Eaton Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 2013 er Eaton Business School Limited (EBS) (registreringsnummer 08671317) innlemmet i henhold til lovene i England og Wales. Eaton Business School er akkreditert av British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Eaton Business School er også et godkjent partnersenter for ATHE, som tildeler nivå 4 til nivå 7 av godkjente RQF-kvalifikasjoner.

EBS i samarbeid med Guglielmo Marconi University (GMU) gir International MBA og Executive MBA med spesialiserte konsentrasjoner i Healthcare Management, Supply Chain

Eaton Business School er forpliktet til å betjene læringsbehovene til arbeidende fagfolk i deres ambisjoner om å oppnå globalt anerkjente Masters, Undergraduate og Diploma programmer på tvers av fleksible studiemodeller - Onsite, Online og selvstudium. Vi tror at læringen nødvendigvis ikke trenger å være begrenset til et fysisk klasserom. Teknologien er optimalt utnyttet for å skape en fleksibel pedagogikk til de travle fagfolkene på farten, over hele verden.

I dagens høyt konkurransedyktige og dynamiske forretningsmiljø forventes du å være et skritt foran resten. Eaton Business School arbeider hardt for å utruste våre elever med kompetansen og kompetansen som arbeidsgiverne krever, ved å tilby dem muligheten til å utvikle sin kunnskap på tvers av et bredt spekter av disipliner og bygge en grundig kunnskap i ønsket sektor (er).

Steder

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater

Programmer

Denne skolen tilbyr også: