunksjonene for å forbedre din evne til å designe og levere effektive organisasjonsbrede strategier.

Dette dynamiske og krevende programmet krever din energetiske deltakelse. Som deg, vil dine jevnaldrende være ambisiøse, svært motiverte og fast bestemt på å lykkes. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til programmet og inn i vårt globale alumni nettverk av sosialt ansvarlige ledere.

GCU London tiltrekker fremragende kandidater fra hele verden, og tilbyr en uovertruffen studentopplevelse og internasjonal sysselsetting.

GCU er stolt av å ha en banebrytende campus i hjertet av Glasgow. Med etableringen av Glasgow Caledonian New York College, er vi første utenlandske høyere utdanningsinstitusjon til å tildele grader i New York.

Du vil som en del av dette programmet ha mulighet til å gjennomføre en to-ukers studieperiode på et av disse spennende stedene.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
undefined