Eaton Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Storbritannia

Etablert i 2013 er Eaton Business School Limited (EBS) (registreringsnummer 08671317) innlemmet i henhold til lovene i England og Wales. Eaton Business School er akkreditert av British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Eaton Business School er også et godkjent partnersenter for Pearson UK og ATHE, som tildeler nivå 4 til nivå 7 av godkjente RQF-kvalifikasjoner.

EBS i samarbeid med Guglielmo Marconi University (GMU) gir den internasjonale MBA og Executive MBA med spesialisert konsentrasjon i Healthcare Management, Supply Chain & Logistics, Human Resources, Business Analytics, prosjektledelse, etc. MBA er akkreditert av Utdanningsdepartementet, Universiteter og Forskning, Italia, og er også akkreditert av ACICS - Akkrediteringsrådet for uavhengige høyskoler og skoler, den største amerikanske akkrediterende institusjon knyttet til det amerikanske utdanningsdepartementet og Rådet for høyere utdanning akkreditering ( CHEA) derav de elever som har fullført MBA, har tjent akkreditering fra Europa og USA. Universitetet kommer under ENIC NARIC Approved Universities og er anerkjent over hele verden.

Eaton Business School er forpliktet til å betjene læringsbehovene til arbeidende fagfolk i deres ambisjoner om å oppnå globalt anerkjente master-, bachelor- og diplomprogrammer på tvers av fleksible studiemodeller - Onsite, Online og selvstudium. Vi tror at læringen nødvendigvis ikke trenger å være begrenset til et fysisk klasserom. Teknologien er optimalt utnyttet for å skape en fleksibel pedagogikk til de travle fagfolkene på farten, over hele verden.

I dagens høyt konkurransedyktige og dynamiske forretningsmiljø forventes du å være et skritt foran resten. Eaton Business School arbeider hardt for å utruste våre elever med kompetansen og kompetansen som arbeidsgiverne krever, ved å tilby dem muligheten til å utvikle sin kunnskap på tvers av et bredt spekter av disipliner og bygge en grundig kunnskap i ønsket sektor (er).

Vi på Eaton er drevet av fire nøkkelattributter:

Hver av de 6,5 milliarder menneskene i verden har 24 timer i døgnet. Din profesjonelle suksess og vekst avhenger av hvordan du prioriterer. Vi fokuserer på FLEKSIBILITET i programleveransen for å lette inn i hverdagen og gjøre læring enkel og gjør det mulig for travle fagfolk.

Vi omfavner TECHONOLGY i alt det er mulig å gjøre kunnskap til kresne lærere over hele verden. Geografiske og kunnskapsgrenser blir irrelevante.

Vi gleder oss over mangfoldet i kultur, folk og deres ideer. Vi nærmer INKLUSIVITET blant våre ansatte og studenter som overskrider politiske, sosiale og økonomiske barrierer.

Vi bygger varige relasjoner som beriker vår evne til å innovere og initiere forandring. Vi oppfordrer til en underholdende oppgave å utforske muligheter og anvende kunnskapen som er oppnådd for en positiv innvirkning i en stadig utviklende verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies » Se Ettårig EMBA-programmer - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig EMBA

Executive MBA

Campus eller nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leicester

[+]

Denne MBA-strukturen består av 2 deler og inneholder 6 kjernemoduler og en avhandling, moduler oppført nedenfor:

1. Internasjonal menneskelig ressursforvaltning Dette kurset er akkreditert av Guglielmo Marconi University, Italia Karrierevei Befylt søknadsskjema Akademiske dokumenter (videregående og bachelorgrad med transkripsjoner) [-]

Ettårig MBA

IMBA

Campus Deltid 1 år July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leicester

[+]

Utfall for nyutdannede Et fotografi

Opptakskrav (språk, tidligere grad eller trening, etc.)

Bachelorgrad fra et anerkjent universitet Engelsk språkfaglighet tilsvarende IELTS 6.0 og høyere. Alder 20 år og over Kandidater med minst 2 års arbeidserfaring foretrekkes [-]

Kontakt
Besøksadresse
94 New Walk, Leicester
LEI 7EA – United Kingdom

Leicester, England, GB